- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Misafirlik akşam mıydı canım?Kahvaltı
Kıymalı yumurta
Çok minik pide
Ara
Mandalin
Yeşilçay
Akşam
Yarım kase mercimek çorba
Misafirlikte
8 tane sarma
1 poğaça ev yapimi
1 mandalina, yarım armut
Hayalcim kusira bakma ama ohaaaaaaa doyecegim masallah arkadasima seninle gurur duyuyorumGünaydınlar herkese...
Rumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6
Geçen hafta: 58.5
Bu hafta: 57.7
Fark: - 800 g
Yüzde: 1.36
Bana da kusura bakmaGünaydınlar herkese...
Evet +300 Gr çıktımMisafirlik akşam mıydı canım?
Senin bu tanıdıklar özellikle mi perşembe akşamı çağırıyor anlamadım:)) sarma ve poğaça sabahki tartıya yansımaz inşallah. İstersen cumartesi tartıl
Sucuk-ekmeğe rağmen nasıl olduysaHayalcim kusira bakma ama ohaaaaaaa doyecegim masallah arkadasima seninle gurur duyuyorum
Aynen canım sen yarın tartıl öyle yaz.Evet +300 Gr çıktım
Bizim kara listeye yarın ekleyeyim.
Bugün böyle kilo bildirimi yapayım da.
TamamAynen canım sen yarın tartıl öyle yaz.
Ama beni doğru yaz
canım prosedür benziyor . cok farklı değil .Canım prosedür mi değişik, neden alisadin ?
Tabi birkaac gün oldu henüz. Ama benim gözümde boş bina canlaninca iş olmaz gibi geldi.
tebrik ederim kuzum . aferin sana.Günaydınlar herkese...
sen de iyi vermişsin be safrancım . tatil dönüşü kaç kiloydun . baya almıştın bir kaç ay öncesiRumuz : Sarfansari
Gecen hafta 59.9
Bu hafta 60.2
Fark ++300 Gr
cnm sen oendi halineyken gayet iyisin hep bu davetler ama baya verdin bnce deEvet +300 Gr çıktım
Bizim kara listeye yarın ekleyeyim.
Bugün böyle kilo bildirimi yapayım da.
beden alisti bir kere vermeye bir de makul tutmussundur miktari bnce hedefin kac senin bu arada cnm aaaaa pardon hedef yok tek hedef tikinircasina yememek bizdeSucuk-ekmeğe rağmen nasıl olduysa
Ahh cnm haklisin bir oyle bir boyle yapmalari servis konusunda hos degil bu arada kik gidecek olsa isleri heo birakir bu boyledircanım prosedür benziyor . cok farklı değil .
yer olarak alışmaya çalışıyorum . bu sabah yine servis söförü yazılı bi şey vermediler bana gelmem dedi. çocuk oyuncağına döndü. bi düzenim olmadı tam olarak ondan da alışma dönemi uzun sürüyor .
bir de geriye dönük işler var . onları toparlamaya çalışıyorum malesef .giden kişi işleri son bir kaç ay bırakmış . yapmamış . farketmemişler ondan dolayı. o gittikten sonra farkedildi.
65.5 ile diyetisyene başlamıştım.tebrik ederim kuzum . aferin sana.
sen de iyi vermişsin be safrancım . tatil dönüşü kaç kiloydun . baya almıştın bir kaç ay öncesi
Öğlen yemiştim ve genel olarak az yediğim için onu yediğimde hiç şişkinlik hissetmedim. Ve gece yattığımda yine de boştu midem (açım demiyorum midem boş diyorumbeden alisti bir kere vermeye bir de makul tutmussundur miktari bnce hedefin kac senin bu arada cnm aaaaa pardon hedef yok tek hedef tikinircasina yememek bizde
çok iyi vermissin . tebrik ederimBende kilomu bildireyim yiyip zayıflamak çok güzel:)
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 63
Geçen hafta 61.2
Bu hafta 60.3
Hedefim 50 ama ilk etapta 55 diyimde gözüm korkmasın :) yüzde hesaplamdm yapıverin bı zahmet yakında onuda iğrenirim
Dünkü menüm paylaşmayı unuttum şimdi paylaşayım
Sabah bir dilim helva 4 tane zeytin bal kaymak iki dilimden fazla ekmekti çok yemisim
Öğlen yediğim için saat 6 civarlarında birtane elma yedim elmalı turta yaparken yemek yemeyi unutmuşum komik olabilir ama iki dilim turta yedim bende vede çay turtalar nereye gitti diye düşünüyorum :)
Yüzdeyi şöyle hesaplıyorum ben.Bende kilomu bildireyim yiyip zayıflamak çok güzel:)
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 63
Geçen hafta 61.2
Bu hafta 60.3
Hedefim 50 ama ilk etapta 55 diyimde gözüm korkmasın :) yüzde hesaplamdm yapıverin bı zahmet yakında onuda iğrenirim
Dünkü menüm paylaşmayı unuttum şimdi paylaşayım
Sabah bir dilim helva 4 tane zeytin bal kaymak iki dilimden fazla ekmekti çok yemisim
Öğlen yediğim için saat 6 civarlarında birtane elma yedim elmalı turta yaparken yemek yemeyi unutmuşum komik olabilir ama iki dilim turta yedim bende vede çay turtalar nereye gitti diye düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?