- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Ben buma günü başlangıç kilomu yazayım, haftaya cuma da bildirim yaparım, cuma ve sonrası da düzenli menü bildirimi yaparım, kusura bakmayın, duzenli giremiyorum, cumadan sonra girerim artik inşallah, iyi gecelerBaşlangıç kilonu bildir canım bu hafta. Haftaya cuma da bildirim yaparsın.
İyi geceler canım.Ben buma günü başlangıç kilomu yazayım, haftaya cuma da bildirim yaparım, cuma ve sonrası da düzenli menü bildirimi yaparım, kusura bakmayın, duzenli giremiyorum, cumadan sonra girerim artik inşallah, iyi geceler
Geçmiş olsun canım umarım tez vakitte atlatırsın ders çalışmalar nasıl gidiyorGünaydın
Grip olacagim gibi, kaç gündür halsizlik. Hapşırma. Bugün burun akıntısı da başladı.
Olmadan atlatirim insallah
İyi canım.sukur.Geçmiş olsun canım umarım tez vakitte atlatırsın ders çalışmalar nasıl gidiyor
Oyy cnm benim gecmisnolsun hemen onlemini alGünaydın
Grip olacagim gibi, kaç gündür halsizlik. Hapşırma. Bugün burun akıntısı da başladı.
inşallah canım hasta olmadan geçip gider . günlük meyve tüketmen şart .hepimizin .Günaydın
Canım prosedür mi değişik, neden alisadin ?kızlar merhaba
alışma dönemindeyim . hala düzenli iştahım yok .
dün sabah 1 trabzon hurma. 1 tabak istiridye mantarı kavurması, 1dilim ekmek , 6-7 üçgen dilim kavun
akşam 1 yumurtalı menemen ve 1 kepçe kurufasülye
bir kaç fındık vs
bu sabah kahvaltım
2 ceviz
1 yeşil elma
öğlen
1 kepçe kurufasülye
1 kepçe ekşili köfte
1 dilim ekmek
akşam ıspanaklı yumurta düşünüyorum .
emin değilim . eve gidince bakacağım .
Yarın için heycanliyimMenüm:
Sabah
2 diyet kurabiye
Çay
Öğlen
Kıymalı yumurta
Ayran
Ara
1 elma
Akşam
Hamsi tava
2-3 lokma patates
Yeşillik
Şimdi yeşil çay içeceğim.
Bak iyi oldu bu yarışYarın için heycanliyim
Yarın için heycanliyim
ben de sağlıklı yaşam adına toparlanma ve beslenmemi düzene sokma çalışmalarındayım.Bak iyi oldu bu yarış
Ben bu hafta iddialı değilim. yani seninle olan yarışta. Ama kendi çapımda çok iyi gittim. Hedefim zaten düzen oluşturmak. O yüzden kendimi şimdiden tebrik ediyorum :)))
Haklısın canım öyle oluyor..Ama haftaya 1 gitmez bende çünkü büyük ihtimal haftaya reglZaten bu tarz diyetlerin ozelligi bu doyuyordun kilo yavas gidiyor ama muhakka gidiyor haftaya saf pro yaoarsan eminim 1 kg civarinda gidecek canim
Geçmiş olsun...Günaydın
Çok şükür iyiyim annem 1 hafta daha kalacak çocuklardan çok yoruluyorum annem burda olmasına rağmen o gidince ne yapacam bilmiyorum varlığına çok alıştımİyi canım.sukur.
Saat 12-4 arası ders başındayım.
Temelim de olduğu için günde 4 saat soru çözüyorum. Kızım erken uyursa akşamları da çalışıyorum.
Sen nasıl oldun ?
Annen yarın mi gidiyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?