Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kahvaltı

Kıymalı yumurta
Çok minik pide

Ara
Mandalin
Yeşilçay

Akşam
Yarım kase mercimek çorba

Misafirlikte
8 tane sarma
1 poğaça ev yapimi
1 mandalina, yarım armut
Misafirlik akşam mıydı canım?
Senin bu tanıdıklar özellikle mi perşembe akşamı çağırıyor anlamadım:)) sarma ve poğaça sabahki tartıya yansımaz inşallah. İstersen cumartesi tartıl

KiLar dunku menuyu yazayim bnde
Sabah 1 diyet kurabiye yarim sut
10.gbi 3 kasik menemen az ekemek
3 gibi oeynir 2 dikim ekmek ve zeyitin
Aksam hamsi tava 1.5 dili ekmek yesillik
Aksam didari ciktik 1 dikim tatli bir dilim katmer
Bubarada 1 kg aldim yaaaaa

Misafirlik akşam mıydı canım?
Senin bu tanıdıklar özellikle mi perşembe akşamı çağırıyor anlamadım:)) sarma ve poğaça sabahki tartıya yansımaz inşallah. İstersen cumartesi tartıl
Evet +300 Gr çıktım
Bizim kara listeye yarın ekleyeyim.
Bugün böyle kilo bildirimi yapayım da.

Canım prosedür mi değişik, neden alisadin ?
Tabi birkaac gün oldu henüz. Ama benim gözümde boş bina canlaninca iş olmaz gibi geldi.
canım prosedür benziyor . cok farklı değil .
yer olarak alışmaya çalışıyorum . bu sabah yine servis söförü yazılı bi şey vermediler bana gelmem dedi. çocuk oyuncağına döndü. bi düzenim olmadı tam olarak ondan da alışma dönemi uzun sürüyor .

bir de geriye dönük işler var . onları toparlamaya çalışıyorum malesef .giden kişi işleri son bir kaç ay bırakmış . yapmamış . farketmemişler ondan dolayı. o gittikten sonra farkedildi.

Günaydınlar herkese...

Rumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6

Geçen hafta: 58.5
Bu hafta: 57.7
Fark: - 800 g
Yüzde: 1.36
tebrik ederim kuzum . aferin sana.
Rumuz : Sarfansari

Gecen hafta 59.9
Bu hafta 60.2
Fark ++300 Gr
sen de iyi vermişsin be safrancım . tatil dönüşü kaç kiloydun . baya almıştın bir kaç ay öncesi

Evet +300 Gr çıktım
Bizim kara listeye yarın ekleyeyim.
Bugün böyle kilo bildirimi yapayım da.
cnm sen oendi halineyken gayet iyisin hep bu davetler ama baya verdin bnce de
Bnde oyleyim mesela dun aksam tali falan yemek istemiorum hic ama gttik diye yedim yani canin istemior yeme dimi
Sucuk-ekmeğe rağmen nasıl olduysa
beden alisti bir kere vermeye bir de makul tutmussundur miktari bnce hedefin kac senin bu arada cnm aaaaa pardon hedef yok tek hedef tikinircasina yememek bizde
Ahh cnm haklisin bir oyle bir boyle yapmalari servis konusunda hos degil bu arada kik gidecek olsa isleri heo birakir bu boyledir

tebrik ederim kuzum . aferin sana.

sen de iyi vermişsin be safrancım . tatil dönüşü kaç kiloydun . baya almıştın bir kaç ay öncesi
65.5 ile diyetisyene başlamıştım.
4 kilo vermiştim diyetisyenle
61.5 ile tatile gittim.
Sonra 61-63 arası gidip geldim hep.
60 aşağısı kırılma noktası olacak

beden alisti bir kere vermeye bir de makul tutmussundur miktari bnce hedefin kac senin bu arada cnm aaaaa pardon hedef yok tek hedef tikinircasina yememek bizde
Öğlen yemiştim ve genel olarak az yediğim için onu yediğimde hiç şişkinlik hissetmedim. Ve gece yattığımda yine de boştu midem (açım demiyorum midem boş diyorum ).

Sarfanla hedefimiz 55, ama bu kiloya odaklı değilim şu an. Yine de bir gün 55 olmak istiyorum. Ve orada en az 3 ay sabit kalmak. Bu arada hiç tıkınırcasına yememek. Hedefim bu şekilde.

Not: Ataksız 30. günümdeyim.

Bende kilomu bildireyim yiyip zayıflamak çok güzel:)
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 63
Geçen hafta 61.2
Bu hafta 60.3
Hedefim 50 ama ilk etapta 55 diyimde gözüm korkmasın :) yüzde hesaplamdm yapıverin bı zahmet yakında onuda iğrenirim
Dünkü menüm paylaşmayı unuttum şimdi paylaşayım
Sabah bir dilim helva 4 tane zeytin bal kaymak iki dilimden fazla ekmekti çok yemisim
Öğlen yediğim için saat 6 civarlarında birtane elma yedim elmalı turta yaparken yemek yemeyi unutmuşum komik olabilir ama iki dilim turta yedim bende vede çay turtalar nereye gitti diye düşünüyorum :)

çok iyi vermissin . tebrik ederim

Yüzdeyi şöyle hesaplıyorum ben.
Verdiğim kilo Gram cinsinden (senin 900 gram)
Geçen haftaki kilomu virgülsüz yazıyorum (senin 612)
900:612=1,47

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…