Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydınlar herkese...

Rumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6

Geçen hafta: 58.5
Bu hafta: 57.7
Fark: - 800 g
Yüzde: 1.36
Hayalcim maşallah sen bile senden beklemediğin sonuçları görüyorsun gerçekten tebrik ediyorum maşallah diyelim nazar değmesin

Dün yediklerine ekmek içi ciğer kavurması mı eklemeyi unuttum ya kızlm durmadığı için ayak üstü yemiştim

Rumuz :Nnnadal
Başlangıç kilom :81,6
Geçen hafta :80
Güncel kilom :79,5
Fark :500 g
Yüzde :0,625

Akmasada damla damla gitsin
Çok şükür 80 zincirini kırdım bidaha o 8li rakamları görmek istemiyorum
maşallah arkadaşıma. tebrik ederim . artık 80 li rakamları görmemek üzere veda etmiş ol inşallah . ben inanıyorum . oldu artık . daha da düşmeye devam kuzum

yaz canım . neden geri geldi o 1 kilo . ayrıntılarda gizlidir .

Bu aksam diyetisyene gidiyorum sukurler olsun onun ayrintilatini gece wericem o yuzden bu 3.4 gun relax takildim sonuc bu ama mutluyum belki 1 ay hic kacamak wermez aklimda bisi kalmasin die resmen tursuya nutella bandim desem yeri war

Bu aksam diyetisyene gidiyorum sukurler olsun onun ayrintilatini gece wericem o yuzden bu 3.4 gun relax takildim sonuc bu ama mutluyum belki 1 ay hic kacamak wermez aklimda bisi kalmasin die resmen tursuya nutella bandim desem yeri war
turşu nutella. neden olmasın ama zor ihtimal . yani aklında bi şey kalmamıştır artık . her yiyeceğin farklı kombinasyonlarını denemişsin .

Selam kızlar...Bugün İş arkadaşımın tavsiyesiyle Akupunktura başladım..diyet takviyesiyle tabii...
Akşam tartıldım orada başlangıç tok ve kıyafetli tartıldım 89.8 kg geldim...Karnım da tokdu..
doktorum tarafından evde tartılmam yasak..Haftaya perşembeye kadar tartılmayacağım
Her hafta diyetimi değiştirecek..
Bir yola girdim hadi hayırlısı..Umarım yaza kadar gidecek bu pis kilolar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…