- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
OOOoooo 1. miz belli oldu..Maşallah..Canım sen yenisin bildiriminde yüzde de hesaplarsan sevinirim birdahakine..Liste yapan arkadaşa kolaylık oluyor..Bestekiz
Baslangic 73
Gecen hafta 75.5
Bu hafta 73.7
Giden fark -1.7
Odem mi gitti yoksa yaptiklarim ise mi yario bilemedim tartimin bozuk olma ihtimalini bile dusunuyorum gecmisi okuyamadim annemler geldi koyden ilk firsatta okurum
Tabii efenim olur olursersum cum herşeyi unutup yeni bir mesajda başlangıç yapalım ve sabahki bildirimi unutalım
Geçen haftanın başlangıç bildirim mesajını 7861.sayfada buldum
18 Ekim bildirim
Rumuz : Nnnadal
Başlangıç tarihi :11 ekim
Başlangıç kilom :81,6
Güncel kilom : 81,1
Fark :500 g
% 0,612
Geçen hafta ki gerçek kilom budur sürekli aynı yerlerde gezdiğim için sabah 81,9 yazmışım
Salata ağzımı sulandirdi.Sabah
2 dilim kızarmış ekmek
3 dilim zar gibi ince kaşar
1 küçük muz
1 bardak sütlü nescafe
Öğle
Haşlanmış karnıbaharlı salata
(1 domates, 1 salatalık, 1biber, 1 tk yağ, pulbiber)
Eki Görüntüle 2546249
vaaavvv . süpersin . tam anlamıyla başlamış sağlıklı beslenme.Sabah
2 dilim kızarmış ekmek
1 küçük muz
1 bardak sütlü nescafe
Öğle
Haşlanmış karnıbaharlı salata
(1 domates, 1 salatalık, 1biber, 1 tk yağ, pulbiber)
Eki Görüntüle 2546249
Ada sabah 59-60’ım diye mesaj atmıştı
Başlangıç alayım onu da bariiAda sabah 59-60’ım diye mesaj atmıştı
Benimkiler hep uydurma oluyor canım elimde ne varsa aklım nasıl eserseSalata ağzımı sulandirdi.
Hiç böyle yememistim, en kısa zamanda deneyecegim
Ben de çok beğendim eline sağlık ve afiyet olsunBenimkiler hep uydurma oluyor canım elimde ne varsa aklım nasıl eserse
2 gündür yoğurtla yiyordum bugün değişiklik olsun dedim sonunda bitirdim
hani falaka .Ben de çok beğendim eline sağlık ve afiyet olsun
Bende soguk sewenlerdenimCanım ben sıcak seviyorum. Normalde sıcak yeniyor, ama soğuk seven de var.
Birde şöyle yapıyorlar. Akşamdan yulaf süt muz kakao karıştırıyorlar. Sabaha kadar sisiyor içinde, sabahta lapa gibi oluyor pişmeden.
Ben sıcak sevdiğim için böyle yapmadım hic.
Evet canim
Arastirayim dedim ama anlayamadim ben menuler ayni gibi farki nerde bu diyet turununay aynen ben de ketojenik beslenmeye çok benziyormuşum. zorlanmam diye düşündüm ama bazı farklar var.
mesela bugün turşu yedim, turşu yasakmış meğer
Himmm ben kilodan kiloyu cikarinca kalan yazilio osandim meger baya formullumus eline saglik tesekkur ederimOOOoooo 1. miz belli oldu..Maşallah..Canım sen yenisin bildiriminde yüzde de hesaplarsan sevinirim birdahakine..Liste yapan arkadaşa kolaylık oluyor..
Bilmiyor olabilirsin hesaplama şöyle
verdiğin (yada aldığın)kilo gr cinsinden*100/geçen haftaki kilon=yüzdeyi verir
seninki hesaplayacak olursak
1700gr*100/75500=2,251
Tabii efenim olur olur
Ben öncekine göre hesaplamıştım düşürdün kız sırayı..Geriledin birden
Eline saglik canim tesekkur ederim bu ara da inanilmaz motiwasyon oldu boyle heycanli gunde annemlerinde gelmesi kotu denk geldi heycani yasayamadim sizinle.ama suan daha da gaza geldim ya iyi ki warsiniz18 Ekim 2019 Tarihli listemiz
1-bestekız:-%2,251
2-sersum:-%0,795
3-sarfansarı:-%0,651
4-nnnadal:-%0,612
Gelmeyenler
izole
Korumada olanlar
A aaadddaaa :59 kg korumada
Yeni başlangıç
hayal_hatun:başlangıç 61.6 kg
Öncelikle 1. mizi tebrik ederim ve tabii hepimizi..
2019-2020 sezonu hayırlı uğurlu olsun sayın azalarım
Mıhtar ve ihtiyar heyeti
Bende korktum yarim ictim bugunÖğlen yemegim
1 kase çorba
3 kaşık yoğurt
BESTEKIZ dün seni uyardım ilacı tam yutma yarım başka diye, ama dün ben tam yuttum midem bulanıyor bugün. Bayadir kullanmiyordum birden başlayınca midemi bulandırdı sanirimEki Görüntüle 2546247
Bizim grupta hep böyle oluyor kışın motive oluyoruz yazılara tatil modunda gidiyor herkes olmuyor ama muhabbetimiz devam ediyor fırsat bulan geliyor eminim birbirimizden gaz alıp bu kış güzel kilolar vereceğiz bende çok motive oldum bomba gibi geldimBende soguk sewenlerdenim
Arastirayim dedim ama anlayamadim ben menuler ayni gibi farki nerde bu diyet turunun
Himmm ben kilodan kiloyu cikarinca kalan yazilio osandim meger baya formullumus eline saglik tesekkur ederim
Eline saglik canim tesekkur ederim bu ara da inanilmaz motiwasyon oldu boyle heycanli gunde annemlerinde gelmesi kotu denk geldi heycani yasayamadim sizinle.ama suan daha da gaza geldim ya iyi ki warsiniz
geldim geldimmmm18 Ekim 2019 Tarihli listemiz
1-bestekız:-%2,251
2-sersum:-%0,795
3-sarfansarı:-%0,651
4-nnnadal:-%0,612
Gelmeyenler
izole
Korumada olanlar
A aaadddaaa :59 kg korumada
Yeni başlangıç
hayal_hatun:başlangıç 61.6 kg
Öncelikle 1. mizi tebrik ederim ve tabii hepimizi..
2019-2020 sezonu hayırlı uğurlu olsun sayın azalarım
Mıhtar ve ihtiyar heyeti
Ben de şu anda çok motiveyim ama bir saat sonra ne olurum belli olmazBizim grupta hep böyle oluyor kışın motive oluyoruz yazılara tatil modunda gidiyor herkes olmuyor ama muhabbetimiz devam ediyor fırsat bulan geliyor eminim birbirimizden gaz alıp bu kış güzel kilolar vereceğiz bende çok motive oldum bomba gibi geldim
iste beyin boyle bisey nirmalde o sekilde soyacakken cok az beslendin ye diyorKahvaltımı bugün erken yaptım güne erken başladık kızımla ama ayrıntılı kahvaltı hazırlayamadım
2 dilim kızarmış ekmek
1 fincan nescafe
Dün yediklerimi hesapladım 800 kal almışım ben bile şaşırdım hatta hesapladıktan sonra acıktım :)
harikasin hayalcim seni girmek ne guzelBiliyorsunuz normalde listeye girmeyecektim ama dünSafransari beni cesaretlendirdi. Teşekkür ediyorum sarfancığıma
önce dünkü menümü yazayım. Bu arada hep bir gün sonra yazmayı planlıyorum çünkü size yazdıktan sonra gidip bir şeyler yeme ihtimalim var.
sabah
Yarım elma
öğlen
Bir kase çorba
1 kase yoğurt
Yarım dilim esmer ekmek
akşam
1 kase çorba
1 kase yoğurt
Yarım kase nohut yemeği
1 tane yaprak sarma
cnm sersumcum sen beni mezun ettin ya listeye grmiyordum ya sadece liste yaoiyordum yaKızlar ada ,bestekız ve izole kaldı değil mi..pamuk gelmiyor sanırım...
Yap sen ellerine saglik cok yogundum bugun anca girebldim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?