Tamam canım.bunu hafta içi yapayım bir gunSafransari sarfancim ayca kayanin bama verdigi bir diyet var haftanin 2 gunu yaomami istemisti yarin nasipse onu yapim diorum sana da soylemek istedim bir dene istersen haftada 2 gun ama sen 1 yap bakalim
2 kasik yulaf
1 bardak sut
2 ceviz
1 meyve
Oglen
Sebze 1 dilim ekmek 1 kase yogurt
Ikindi
1 bardak sut 1 meyve
Aksam
Sebze 1 dilim ekmek ve yogurt
Vermene sevindim canım 2,4 e çıktı yine araSelam kızlar Günaydın iyi hafta sonları hepinize
Ben gene gelemedim koşturmadan şimdi çıkıcam bugün de yokum geçti ama bildirim yapayım gene de kayıtlı olsun
Rumuz ficans
Başlangıç 78.5
Geçen hafta 78.2
bu hafta 77.1
-1100 gr
%1.41
Haftaya hep beraber devam inşallah
Tabiki paylaşırım canımRica etsem bi daha paylaşabilir misin?
Teşekkür ederim canım, ben buna benzer yapiyordum, yasemin ve maydonozsuz, evet cidden zayıflama sürecini hızlandırıyorDetoks suyu ama burda anlatılan gibi değilde fazla kaynatmayın demleme usulü yapın en fazla 7 dk kaynatın birde fazla kaynayınca ciddi acımsı oluyor fazla kalınca toksit madde üretebilir ondan fazla bırakmayın yumurtadan az gelen olursa salatalık tüketebilirsiniz gerçi çok aç kalmıyorsunuz sudan dolayı ben emzirdiğim için çoğunu oymadan yaptım bende bile işe yaradı tam yapsam daha etkili olacaktı eminim haftada ikigün yapılıyor üst üste yapmayın ara olsun ayda 6 kilo garanti ediyor
Malzemeler
O gün yemek için;
- 1 tutam maydanoz
- 1 büyük limon
- 2 yeşil elma
- 2 küçük parça taze zencefil ( Boyutu fotoda var)
- 1 çubuk tarçın
- 5 adet tane karabiber
- 1 tatlı kaşığı yeşil çay
- 5 adet tane yasemin çayı ( Ben bulamadığım için kullanmadım ama olursa çok iyi olur )
- 1, 5 litre su
Hazırlanışı
- 3 haşlanmış yumurta ( Sabah öğle akşam öğünü )
Yazın yaklaşmasıyla kilo verme telaşına düşen (Benim gibi) tüm bayanlara selam :) spora bile başladım ufaktan yememe dikkat etmeye başladım derkeen haldır haldır etrafta yağ yaktıran detoks tarifi aramaya koyuldum.Malum göbeğimdeki yağlar yakında benim yerime araştırmaya başlayacaklar :) neyse hanımlar bu tarif inanılmaz yayılmış herkes denemiş ayrıca bir televizyon programında uzman kişice tarifi verilmiş ayda tamı tamına 6 kilo yağ yakmak deyince benim gözler bir açıldı ki :) hemen bugünden yaptım, başlıyorum. Aman ha pazartesiye kalmasın yalan olur dedim :)
Şimdi tarifime geçiyorum. Çok basit hanımlar.
Bu detoks haftada 2 kez yapılacak ve bir ay tekrarlanacak. Fazlası zarar arkadaşlar sakın ha kilo vereceğim diye abartmayın :) o gün sabah öğle akşam birer haşlanmış yumurta yenilecek. Kabuğunu soyduğunuz 2 yeşil elmayıda yiyeceksiniz. Bolca su içilecek ve tabiki o gün bu 1. 5 litrelik detoks suyumuzda bitecek. İstediğiniz kadar şekersiz bitki çayı içebilirsiniz. Kahveciyim diyorsanız (Ben öyleyim:)) 2 fincan sütsüz ve şekersiz olmak üzere kahve içebilirsiniz. Ben böyle çok acıkırım dayanamam diyenlerde sert meyveleri tüketebilirler elma gibi portakal gibi erik gibi falan. Ama muz çilek karpuz tarzında yumuşak ve şekerli meyveler kesinlikle yok. Haftada 2 gün belirleyip ister önceden detoksu hazırlayıp dolaba koyun ister o gün hazırlayın farketmez. Diğer günlerde mümkün olduğunca tatlıdan uzak durun hamurlu şeyler yemeyin ekmeği azaltın mümkünse beyaz ekmeği hiç yemeyin. Bu şekilde dikkat ederseniz ben bu detoksun işe yarayacağını düşünüyorum. Bugün başladım bile bakalım. 6 kilo yağa güle güle :) 10 kilo verdim aylardır diyetteydim birsüre bırakmıştım kilo almadım tabi ama daha vermem gereken birkaç kilo daha var bu detoks sayesinde 1 ay daha diyete gireceğim. İsteyince o kilolar gidiyor ben bunu gördüm ve aynen devam edeceğim :)bir ay sonra ben sonucunu sizlerle paylaşırım. Deneyecek olanlara bol şans ve inşallah zayıflarsınız :) herkese iradeli diyetler kaçamaksız günler.
- Çubuk tarçını, karabiberi, yeşilçayı tencereye koyun.
- Maydanozları yıkayıp birkaç parçaya bölüp atın tencereye.
- Yeşil elmaları kalın kalın soyup kabuklarını tencereye ekleyin.
- Limonunuz büyük değilse benimkiler gibi küçükse 2 tane kullanın yarıya bıçakla kesip onuda tencereye atıyoruz.
- Taze zencefilimizide kabaca bi rkaç parçaya bölüp tencereye ekliyoruz.
- Ve üzerine 1. 5 litre soğuk su ekleyip ocağımıza alalım kaynamaya başlayınca 5 dk kaynatıyoruz ve ocağın altını kısıp bir 5 dk daha kaynatıp altını kapatıyoruz.
- Soğuyana kadar tencerede öylece bekliyor, demleniyor.
- Sonra süzüyoruz ve sürahiye koyuyoruz. İşte bu kadar :)
Tadı çok keskin ve ekşimsi.
Maydanoz en fazla ödem att8ran bitkilerden yeşil çaydan sonra :)Teşekkür ederim canım, ben buna benzer yapiyordum, yasemin ve maydonozsuz, evet cidden zayıflama sürecini hızlandırıyor
Haklısın ama kaynarildiginda tadi ve kokusundan nefret ediyorum, onsuz olsun, geç olsunMaydanoz en fazla ödem att8ran bitkilerden yeşil çaydan sonra :)
Olmaz olmaz bence onu koyma ozaman bend ebiriaç birşey ve onu koymuyorum tadı değişiyor sütünün birde kesme gibi bir ihtimali varmış :)Haklısın ama kaynarildiginda tadi ve kokusundan nefret ediyorum, onsuz olsun, geç olsun
Evet maydonoz etkilee sütü, kac aylık bebeğinOlmaz olmaz bence onu koyma ozaman bend ebiriaç birşey ve onu koymuyorum tadı değişiyor sütünün birde kesme gibi bir ihtimali varmış :)
Bir hafta sonra 6 aylık olacakEvet maydonoz etkilee sütü, kac aylık bebeğin
Keske bende biraz az uyusamGünaydın kızlar...
Şu hafta sonları uyumayı beceremiyorum bir türlü 6.5 da kalktım yine
Kahvaltım
Öncesi 2 bardak su
1kk peynir
yeşillik
omlet
çay çayy
Ewet sadece aksam 7 den sonra lokma yutmak yok sadece siwi tuketim war kahwenin yanin da bir hurma bile yok sade soda bile yok biraz zorlaniyorum ama gecicek bugunleri cok bekledimMenun cok doyurucu gorunuyor cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?