Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı
2 yumurtalı menemen
1 kaşık tulum.peyniri
1/4 dilim ekmek

Ara
Kahve
1 gün kurusu

Öğlen
1 lokma ekmek arası peynir
3 zeytin

Ara
1mandalin

Akşam
1 kase tavuk suyu ile mercimek çorbası
Yoğurtlu Karnıbahar

Burnum akmaya başladı. Akşam bir mandalina daha yerim. Bir kaç kasıkta nar yerim

Menüm:

Kahvaltı
Avuç içim kadar haşhaşlı gözleme
2 tatlı kaşığı pekmez

Öğlen
Sucuk-ekmek
Birkaç biber turşusu
Çay

Ara
1 mandalina
1 kahve

Akşam
1 tabak çorba
3 kaşık bamya
2 küçük yaprak sarması (bulgurlu)
Salata

Öğlen kaçamak oldu ama çok da güzel oldu:)

Afyon'a mi gittin bugün

Sarfancim hayalin ailesinin burada olmasini iyi degerlendir bnceyarisi kizdirayim
Bende o tuzağa düşer diye bekledim ama düşmüyor
İnsan annem gelmiş, bir künefe yiyeyim,
Havalar soğudu bir salep içeyim
Annem haşhaşlı çörek yapmış, tepsinin yarısını mideye indireyim, onlar gidince dikkat etmeye başlarım der ama hayal çizgisini bozmadı

Hahaha bu me bicim yeme bozuklugu yaa tutmadim.ben bunu

Sabah 1 adet kayisi 1.5 dilim ekmek ve peynir ile yesillik
Oglen pide vardi sadece icini yedim azcik kenarlariniyedim
Ikindi 1.hurma 2 yulafli biskuvi 1 tatli kasigi lotus
Aksam yemeknyoktu sicuk.peynir 2 dilim.ekmek yedim acick balnile.kaymak tatli yerine

Hahaa çok tatlısın canım yaa :))

Bugün 27. gün bitti atak yok. Atak olmadığı için yediğim sucuk-ekmeğe asla pişman olmadım. Hatta fiziksel koşullar psikolojimi bir nebze olumsuz etkilese de atak yok. Çok şükür.

Selam kızlar...
Anca geldim bugün diğer blokta çekimler başlamış makineyi öğrenmeye gittim..
Sabah

peynirli omlet
roka maydanoz
peynir zeytin
2 dilim hindi füme
2 ceviz 2 gün kurusu

Öğlen

salata içine piliç ciğer
toyga çorba

Akşam

8 isveç köfte
salata
kalan yarım kase paça çorbası

Hahaha bu me bicim yeme bozuklugu yaa tutmadim.ben bunu

Yarın öğlen yeni taşınan komşum kahveye çağırdı
1 gün önceden haber verdiyse kahve yanına birşeyler hazırlamıştır.
Şimdi hicbirsey yemeyip, sanki onu begenmemisim gibi görünmek istemiyorum . Keşke kızım kreste olmasaydı, ona yedirirdim tabağı
Mümkün olduğunca az yemeğe calisicam. Hemen diyetteyim sohbetini acacam.
Komşum Rus bu arada. İnşallah türk.yemek kültürünu benimseyip, özünden kopmamistir, hamur işi şerbet yapmaz

Perşembe günü de akşam oturmasına çağrıldık. Bu grupta 5-6 çeşit yapıyor. Bu arkadaşın da 3 aylık bebeği var, inşallah çeşiti çok abartmak. Akşam yemegini yemeden gidecem artık oraya da.

Yani nelerle mücadele ediyorum bende

Ayy evet cnm insanlar.her zaman olcaka davetler de her zaman olacak bizim.dikkat etmemiz lazim bazen de hayir diyebikmemiz

Lütfen pes etme.
Pes ettiğinde ruh yorgunluğun daha da artacak. Bu kötülüğü kendine yapma.
Suan inanamiyorum bisi yasiyorum gercekmi kocam beni diyetisyene goturmegi teklif etti dogru yazdim walla hem bizim sehirde degil 45 dk mesafedeki bi met edilen dr.a

Hadi hayırlı olsun canım
Bende gitmek istiyordum geçen ay
Eşim 1 ay sonra dedi.
Bu ay gider miyim.bilmiyorum, gitmek istiyorum ben.

Ama diyetisyen ve Dr farklı oluyor. Sen diyetisyene git bence.

Sama tavsiyem kendin ulasabilecegin yakın bir yere gitmen.
Çünkü diyetisyen her hafta kontrol amaçlı ve liste değiştirmek için gitmek gerekiyor. Her hafta eşine bağlı kalma götürmesi konusunda.

Diyetisyen tuba albayrak instg. Bakabilrsiniz ozellikle hastalikli bunyelerde cok basarilimis baya hasta memnunyeti war.15 te bir cagrio dedi giden arkadasim 1 haftayi hic duymadim cok kisa degil mi ya 1 hafta...bakalim ayrintilari yarin konusucaz neye karar wericek butun karari ona birakicam cunku maddi acidan cok kulfet olucak hic ses etmem

Bak ama isteyince verebildin sen:)
Ben de bir ara şüphelendim bu kız neden kilo veremiyor diye. Sonra anladım ki gizli gizli yediklerini yazmıyor bize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…