- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Nasıl beslenmek gerek ki bunun için bilgim yok hiç12 kilo verdi 2.5 yada 3 ayda cnm direk yag yaktigi icin harika bir bedeniz vardi biz spor yapti sandik ama hic yaomadi masabasi calisti diyetisyenle verdi
Karnabahar ve brokoliyi çok az yedim.Canim menun çok güzel
Ama nohut, karnabahar,brokoli hepsi ödem yapar
Sadece karnabahar yeyip ertesi gün +700 geldiğimi bilirim
Sağol canım yaa ne güzel motive ediyorsunoliur kuzenim sadece diyet yapti manken gibi oldu hic sporsuz
Canim masallah harika bir menu vallahi ne guzel 3 ogun ben illaki surekli bisey atiorum agzima bnden iyisin kizzzzonemli olan atak yasamamak bnce
dengeli beslenmek gerekiyor aslinda sana bahsedeyim biraz sabahlari 2 dilim.ekmek yiuordu 5 zeytin peynir veya yumurta yiyordu 1 adet bol.yesillik aralarda hurma.veya kayisi ceviz yiyirdu oglen yine 2 dilim.ekmek biraz et tavuk balik ayran aksamlari da sebze yogurt ve ekmek 1 dilim bazen 2 gunluk diyeyi oluyordu o kadar klasik diyet yani ama cok iyiudi fizigi bir de az zamnda verdiÇok merak ettim şimdi ya
Keşke bizde öyle yağ yaksak hep
Ahh pamagum bu ara heo seni merak etrm hatta yazacaktim nerdesin diye icimden tahmin ettim geri alacagini malesef hepimiz boyleyiz hayat boyu devam edecek birseyler lazim bize canimSlmlar nasılsınız kizlar telim bozuk sosyal medyadan uzak kaldim tabi buradanda tabletten girdim simdi oda cok fazla sarj harciyor yinede girip slm vereyim dedim özledim sizleri gecmisi okuyamadim Inşallah hepiniz iyisinizdir kilom artmaya başladı 82 olmusumpis bogaz ben ((
Azmedip yine baslicam inşallah p.tesi start veriyorum ilk asamada şok diyet ile son alinanlari şutlayip klasik diyete gecerim aslinda hergun yürüyüş yapıyorum ama bana yetersiz kosmak icin cankm gidiyor bazen millet bahcesine gec gittigimizde koşuyorum öyle iyi geliyorki mutluluk veriyor resmen bugunde baya sonra Leslie yaptim dambilli olani oda iyi geldi sizler nasilsiniz hangi diyetleri sporları yapiyorsunuz nasil geçiyor gunleriniz
sağol canım teşekkür ederim sende tekrar hoşgeldin umarım bu defa olacakNice mutlu senelere sevdiklerinle beraber canım
menüde çok iyi maşallahBen de bugünkü menümü yazayım
Sabah muzlu pankek peynir zeytin çeyrek simit ceviz
Öğlen yarımşar mandalin ve elma
Akşam mantar çorbası pırasa kavurması yoğurt yarım avuç içi yufka
Hoş bulduk canım lesli yapmıyorum canım hava bu ara iyi dışarıda yürümeye çalışıyorumhoş geldin canım . lesli mi yapıyorsun . gel arada . özledik seni.
“En yaygın görülen ve her yaş grubunda kendisini gösterebilen diğer bir yeme bozukluğu da Tıkınırcasına Yeme Bozukluğu’dur. Tıkınırcasına Yeme Bozukluğu bu konudaki yetersiz farkındalık yüzünden genellikle bir yeme bozukluğu olarak tanımlanmaktan çok kişinin kendisi tarafından “iradesizlik” olarak algılanır. Kişi diyet ve aşırı yeme döngüleri içinde gidip gelir. Kafasında devamlı diyet yapma ve kilo verme düşüncesi vardır yalnız bunu durmadan erteler. Bir gün diyete başlar, diyetinde olmayan bir şey yediği anda aşırı yeme atağı tetiklenebilir ve kısa bir zaman dilimi içinde normalde yediği yiyeceğin çok daha fazlasını, hızlı şekilde, gizlice tüketir. Sonrasında ise pişmanlık ve utanç hisseder. Yeme anında kontrolden çıkmışlık hissi duyulur. Yalnız atak sonrasında hissedeceği sıkıntıyı bilse bile kişi yeme atağı döngüsünden çıkmakta zorlanır. Kendisini iradesizlikle suçlar. Oysa kişinin irade sorunu değil yeme bozukluğu vardır.”
A aaadddaaa bunu feyza bayraktarın yazısından aldım.
Bu işte ada‘nın tavsiye ettiği psikoloğun tespitleri. Tespit teşhis bıktırdı zaten, bir an önce çözümü bulmak gerek :))
Bende de radyasyonun yan etkisi unutkanlık 2-3 haftayı 1 ay diye hatırlıyorum
Ben omlet yapıp götürüyordum evde lokmalara da bölüyordum hiç de kokmuyor mesela..(Haşlama çok fena kokar)Saklama kapından pıt pıt çatalla içine de çekirdeksiz zeytin at ohh..Kimse görmeden yenirki
Aaa bunu deneyeceğim hiç duymamıştım...
Yumurta olduğunu çaktırmayacaksın mesele o
Hallederiz canım..Yapıyoruz liste sen de gel başla yarın başlangıç bildir
Ahh cnm oyle iyi bliyoeum ki bu makalesini coaumu de soyli diyet yaomayin aala diyet yaomayin caniniz mi skiliyor baska bisey yaoain suanda skintidan yemek istiorum ama yesem de gecmeyecek deyin strestten mi yiyorsun yiyince gecmeyecek o nedenle strestini yaratan seyi cozueceksin yemek sorunlarsan bir kacis aalinda yuzleseceksin diyo vs vs ilerleyen makalede var
Aaa çok şaşırdım yazıda tamamen kendimi buldum benimki yeme bozukluğu değil tamamen iradesizlik diyordum meğer bende de var o şeyden
sağol canım teşekkür ederim sende tekrar hoşgeldin umarım bu defa olacak
menüde çok iyi maşallah
Cnm bnm tşkler diyetdaşım eninde sonunda solugu burada alıyorum merak etmedengeli beslenmek gerekiyor aslinda sana bahsedeyim biraz sabahlari 2 dilim.ekmek yiuordu 5 zeytin peynir veya yumurta yiyordu 1 adet bol.yesillik aralarda hurma.veya kayisi ceviz yiyirdu oglen yine 2 dilim.ekmek biraz et tavuk balik ayran aksamlari da sebze yogurt ve ekmek 1 dilim bazen 2 gunluk diyeyi oluyordu o kadar klasik diyet yani ama cok iyiudi fizigi bir de az zamnda verdi
Ahh pamagum bu ara heo seni merak etrm hatta yazacaktim nerdesin diye icimden tahmin ettim geri alacagini malesef hepimiz boyleyiz hayat boyu devam edecek birseyler lazim bize canim
Neyse ne zaman gekiyorsun bizimle ol olabildgnsen kadar ozletme kendini
Hoşgeldin canım..Burada olmazsak daha da kontrolden çıkıyoruz biz..Slmlar nasılsınız kizlar telim bozuk sosyal medyadan uzak kaldim tabi buradanda tabletten girdim simdi oda cok fazla sarj harciyor yinede girip slm vereyim dedim özledim sizleri gecmisi okuyamadim Inşallah hepiniz iyisinizdir kilom artmaya başladı 82 olmusumpis bogaz ben ((
Azmedip yine baslicam inşallah p.tesi start veriyorum ilk asamada şok diyet ile son alinanlari şutlayip klasik diyete gecerim aslinda hergun yürüyüş yapıyorum ama bana yetersiz kosmak icin cankm gidiyor bazen millet bahcesine gec gittigimizde koşuyorum öyle iyi geliyorki mutluluk veriyor resmen bugunde baya sonra Leslie yaptim dambilli olani oda iyi geldi sizler nasilsiniz hangi diyetleri sporları yapiyorsunuz nasil geçiyor gunleriniz
Ficanscim adi feyza bayraktar yeme konusunda uzmam pskilog internete yaz elle dergisinde birkac makalesi var bir de kitabi varyemek ya da yememek diye ama ben henuz okumadimSelam kızlar nasılsınız
Menümü yazamadım bugün kaçtı telafisi yok ama hem sabah hem de akşam 1 er saat yürüyüş yaptım
Ohh ne iyi olmus cnim eve denk gelmesi gecmis olsunKahvaltım
1 dilim kızarmış ekmek
üstüne tereyağı salça
1 dilim kaşar ve 4 zeytin
Az sonra çıkacağım işe doğru..Ohh bugün cuma ve regl en ağır günlerim evde geçecek çok mutluyum
regl yüzünden kilo fazla oluyor biliyorsun . sıkmazsın canını o yüzden .Kahvaltım
1 dilim kızarmış ekmek
üstüne tereyağı salça
1 dilim kaşar ve 4 zeytin
Az sonra çıkacağım işe doğru..Ohh bugün cuma ve regl en ağır günlerim evde geçecek çok mutluyum
Aa hoşgeldin canım.Slmlar nasılsınız kizlar telim bozuk sosyal medyadan uzak kaldim tabi buradanda tabletten girdim simdi oda cok fazla sarj harciyor yinede girip slm vereyim dedim özledim sizleri gecmisi okuyamadim Inşallah hepiniz iyisinizdir kilom artmaya başladı 82 olmusumpis bogaz ben ((
Ne yapmak gerekiyor tam çözümü bilmiyorum.Sanki beni anlatmış
Ne yapmak gerekir acaba, dün iyi gittim ama bugün gene başa sardım, hatta siteye nasıl yazıcam diye düşünüyordum
Ben de okumak istiyorum internette bulur muyum kitabı mı var
Bugün vazgeçmiştim 100.kez
İnşallah bir çözüm buluruz hep beraber
Dün iyiydi bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?