- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
Tamam canımOlur tabi canım senide başlangıç bildirimi olarak yapalım o zaman
Cnm wllerine saglik8 Kasım 2019 listemiz
Kilo verenlerimiz TEBRİKLER
1. @hayal_hatun
2. @nnnadal
3. @sarfansari
4. @izole
Kilo alanlar
@sersum
@BESTEKIZ
Başlangıç bildirimi
@ficans 78,5
Mezunlarımız
@aaadddaaa
@demirleke
Yok bacım ne bekleyecemSafran 900 g verirken sen yetişmesini bekleme arayı aç biran önce bak bende şimdi ficans ın kiloya göz diktim sonrada BESTEKIZ a yetişecek
Cok haklisin cnm h.buldum tsklerHoşgeldin canım..Burada olmazsak daha da kontrolden çıkıyoruz biz..
H.buldum hayalcim diyeti birakinca kilo almıyordum bir surede öyle devam etti tartilmadim bayada sonra bir baktim gobus çıkıyor ertesi gün tartildim artiya geçmişim neyse saglik olsun yine yaparım buradayim gorusuruz ins.Aa hoşgeldin canım.
İnan hepimiz de seni çok merak ettik.
En son 78 civarı mıydın öyle hatırlıyorum sanki. İpin ucu kaçmadan başlaman çok güzel. Keşke hepimiz öyle yapabilsek, sonra çok zor oluyor çünkü.
Şok diyet olaylarını çok anlamam ama sağlıklı beslenmeye bugünden başla olur mu? Pazartesi istediğin diyete başlarsın ama pazartesi nasılsa başlayacağım diye fazladan kalori alma lütfen. Bugünden başla, üç gün neden bekleyesin ki değil mi canım
Ne yapmak gerekiyor tam çözümü bilmiyorum.
Galiba altında yatan psikolojik nedenleri çözmek gerekiyor ama bu da öyle hemen olacak bir şey değil malesef.
Nadalcim gec kaldım bildirim için bende buradan bildireyim8 Kasım 2019 listemiz
1. @hayal_hatun
2. @nnnadal
3. @sarfansari
4. @izole
Kilo alanlar
@sersum
@BESTEKIZ
Başlangıç bildirimi
@ficans 78,5
@-Artemis_ 64,7
Mezunlarımız
@aaadddaaa
@demirleke
haklisin. ben de senin gibi olurum. yediklerimi zorla yerse. de boyke dokunur.Dün akşam misafirlikte olduğumu yazdım baya üzüldüm yesiklerim için çünkü çok sağlıklı değillerdi sonra sabah kalktığımda karın ağrısı vardı vücudum yediklerini atmak için bölgeye bir yol buldu anlaşılan işgal olmuşum yada yesiklerim dokundu
İstemede gitmiştim sanırım sebebi psikolojik bu bana yaradı neyseki :)haklisin. ben de senin gibi olurum. yediklerimi zorla yerse. de boyke dokunur.
ya da fazla yersem de domunur. ertesi gun yiyemem bi sey.
Aynen canımcım..Bugün çok fenayım mesela..Ohh ne iyi olmus cnim eve denk gelmesi gecmis olsun
Ahh canım benim sağolasın..Yüzümden belli olmuyor ama vücut off..Ama yine de o senin güzel görüşün bence zayıflarsam yüzüm de olumlu yönde değişir..İnşallah..regl yüzünden kilo fazla oluyor biliyorsun . sıkmazsın canını o yüzden .
aç günlerin gerçekten aç geçiyor .
yüzünden de hiç kilon belli olmuyor zaten . benim ise gram alsam yüzüme yansır . yanaklarım hemen dolar . en son da yüzümden gider kilom .
regl günleri eve denk gelmiş . şanslısın .
kızçe nasıl . iyi mi.
Harikasın maşallahRumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6
Geçen hafta: 61.9
Bu hafta: 60.3
Fark: - 1600 g
Yüzde: 2,58
Çok mutluyum gelecekten umutluyum
Süpersin canım..8 kasim kilo bildirimi
Rumuz :Nnnadal
Başlangıç kilom :11 ekim
Başlangıç kilom :81,6
Geçen hafta :81,5
Güncel kilom :80,0
Fark : 1500 g
Yüzde : %1,84
Spor evdeki ortalama 7000 adım
Haftaya 7 leri görecem inşallah cozutmazsam sonuçtan mutluyum
Ellerine sağlık canım...8 Kasım 2019 listemiz
1. @hayal_hatun
2. @nnnadal
3. @sarfansari
4. @izole
Kilo alanlar
@sersum
@BESTEKIZ
Başlangıç bildirimi
@ficans 78,5
Mezunlarımız
@aaadddaaa
@demirleke
Olur tabii liste yapma sırasına da ekleyeyim seni..Şartımız bu ve menü bildirimiBuna bende katilsam olur mu sabah tartıldım 64.7 idim
Canım sen başlangıç mı bildirdin yoksa listeye girmeden paylaşım mı yaptın sadece..Listeye girmek istiyorsan ilk hafta başlangıç bildirip sonra liste yapma sırasını da kabul edip yarışa katılıyorsun..Tartılıp geldim
Rumuz Aytenazmi
Başlama tarihi :3 Kasım
Başlangıç kilo: 63.5
Şuan 61.9
Emzirdiğim için şuan göğsümde süt dolu duruyor yaklaşık 61.5 kilom
Hedefim:50
Acemilik:)Aynen canımcım..Bugün çok fenayım mesela..
Ahh canım benim sağolasın..Yüzümden belli olmuyor ama vücut off..Ama yine de o senin güzel görüşün bence zayıflarsam yüzüm de olumlu yönde değişir..İnşallah..
Bu beslenme şekline geçerken kısa sürede olmayacağını bilerek geçtim zaten onun için moral bozmuyorum..yaza kadar vazgeçmeden devam tabii sonrasında da devam inşallah..
Kızçem iyi çok şükür
Harikasın maşallah
Süpersin canım..
Ellerine sağlık canım...
1. mizi ayrıca kutluyorum
Olur tabii liste yapma sırasına da ekleyeyim seni..Şartımız bu ve menü bildirimi
Canım sen başlangıç mı bildirdin yoksa listeye girmeden paylaşım mı yaptın sadece..Listeye girmek istiyorsan ilk hafta başlangıç bildirip sonra liste yapma sırasını da kabul edip yarışa katılıyorsun..
Geçen hafta başlamadan kilo bildirimi yapmıştım ama liste hakkında bilgide verdiniz kazananlar listesini mı hazırlıyoruz pek bilgi yoktaAynen canımcım..Bugün çok fenayım mesela..
Ahh canım benim sağolasın..Yüzümden belli olmuyor ama vücut off..Ama yine de o senin güzel görüşün bence zayıflarsam yüzüm de olumlu yönde değişir..İnşallah..
Bu beslenme şekline geçerken kısa sürede olmayacağını bilerek geçtim zaten onun için moral bozmuyorum..yaza kadar vazgeçmeden devam tabii sonrasında da devam inşallah..
Kızçem iyi çok şükür
Harikasın maşallah
Süpersin canım..
Ellerine sağlık canım...
1. mizi ayrıca kutluyorum
Olur tabii liste yapma sırasına da ekleyeyim seni..Şartımız bu ve menü bildirimi
Canım sen başlangıç mı bildirdin yoksa listeye girmeden paylaşım mı yaptın sadece..Listeye girmek istiyorsan ilk hafta başlangıç bildirip sonra liste yapma sırasını da kabul edip yarışa katılıyorsun..
Tamam canım kilo verenler vermeyenler sabitler diye yapıyorum dimi!!!!!DUYURU !!!!!!
Yeni Liste yapma sırası
(1.sayfada da var unutan bakabilir)
18 Ekim 2019 sersum Liste Yaptı
25 Ekim 2019 A aaadddaaa Liste yaptı
1 Kasım 2019BESTEKIZ Liste yaptı
8 Kasım 2019 N nnnadal Liste yaptı
15 Kasım 2019izole
22 Kasım 2019hayal_hatun
29 Kasım 2019Safransari
6 Aralık 2019ficans
13 Aralık 2019aypare ackerman
20 Aralık 2019Aytanesii
27 Aralık 2019 sersum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?