Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sağol canım teşekkür ederim sende tekrar hoşgeldin umarım bu defa olacak
menüde çok iyi maşallah

İnşallah olur bu sefer canım

Ficanscim adi feyza bayraktar yeme konusunda uzmam pskilog internete yaz elle dergisinde birkac makalesi var bir de kitabi varyemek ya da yememek diye ama ben henuz okumadim

Tamam canım araştırırım ben de

Hallederiz inşallah canım

Rumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6

Geçen hafta: 61.9
Bu hafta: 60.3
Fark: - 1600 g
Yüzde: 2,58

Çok mutluyum gelecekten umutluyum
aaaaaa aaaaaaaa ciglik atiyorum suanda sakin diyet yaoma tamam mi sakin yapma cok iyi gdiorusun bak seytan durter ben diyetsiz indim diyet yaosam neler olur der ama sakin o hatayi yaoma cnm onemli olan yeme bozuklugu bliyorsun o cozulunce kilo cozulcek
Bana da bak kac senede cozmusum hala daha yapiorum bazen bir de akil veriorum
Izoleeeee inanmiyorum cnm masallah 2 haftadir cok iyisin yaa cok sevndim

Canım yaa çok teşekkür ederim.
Diyet yok tamam, Sağlıklı besleniyoruz:)
Az önce kızım Kandil için lokum getirmiş bana okuldan, onu yedim mesela.

Evet benim için atak yaşamamak önemli.
Kaçamak değil kastım. Kaçamak dediğin bir misafirliğe gittiğinde yediğin bir dilim börekle pastadır; ya da canın çok çektiği için yediğin pizzadır.

Benimki öyle değil. tüm bunların üzerine eve gelip 2 tabak makarna yiyip üzerine tahin helvası yedikten sonra içinin bayılması ile turşu yemen ve arkasından bastırsın diye yaptığın kahvenin yanında hala çikolatayı tıkınıyor olduğun bir süreçtir...

Lokum çok sağlıklı bir şey gibi yazmışım ama orda onu kast etmemiştim yani fazla kasmıyorum yasak yok anlamında yazdım :)

Ayy nasil beni anlattin o tursu muhakak olur arkadasta yerim madem bozuldu evde yerim yatana kadar yerim kusana kadar yerim yerim de yeri isin garip tarafi tursu ve cikolatayi ust uste yerim kacamak bnde nerdeyse hergun oluyor cnm kacamak ayri bnde kandil simidi yedim esela ama.eskiden olsa kandil simidi yedim bozuldu deyip uzerine bes yuz bin kalori alirdim kesin

İyi akşamlar kizlar. Şimdi kahve hazırlamaya gidiyorum menümü atayım
Sabah : 2 Brezilya cevizi,1 mandalina,1 dilim beyaz peynir,1 yumurta,1 fincan leblebi,yarım domates
Öğlen :1 çay bardağı sütten kakaolu yulaf lapası
Akşam:5 köfte ,1 bardak ayran

Spor:700 zıpzıp
50 sumo squats
40sn plank
20dk basen kalça egzersizleri

Alarmim kurulu neguzel tartilmisim ama yazmaya firsat bulamadim suan zeytin icin yemek yapiorum bi anda aklima siz geldiniz hemen bildirimlerimi yapim sanki cok kilo wermis gibi.

Gecen hafta 74.6
Bu hafta 75
+ fark yuzdesi 0.53

Sabah yumurta peynir domates salatalik zeytin 2 dilim ekmek
Turk khawesi bitter
Aksam pirasa 2 kasik makarna
Turkkahwesi sodayesilcay

Menüm:

Sabah
2 diyet kurabiye
Ihlamur

Ara
Az şekerli Türk kahvesi

Öğlen
Ton balıklı salata
1 dilim çavdar ekmeği

Ara
1 lokum (şu minicik olandan değil normal lokum yoksa onu yazmam)

Akşam
Fırında sebze graten (karnabahar-brokoli-havuç)
1 köfte
yoğurt

Akşam da çay demledim içtim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…