Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

oliur kuzenim sadece diyet yapti manken gibi oldu hic sporsuz

Canim masallah harika bir menu vallahi ne guzel 3 ogun ben illaki surekli bisey atiorum agzima bnden iyisin kizzzz onemli olan atak yasamamak bnce
Sağol canım yaa ne güzel motive ediyorsun
Senden iyi olmam söz konusu değil ama inşallah hepimiz iyi olalım diyorum:) İyi dileklerin için sağol

Slmlar nasılsınız kizlar telim bozuk sosyal medyadan uzak kaldim tabi buradanda tabletten girdim simdi oda cok fazla sarj harciyor yinede girip slm vereyim dedim özledim sizleri gecmisi okuyamadim Inşallah hepiniz iyisinizdir kilom artmaya başladı 82 olmusum pis bogaz ben ((
Azmedip yine baslicam inşallah p.tesi start veriyorum ilk asamada şok diyet ile son alinanlari şutlayip klasik diyete gecerim aslinda hergun yürüyüş yapıyorum ama bana yetersiz kosmak icin cankm gidiyor bazen millet bahcesine gec gittigimizde koşuyorum öyle iyi geliyorki mutluluk veriyor resmen bugunde baya sonra Leslie yaptim dambilli olani oda iyi geldi sizler nasilsiniz hangi diyetleri sporları yapiyorsunuz nasil geçiyor gunleriniz

Çok merak ettim şimdi ya
Keşke bizde öyle yağ yaksak hep
dengeli beslenmek gerekiyor aslinda sana bahsedeyim biraz sabahlari 2 dilim.ekmek yiuordu 5 zeytin peynir veya yumurta yiyordu 1 adet bol.yesillik aralarda hurma.veya kayisi ceviz yiyirdu oglen yine 2 dilim.ekmek biraz et tavuk balik ayran aksamlari da sebze yogurt ve ekmek 1 dilim bazen 2 gunluk diyeyi oluyordu o kadar klasik diyet yani ama cok iyiudi fizigi bir de az zamnda verdi
Ahh pamagum bu ara heo seni merak etrm hatta yazacaktim nerdesin diye icimden tahmin ettim geri alacagini malesef hepimiz boyleyiz hayat boyu devam edecek birseyler lazim bize canim
Neyse ne zaman gekiyorsun bizimle ol olabildgnsen kadar ozletme kendini

ben akşam yemeği yiyemeden gece 11 olmuş

sabah: filtre kahve

öğlen: yoğurt, salatalık

akşam: (şimdi yiyeceğim)
büyük kase yoğurt
5 kaşık buğday kepeği
bir kaşık pul biber, nane
bir kalık dilim kaşar peynir
bir büyük yeşil elma
çeyrek avokado

birazdan da bir fincan türk kahvesi içerim.

şu çok içemedim, 1 litre falan. susuzum, biraz daha içeceğim.

5000 adım yürüyüş yaptım. günboyu toplam 8500 adım oldu.

Nice mutlu senelere sevdiklerinle beraber canım
sağol canım teşekkür ederim sende tekrar hoşgeldin umarım bu defa olacak
Ben de bugünkü menümü yazayım
Sabah muzlu pankek peynir zeytin çeyrek simit ceviz
Öğlen yarımşar mandalin ve elma
Akşam mantar çorbası pırasa kavurması yoğurt yarım avuç içi yufka
menüde çok iyi maşallah

hoş geldin canım . lesli mi yapıyorsun . gel arada . özledik seni.
Hoş bulduk canım lesli yapmıyorum canım hava bu ara iyi dışarıda yürümeye çalışıyorum

Sanki beni anlatmış

Bu işte ada‘nın tavsiye ettiği psikoloğun tespitleri. Tespit teşhis bıktırdı zaten, bir an önce çözümü bulmak gerek :))

Ne yapmak gerekir acaba, dün iyi gittim ama bugün gene başa sardım, hatta siteye nasıl yazıcam diye düşünüyordum

Tamam canım

Ben de okumak istiyorum internette bulur muyum kitabı mı var
Bugün vazgeçmiştim 100.kez

Aaa çok şaşırdım yazıda tamamen kendimi buldum benimki yeme bozukluğu değil tamamen iradesizlik diyordum meğer bende de var o şeyden

İnşallah bir çözüm buluruz hep beraber

sağol canım teşekkür ederim sende tekrar hoşgeldin umarım bu defa olacak
menüde çok iyi maşallah

Dün iyiydi bugün

Cnm bnm tşkler diyetdaşım eninde sonunda solugu burada alıyorum merak etme kısitlanmasam kilo almam eminim spor konusunda saatlerce yuruyebilirim o derece evde olmak sürekli atistirmak demek bence :) bir dur deme vakti geldi çattı bana p.tesi ilk diyet başlangıcı inş

Hoşgeldin canım..Burada olmazsak daha da kontrolden çıkıyoruz biz..

Günaydın kızlar
İlk bildirim benden gelsin..+dayım maalesef ama regl oldum dün akşam sanırım onun şişliği..
1 ay oldu bu diyete başlayalı 1 kilo ortalama gidiyor ve geliyor..Yavaş olacak biliyordum zaten .
Umutluyum vazgeçmeyeceğim..

rumuz:sersum (Regl 2. gün)
diyeti2 Diyeti
başlangıç kilo:88kg
baş.tarihi:4 Ekim 2019
geçen hafta:87,1 kg
bu hafta:88 kg
fark:+900 gr
yüzde:+%1.033
ilk hedef:79kg
spor:İş yerinde en az 7000 adım

Selam kızlar nasılsınız
Menümü yazamadım bugün kaçtı telafisi yok ama hem sabah hem de akşam 1 er saat yürüyüş yaptım
Ficanscim adi feyza bayraktar yeme konusunda uzmam pskilog internete yaz elle dergisinde birkac makalesi var bir de kitabi varyemek ya da yememek diye ama ben henuz okumadim

Kahvaltım

1 dilim kızarmış ekmek
üstüne tereyağı salça
1 dilim kaşar ve 4 zeytin

Az sonra çıkacağım işe doğru..Ohh bugün cuma ve regl en ağır günlerim evde geçecek çok mutluyum
regl yüzünden kilo fazla oluyor biliyorsun . sıkmazsın canını o yüzden .
aç günlerin gerçekten aç geçiyor .
yüzünden de hiç kilon belli olmuyor zaten . benim ise gram alsam yüzüme yansır . yanaklarım hemen dolar . en son da yüzümden gider kilom .

regl günleri eve denk gelmiş . şanslısın .
kızçe nasıl . iyi mi.

Aa hoşgeldin canım.
İnan hepimiz de seni çok merak ettik.
En son 78 civarı mıydın öyle hatırlıyorum sanki. İpin ucu kaçmadan başlaman çok güzel. Keşke hepimiz öyle yapabilsek, sonra çok zor oluyor çünkü.
Şok diyet olaylarını çok anlamam ama sağlıklı beslenmeye bugünden başla olur mu? Pazartesi istediğin diyete başlarsın ama pazartesi nasılsa başlayacağım diye fazladan kalori alma lütfen. Bugünden başla, üç gün neden bekleyesin ki değil mi canım
Ne yapmak gerekiyor tam çözümü bilmiyorum.
Galiba altında yatan psikolojik nedenleri çözmek gerekiyor ama bu da öyle hemen olacak bir şey değil malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…