- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Lütfen pes etme.Tunaydin hepimize guzel gunler diliyorum
Sabah yumurtami yedim ofise yanimada bir dilim ekmek bir minik peynir 1dilim de aywa aldim 3 bucukta da onu yerim aksam yemegim yok kafamda da hic bisi yok pes etmek uzereyim sanki ruhum yorgun.
Bu yuzden capraz atis yapip 2 hedef koydum 3lt su hergun 1km bile olsa yurumek
Merak ettim bende seni.kızlar biraz sıkıntılı durumlar . 2 gün servisle geldim gittim . ama servis buraya gelmiyormuş . sözleşme o şekilde yapılmış . o nedenle 2 aktarma yapmam gerek .
bugün tekrar gittim görüşmeye ama istediğim kişiyle görüşemedim .
başka bi kişiyle görüştüm .
enstitüler birleşecek yılbaşında. biraz dişini sıkarsan zaten oradaki memurlar açığa çıkmış olacak . başka yerlerde değerlendirilecekler dedi.
bakalım . bekliyorum .
Canım bunda da bir hayır vardır sık biraz dişini Allah daha güzellikler sunacaktır inşallahkahvaltı yapamadım .
arkadaşımın yanında yarım elmalı kurabiye yedim
işe geldim şimdi. 1 yeşil elma ve yarım paket etiformm yedim . yemek almadım yanıma . çünkü direk görüşmeye gittiğim için taşımak istemedim .
böyle
bugün de böyle oldu
dün akşam servisimin artık beni almayacağını öğrendiğim için yine akşam da yemek yiyemedim . kızımın tabağında kalan yoğurtlu makarnadan az yedim . ve 1 avuç fındık . eşim kırıyordu . illa ye dediler . iştah gidiyor bende moral bozuksa .
daha aktarma yapmadım .Merak ettim bende seni.
İnşallah servis olayı da çözülür.
2 aktarma yaptığında nasıl oluyor ? Çok beklemen gerekiyor mu ?
Ayy o 40 dk fenaymış umarım daha uygun çözüm bulursun canımdaha aktarma yapmadım .
ilk kez bugün kampusten bulunduğum yere geldim .
ama aktarmayı şu şekilde yapacağız
önce servise binip kampuse yakın bi yerde ineceğim . oradan da bu bulunduğum yere otobus ile geçeceğim . işte o sıkıntı biraz . sanıyorum o durakta 40 dk beklemem gerekecek .
dönüşte ise burdan biraz erken çıkıp otobus ile merkeze yakın bi yerden eşim beni alacak . eve bırakacak . kızı da kreşten almış olacak falan .
güzergahlara ve saatlere yeniden bakmam lazım .
bi de yarın ilk test günü . bu yolu bi denemem lazım .
şimdi bir çözüm daha bulduk .Ayy o 40 dk fenaymış umarım daha uygun çözüm bulursun canım
Bu çok iyi olmuş canım o zaman.şimdi bir çözüm daha bulduk .
önce bulunduğum yerden servise binip beni çalışacağım yere giden bir servise aktaracaklar .
dönüşte te yine çalıştığım yerden geçen servise binip yarı yoldan eşim alacak .
benim oturduğum konutlardan geçen servis şimdiki işime gitmiyor melesef.
başka servisler geçiyor ama benim evimden geçen gitmiyor .
Bende bende.Canım bunda da bir hayır vardır sık biraz dişini Allah daha güzellikler sunacaktır inşallah
Ama keşke benimde moral bozulunca iştah gitse insanlıktan çıkıp ne yiyeceğimi şaşırıyorum
evet sayılabilir . aktarma arası bekleme süresi de inşallah çok olmaz . ve aktarma sırasında aktarılacak olan servis de önce geçmezse sıkıntı yok . bi rayına oturabilir inşallahBu çok iyi olmuş canım o zaman.
Sorun çözüldü sayılır mı ?
Günlük alınca rutine oturur herhalde.evet sayılabilir . aktarma arası bekleme süresi de inşallah çok olmaz . ve aktarma sırasında aktarılacak olan servis de önce geçmezse sıkıntı yok . bi rayına oturabilir inşallah
Günlük alınca rutine oturur herhalde.evet sayılabilir . aktarma arası bekleme süresi de inşallah çok olmaz . ve aktarma sırasında aktarılacak olan servis de önce geçmezse sıkıntı yok . bi rayına oturabilir inşallah
Şükür artık rahat edersin işe gidip gelirken.servis alıp bıracakmış beni . artık sıkıntı yok inşallah
bugün kampuse gitmemin faydası bu oldu . çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?