- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Evet canım doğru olan oBen kışın daha iyi kilo veriyorum galiba.
Genelde yazın kilo verildiği söylenir. Akşam hava güzeldir dışarıda yürüyüşler yapılır, ince kıyafetler giyildiği için insanlar kilolarına dikkat eder. Kışın uzun kış gecelerinde insan evde tv karşısında tıkınır, hareketsiz ve mutsuzdur kilo alır. Böyle bir algı yok mu sahiden?
Ama ben tam tersiyim.
Canım çok zor Allah yardımcın olsunTesekkur eddrim kizlar gozumu actim simdi biraz zeytin ekmek yedim ilac ictim bidaha insallah gece guzel gecer
gerçekten mi, iyi daha mutlu oldumCnm bunun neresi kacamak alt tarafi 2.lokumcuk.bir cikolatacik
teşekkürler, çok mutlu oldum.Kaçamak nerde gayet güzel bir menü
Çok seviyorum tahingerçekten mi, iyi daha mutlu oldum
yarım kaşık da tahin yemiştim, yazarken onu unutmuşumolsa daha yiycektim de tahin bitmiş
evet pekmez işin içine karıştı mı ortalık karışıkÇok seviyorum tahin
Hele.tahin pekmez
Bir başlasam sonunu getiremiyorum diye hiç başlamıyorum. Ayrı ayrı raflarda duruyor
Canım bende senin gibiyim yazın kilo veremiyorum halbuki adanada erimem gerekiyor ama normal olsak bu kadar birbirimizi sevmezdikBen kışın daha iyi kilo veriyorum galiba.
Genelde yazın kilo verildiği söylenir. Akşam hava güzeldir dışarıda yürüyüşler yapılır, ince kıyafetler giyildiği için insanlar kilolarına dikkat eder. Kışın uzun kış gecelerinde insan evde tv karşısında tıkınır, hareketsiz ve mutsuzdur kilo alır. Böyle bir algı yok mu sahiden?
Ama ben tam tersiyim.
O zaman 1.olman lazım kural böyle hayal gibi ol datlumBu hafta liste yapma sırası bendeymis
dün gece de ben çok acıktım . gece uyuyamadım, saat geçtikçe çok acıktım. güzel yarınların hayaliyle kendimi tuttumÇok açım. Yarın yapacağım kahvaltının hayaliyle uyuyacağım.
Bende onu düşündüm.O zaman 1.olman lazım kural böyle hayal gibi ol datlum
Yarın 2 yumurtalı menemen, üzeri tulum.peyniri .... Bunun hayaliyle uyuyacağımdün gece de ben çok acıktım . gece uyuyamadım, saat geçtikçe çok acıktım. güzel yarınların hayaliyle kendimi tuttum
bir an önce uyumaya bak canım. gece geç saate kalınca acıkıyor insan.
Gün kısa olduğu için daha az yemekle ve ôğünle bitiriyoruz ondan olabilir yazın iki öğün yetmez mesela dimiBen kışın daha iyi kilo veriyorum galiba.
Ama ben tam tersiyim.
Erken kalktığım için mecbur 3 öğün yiyorum ben. Ama yazın 4. bir öğün mü ekliyorum acaba onu düşündümGün kısa olduğu için daha az yemekle ve ôğünle bitiriyoruz ondan olabilir yazın iki öğün yetmez mesela dimi
Olabilir vücut enerjiyi toparlamak için gereksinimler artabiliyorErken kalktığım için mecbur 3 öğün yiyorum ben. Ama yazın 4. bir öğün mü ekliyorum acaba onu düşündüm
yok cnm bnde yazin veremem pek cnku geceler uzun diye hep disarlardayiz hep gec giriyoruz dolaniyoruz gec cikiyoruz disati bu nedenle gec yiyorum hep bu da bana yaramiyor pekBen kışın daha iyi kilo veriyorum galiba.
Ama ben tam tersiyim.
ayyy cok severim ama iyiki bitmis kuzumgerçekten mi, iyi daha mutlu oldum
yarım kaşık da tahin yemiştim, yazarken onu unutmuşumolsa daha yiycektim de tahin bitmiş
Sarfancim dun bnde cok aciktim yat dedim kendime yani yat uyu sabah kahvalti edeceksin dedim sabah bir kalktim simdi de canm bisey istemediÇok açım. Yarın yapacağım kahvaltının hayaliyle uyuyacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?