Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet canım doğru olan o
Akşam erken karardığı için hava bir türlü zaman geçmiyor.

Canım bende senin gibiyim yazın kilo veremiyorum halbuki adanada erimem gerekiyor ama normal olsak bu kadar birbirimizi sevmezdik

dün gece de ben çok acıktım . gece uyuyamadım, saat geçtikçe çok acıktım. güzel yarınların hayaliyle kendimi tuttum

bir an önce uyumaya bak canım. gece geç saate kalınca acıkıyor insan.
Yarın 2 yumurtalı menemen, üzeri tulum.peyniri .... Bunun hayaliyle uyuyacağım

Gün kısa olduğu için daha az yemekle ve ôğünle bitiriyoruz ondan olabilir yazın iki öğün yetmez mesela dimi

Bende yazayım menümü sabah
Bir dilim peynir
Beş adet zeytin ii dilim ekmek kucağımda kızım vardı fazla birşey yiyemedim iki tane elmalı kurabiye yedim
Saat 6 gibi soğan kavurması yumurtalı yaptım iki dilim kadar ekmek yedim

Eşime mantı yaptım saat 9 gibi muz getirmiş birtane verdi yedim o tuttu galiba mantıdanda üç kaşık yedim başka birşey yemedim sonrada çay içtim
Kızımın ilk dişleri çıkıyor üçgündür çok ağlıyor ağzına elini soksa bile ağlıyor çıksada rahat etsek ya

yok cnm bnde yazin veremem pek cnku geceler uzun diye hep disarlardayiz hep gec giriyoruz dolaniyoruz gec cikiyoruz disati bu nedenle gec yiyorum hep bu da bana yaramiyor pek
gerçekten mi, iyi daha mutlu oldum

yarım kaşık da tahin yemiştim, yazarken onu unutmuşum olsa daha yiycektim de tahin bitmiş
ayyy cok severim ama iyiki bitmis kuzum
Çok açım. Yarın yapacağım kahvaltının hayaliyle uyuyacağım.
Sarfancim dun bnde cok aciktim yat dedim kendime yani yat uyu sabah kahvalti edeceksin dedim sabah bir kalktim simdi de canm bisey istemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…