- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Afyon'a mi gittin bugünMenüm:
Kahvaltı
Avuç içim kadar haşhaşlı gözleme
2 tatlı kaşığı pekmez
Öğlen
Sucuk-ekmek
Birkaç biber turşusu
Çay
Ara
1 mandalina
1 kahve
Akşam
1 tabak çorba
3 kaşık bamya
2 küçük yaprak sarması (bulgurlu)
Salata
Öğlen kaçamak oldu ama çok da güzel oldu:)
AynenAfyon'a mi gittin bugün
Bayikirim afyondaki sucuk ekmege yaa
Hiç sorun değil ben hedefimden fazla verdim zatenBayikirim afyondaki sucuk ekmege yaa
Bu hafta sarfan yarista one geceblir mi ne acaba
Bende o tuzağa düşer diye bekledim ama düşmüyorSarfancim hayalin ailesinin burada olmasini iyi degerlendir bnceyarisi kizdirayim
Hahaha bu me bicim yeme bozuklugu yaa tutmadim.ben bunuBende o tuzağa düşer diye bekledim ama düşmüyor
İnsan annem gelmiş, bir künefe yiyeyim,
Havalar soğudu bir salep içeyim
Annem haşhaşlı çörek yapmış, tepsinin yarısını mideye indireyim, onlar gidince dikkat etmeye başlarım der ama hayal çizgisini bozmadı
Hahaa çok tatlısın canım yaa :))Bende o tuzağa düşer diye bekledim ama düşmüyor
İnsan annem gelmiş, bir künefe yiyeyim,
Havalar soğudu bir salep içeyim
Annem haşhaşlı çörek yapmış, tepsinin yarısını mideye indireyim, onlar gidince dikkat etmeye başlarım der ama hayal çizgisini bozmadı
Hahaha bu me bicim yeme bozuklugu yaa tutmadim.ben bunu
Hahaa çok tatlısın canım yaa :))
Bugün 27. gün bitti atak yok. Atak olmadığı için yediğim sucuk-ekmeğe asla pişman olmadım. Hatta fiziksel koşullar psikolojimi bir nebze olumsuz etkilese de atak yok. Çok şükür.
Ayy evet cnm insanlar.her zaman olcaka davetler de her zaman olacak bizim.dikkat etmemiz lazim bazen de hayir diyebikmemizYarın öğlen yeni taşınan komşum kahveye çağırdı
1 gün önceden haber verdiyse kahve yanına birşeyler hazırlamıştır.
Şimdi hicbirsey yemeyip, sanki onu begenmemisim gibi görünmek istemiyorum . Keşke kızım kreste olmasaydı, ona yedirirdim tabağı
Mümkün olduğunca az yemeğe calisicam. Hemen diyetteyim sohbetini acacam.
Komşum Rus bu arada. İnşallah türk.yemek kültürünu benimseyip, özünden kopmamistir, hamur işi şerbet yapmaz
Perşembe günü de akşam oturmasına çağrıldık. Bu grupta 5-6 çeşit yapıyor. Bu arkadaşın da 3 aylık bebeği var, inşallah çeşiti çok abartmak. Akşam yemegini yemeden gidecem artık oraya da.
Yani nelerle mücadele ediyorum bende
Suan inanamiyorum bisi yasiyorum gercekmi kocam beni diyetisyene goturmegi teklif etti dogru yazdim walla hem bizim sehirde degil 45 dk mesafedeki bi met edilen dr.aLütfen pes etme.
Pes ettiğinde ruh yorgunluğun daha da artacak. Bu kötülüğü kendine yapma.
Hadi hayırlı olsun canım
Diyetisyen tuba albayrak instg. Bakabilrsiniz ozellikle hastalikli bunyelerde cok basarilimis baya hasta memnunyeti war.15 te bir cagrio dedi giden arkadasim 1 haftayi hic duymadim cok kisa degil mi ya 1 hafta...bakalim ayrintilari yarin konusucaz neye karar wericek butun karari ona birakicam cunku maddi acidan cok kulfet olucak hic ses etmemHadi hayırlı olsun canım
Bende gitmek istiyordum geçen ay
Eşim 1 ay sonra dedi.
Bu ay gider miyim.bilmiyorum, gitmek istiyorum ben.
Ama diyetisyen ve Dr farklı oluyor. Sen diyetisyene git bence.
Sama tavsiyem kendin ulasabilecegin yakın bir yere gitmen.
Çünkü diyetisyen her hafta kontrol amaçlı ve liste değiştirmek için gitmek gerekiyor. Her hafta eşine bağlı kalma götürmesi konusunda.
Bak ama isteyince verebildin sen:)Hadi hayırlı olsun canım
Bende gitmek istiyordum geçen ay
Eşim 1 ay sonra dedi.
Bu ay gider miyim.bilmiyorum, gitmek istiyorum ben.
Ama diyetisyen ve Dr farklı oluyor. Sen diyetisyene git bence.
Sama tavsiyem kendin ulasabilecegin yakın bir yere gitmen.
Çünkü diyetisyen her hafta kontrol amaçlı ve liste değiştirmek için gitmek gerekiyor. Her hafta eşine bağlı kalma götürmesi konusunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?