Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tunaydin hepimize guzel gunler diliyorum

Sabah yumurtami yedim ofise yanimada bir dilim ekmek bir minik peynir 1dilim de aywa aldim 3 bucukta da onu yerim aksam yemegim yok kafamda da hic bisi yok pes etmek uzereyim sanki ruhum yorgun.

Bu yuzden capraz atis yapip 2 hedef koydum 3lt su hergun 1km bile olsa yurumek

kızlar biraz sıkıntılı durumlar . 2 gün servisle geldim gittim . ama servis buraya gelmiyormuş . sözleşme o şekilde yapılmış . o nedenle 2 aktarma yapmam gerek .
bugün tekrar gittim görüşmeye ama istediğim kişiyle görüşemedim .
başka bi kişiyle görüştüm .
enstitüler birleşecek yılbaşında. biraz dişini sıkarsan zaten oradaki memurlar açığa çıkmış olacak . başka yerlerde değerlendirilecekler dedi.
bakalım . bekliyorum .

kahvaltı yapamadım .
arkadaşımın yanında yarım elmalı kurabiye yedim

işe geldim şimdi. 1 yeşil elma ve yarım paket etiformm yedim . yemek almadım yanıma . çünkü direk görüşmeye gittiğim için taşımak istemedim .
böyle
bugün de böyle oldu
dün akşam servisimin artık beni almayacağını öğrendiğim için yine akşam da yemek yiyemedim . kızımın tabağında kalan yoğurtlu makarnadan az yedim . ve 1 avuç fındık . eşim kırıyordu . illa ye dediler . iştah gidiyor bende moral bozuksa .

Lütfen pes etme.
Pes ettiğinde ruh yorgunluğun daha da artacak. Bu kötülüğü kendine yapma.

Merak ettim bende seni.
İnşallah servis olayı da çözülür.
2 aktarma yaptığında nasıl oluyor ? Çok beklemen gerekiyor mu ?

Canım bunda da bir hayır vardır sık biraz dişini Allah daha güzellikler sunacaktır inşallah
Ama keşke benimde moral bozulunca iştah gitse insanlıktan çıkıp ne yiyeceğimi şaşırıyorum

Merak ettim bende seni.
İnşallah servis olayı da çözülür.
2 aktarma yaptığında nasıl oluyor ? Çok beklemen gerekiyor mu ?
daha aktarma yapmadım .
ilk kez bugün kampusten bulunduğum yere geldim .
ama aktarmayı şu şekilde yapacağız
önce servise binip kampuse yakın bi yerde ineceğim . oradan da bu bulunduğum yere otobus ile geçeceğim . işte o sıkıntı biraz . sanıyorum o durakta 40 dk beklemem gerekecek .

dönüşte ise burdan biraz erken çıkıp otobus ile merkeze yakın bi yerden eşim beni alacak . eve bırakacak . kızı da kreşten almış olacak falan .

güzergahlara ve saatlere yeniden bakmam lazım .
bi de yarın ilk test günü . bu yolu bi denemem lazım .

Ayy o 40 dk fenaymış umarım daha uygun çözüm bulursun canım

Ayy o 40 dk fenaymış umarım daha uygun çözüm bulursun canım
şimdi bir çözüm daha bulduk .
önce bulunduğum yerden servise binip beni çalışacağım yere giden bir servise aktaracaklar .
dönüşte te yine çalıştığım yerden geçen servise binip yarı yoldan eşim alacak .
benim oturduğum konutlardan geçen servis şimdiki işime gitmiyor melesef.
başka servisler geçiyor ama benim evimden geçen gitmiyor .

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu çok iyi olmuş canım o zaman.
Sorun çözüldü sayılır mı ?

evet sayılabilir . aktarma arası bekleme süresi de inşallah çok olmaz . ve aktarma sırasında aktarılacak olan servis de önce geçmezse sıkıntı yok . bi rayına oturabilir inşallah
Günlük alınca rutine oturur herhalde.
Orda olmasannda bekler biraz, tel numaralarinizi alır servisiyle haberlesirsiniz

evet sayılabilir . aktarma arası bekleme süresi de inşallah çok olmaz . ve aktarma sırasında aktarılacak olan servis de önce geçmezse sıkıntı yok . bi rayına oturabilir inşallah
Orda olmasannda bekler biraz, tel numaralarinizi alır servisiyle haberlesirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…