Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Başlangıç kilonu bildir canım bu hafta. Haftaya cuma da bildirim yaparsın.
Ben buma günü başlangıç kilomu yazayım, haftaya cuma da bildirim yaparım, cuma ve sonrası da düzenli menü bildirimi yaparım, kusura bakmayın, duzenli giremiyorum, cumadan sonra girerim artik inşallah, iyi geceler

Menüm
Sabah sucuklu yumurta çok yiyemedim.kız kucağımdaydı
Azıcık helva ve çay iki dilim ekmek

Akşam 5 te tarçınlı muz
Saat 6 gibi fırında sebze yoğurtladm çok güzeldi çayla yedim
Az öncede salata yedim bir tabak

Geçmiş olsun canım umarım tez vakitte atlatırsın ders çalışmalar nasıl gidiyor
İyi canım.sukur.
Saat 12-4 arası ders başındayım.
Temelim de olduğu için günde 4 saat soru çözüyorum. Kızım erken uyursa akşamları da çalışıyorum.
Sen nasıl oldun ?
Annen yarın mi gidiyor ?

kızlar merhaba
alışma dönemindeyim . hala düzenli iştahım yok .
dün sabah 1 trabzon hurma. 1 tabak istiridye mantarı kavurması, 1dilim ekmek , 6-7 üçgen dilim kavun

akşam 1 yumurtalı menemen ve 1 kepçe kurufasülye
bir kaç fındık vs

bu sabah kahvaltım
2 ceviz
1 yeşil elma

öğlen
1 kepçe kurufasülye
1 kepçe ekşili köfte
1 dilim ekmek

akşam ıspanaklı yumurta düşünüyorum .
emin değilim . eve gidince bakacağım .

Canım prosedür mi değişik, neden alisadin ?
Tabi birkaac gün oldu henüz. Ama benim gözümde boş bina canlaninca iş olmaz gibi geldi.

Yarın için heycanliyim
Bak iyi oldu bu yarış

Ben bu hafta iddialı değilim. yani seninle olan yarışta. Ama kendi çapımda çok iyi gittim. Hedefim zaten düzen oluşturmak. O yüzden kendimi şimdiden tebrik ediyorum :)))
ben de sağlıklı yaşam adına toparlanma ve beslenmemi düzene sokma çalışmalarındayım.

ve de ben de heyecanlıyım. yarın unutursam diye bugünden tartıldım

Zaten bu tarz diyetlerin ozelligi bu doyuyordun kilo yavas gidiyor ama muhakka gidiyor haftaya saf pro yaoarsan eminim 1 kg civarinda gidecek canim
Haklısın canım öyle oluyor..Ama haftaya 1 gitmez bende çünkü büyük ihtimal haftaya regl
Günaydın
Grip olacagim gibi, kaç gündür halsizlik. Hapşırma. Bugün burun akıntısı da başladı.
Olmadan atlatirim insallah
Geçmiş olsun...

Kahvaltı

Kıymalı yumurta
Çok minik pide

Ara
Mandalin
Yeşilçay

Akşam
Yarım kase mercimek çorba

Misafirlikte
8 tane sarma
1 poğaça ev yapimi
1 mandalina, yarım armut

Çok şükür iyiyim annem 1 hafta daha kalacak çocuklardan çok yoruluyorum annem burda olmasına rağmen o gidince ne yapacam bilmiyorum varlığına çok alıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…