sağol canım teşekkür ederim sende tekrar hoşgeldin umarım bu defa olacak
menüde çok iyi maşallah
Ficanscim adi feyza bayraktar yeme konusunda uzmam pskilog internete yaz elle dergisinde birkac makalesi var bir de kitabi varyemek ya da yememek diye ama ben henuz okumadim
Aa hoşgeldin canım.
İnan hepimiz de seni çok merak ettik.
En son 78 civarı mıydın öyle hatırlıyorum sanki. İpin ucu kaçmadan başlaman çok güzel. Keşke hepimiz öyle yapabilsek, sonra çok zor oluyor çünkü.
Şok diyet olaylarını çok anlamam ama sağlıklı beslenmeye bugünden başla olur mu? Pazartesi istediğin diyete başlarsın ama pazartesi nasılsa başlayacağım diye fazladan kalori alma lütfen. Bugünden başla, üç gün neden bekleyesin ki değil mi canım
Ne yapmak gerekiyor tam çözümü bilmiyorum.
Galiba altında yatan psikolojik nedenleri çözmek gerekiyor ama bu da öyle hemen olacak bir şey değil malesef.
Ama doymadım bunun kadar daha ekmek ve1 tatlı kaşığı tahin pekmez ilavesi yaptım
Canım başlangıç bildirimi yap birazdan listeyi yaparımAfiyet olsun canım
Aaa yapmışsın yeni gördüm canımSelam kızlar
İlk kilo bildirimimi yapayım
Başlangıç tarihi 7.11.2019
Rumuz ficans
Başlangıç kilo 78.5
İlk hedef 75
Aaa yapmışsın yeni gördüm canım
Canım başlangıç bildirimi yap birazdan listeyi yaparım
Bende izinden geliyorum 1 buçuk kilocuk daha fazlayım sendenBismillah diyerek başlıyorum hayırlısı bakalım
aaaaaa aaaaaaaa ciglik atiyorum suandaRumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6
Geçen hafta: 61.9
Bu hafta: 60.3
Fark: - 1600 g
Yüzde: 2,58
Çok mutluyum gelecekten umutluyum
Izoleeeee inanmiyorum cnm masallah 2 haftadir cok iyisin yaa cok sevndimmerhaba
kilo bildirimi yapıp hemen işe döneceğim
rumuz: izole
başlangıç: 61,9
geçen hafta: 59,3
bu hafta: 58,9
fark: 400 gr. % 0,7
diyet: sağlıklı beslenme, düşük karnonhidrat
spor: yürüyüş. bu hafta yapamadım.
Canım yaa çok teşekkür ederim.aaaaaa aaaaaaaa ciglik atiyorum suandasakin diyet yaoma tamam mi sakin yapma cok iyi gdiorusun bak seytan durter ben diyetsiz indim diyet yaosam neler olur der ama sakin o hatayi yaoma cnm onemli olan yeme bozuklugu bliyorsun o cozulunce kilo cozulcek
Bana da bak kac senede cozmusum hala daha yapiorum bazen bir de akil veriorum
Izoleeeee inanmiyorum cnm masallah 2 haftadir cok iyisin yaa cok sevndim
Lokum çok sağlıklı bir şey gibi yazmışım ama orda onu kast etmemiştimCanım yaa çok teşekkür ederim.
Diyet yok tamam, Sağlıklı besleniyoruz:)
Az önce kızım Kandil için lokum getirmiş bana okuldan, onu yedim mesela.
Evet benim için atak yaşamamak önemli.
Kaçamak değil kastım. Kaçamak dediğin bir misafirliğe gittiğinde yediğin bir dilim börekle pastadır; ya da canın çok çektiği için yediğin pizzadır.
Benimki öyle değil. tüm bunların üzerine eve gelip 2 tabak makarna yiyip üzerine tahin helvası yedikten sonra içinin bayılması ile turşu yemen ve arkasından bastırsın diye yaptığın kahvenin yanında hala çikolatayı tıkınıyor olduğun bir süreçtir...
Ayy nasil beni anlattin o tursu muhakak olur arkadasta yerim madem bozuldu evde yerim yatana kadar yerim kusana kadar yerim yerim de yeri isin garip tarafi tursu ve cikolatayi ust uste yerimCanım yaa çok teşekkür ederim.
Diyet yok tamam, Sağlıklı besleniyoruz:)
Az önce kızım Kandil için lokum getirmiş bana okuldan, onu yedim mesela.
Evet benim için atak yaşamamak önemli.
Kaçamak değil kastım. Kaçamak dediğin bir misafirliğe gittiğinde yediğin bir dilim börekle pastadır; ya da canın çok çektiği için yediğin pizzadır.
Benimki öyle değil. tüm bunların üzerine eve gelip 2 tabak makarna yiyip üzerine tahin helvası yedikten sonra içinin bayılması ile turşu yemen ve arkasından bastırsın diye yaptığın kahvenin yanında hala çikolatayı tıkınıyor olduğun bir süreçtir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?