Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Menun cok guzel olmus bende kahveyi cok severim sade icerim zaten kalorisi yok kahvenin beni de tok tutuyor uatelik kahve sadece maksimum uc icmeye calisiyorum cnku fazlasi su tuyabkir carpinti yapabilir herseyin fazlasi zarar dimi

Canım o doktor değil diyetisyen :)
Bence haftada bir tartil. Bir de kendi tartına göre hesap edersin.

Menun cok guzel olmus bende kahveyi cok severim sade icerim zaten kalorisi yok kahvenin beni de tok tutuyor uatelik kahve sadece maksimum uc icmeye calisiyorum cnku fazlasi su tuyabkir carpinti yapabilir herseyin fazlasi zarar dimi
Kesinlikle her şeyi kararında tutmak gerekir. Yavaş yavaş azaltmaya çalışıyorum bende. Öğle yemeği olarak akdeniz salata yedim sadece. Akşama bakalım artık.

merhaba kızlar
nasılsınız
hafta sonu yeme düzenim iyiyidi sanki.
meyvemi sebzemi yedim .
pazar günü dışarıdaydık . 2 dilim pizza ve 1 bardak kola içtim . kolayla yemem bunları ama o gün yedim.
dün pakmayaaa nın pogaça mayasını denedim .
çok da güzel oldu. misafir için tavsiye ederim .
uzun zaman oldu mayayı alalı ama ilk dün yapma fırsatım oldu
tavsiye ederim . denemeyen yoksa.

bir de elmalı kurabiye yaptım . o da çok güzel oldu.
youtb dan aldım tarifi .
kurabiye hamuru yaptım . sadece tereyağı sıvı yağ un pudra şekeri kabartma tozu

elmayı da kavurmadan önce az şekeri karamelize ettim . öyle pişirdim elmayı . tarcınlı.
o da harika oldu

daha önceki elmalı kurabiyede yoğfut da koyuyordum sanıyorum hamura . hamur yumuşak oluyordu ama bu kez kıtır kıtır oldu.

işte dün akşam poğaça ve elmalı kurabiyeden yedim . çok beğendim çünkü dayanamadım .

sabah kahvaltım
1 trabzon hurma
1 piko

öğlen mantar sote

az önce 1 portakal .

akşam için ne yerim . hazır bi şeyleryok .
sebzem çok ama .
patlıcan
karnıbahar
elma
trabzon hurma
bunlardan yerim . hurma mutlaka yerim sanıyorum . çok seviyorum . tam da zamanı.

Eline sağlık.
Eminim nefiss olmuşlardır.
Benim de bu günlerde açma yapasim var.
Bir de haftaya misafirim olacak akşam. Starbucks kurabiyesi yapıp önceden buzluğa koymak istiyorum.
Bugünlerde bu tarifle çok karşılaşıyorum.
Açma yapma sebebim eşim ise gittiği günler sabah 7 buçukta ise gidiyor. Kahvalti evde yapmıyor. Yaptığım zaman buzluğa 2 serli posetleyip koyuyorum, sabahları ondan alıp götürüyor, dışarıdaki o yağlı poğaçalar dan yememis oluyor.

Kahvaltı
1 tam ceviz
1 dilim ıspanaklı börek

Ara
Latte

Öğlen
6-7 tane yaprak sarması (Bulgurlu)
1 kase havuç tarator
3-4 tam ceviz

Ara
1 gün kurusu
10 kadar çiğ fındık

Akşam
1 kepçe çorba
1 tabak bamya
1 kase yoğurt

Karnım doydu çok şükür ama gözüm abur cuburda. Ne bileyim şimdi bir tuzlu fıstık ya da çikolata gibi bir şey yesem çok iyi gelecek gibi hissediyorum

Herkese merhabalar. Akşam yemeğimi paylaşayım istedim ben de.
maydanoz ve soğanlı salata 3 çatal
fırında yağsız mücver
2 kaşık hünkar beğendi
mücverde un olduğu için ekmek tüketmek istemedim ve gayet tokum şu an. Sanırım mideyi ufaltmaya başladık süper.

Ben cok seviorum starbuxks kurabiyesini hercekten cok lezzetlicoluyor acamaya sa bayikirim ama artik yaomiorum esimin midesine doknuyor benim de kiloma

Yeme isteğim yorgunluktan kaynaklanıyor.
Şu an öyle yorgunum ki sanki birşeyler yersem enerjim yerine gelecek gibi. Öyle değil ama öyle düşünüyorum. Bir de bu yorgunlukla hiçbir şey yapasım gelmiyor. Yemek yemenin hazzını mı arıyorum bilmiyorum. Yatıp uyuyasım var...

Ye canım ne olacak. O.kadar kilo verdin kısa sürede, tuzlu fıstık bir çikolata çok değil,

cnm bedenin isttiyorsa belki de enerji kaybetmissindir o nedenle yiyeblirsin
5 dilim ekmek mi
Regl mi yaklaştı canım, karbonhidrat isteği olmuş bugün.
Yokk cnm rwgl yaklasmadi diyetisyen bir arkadasim var etilerde gunde 5 dilimin altina sakin dusme dedi kuzenime de diyetisyeni ayni seyi soylemis o nedenle yiyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…