Canım sağol bakalım ne kadar başarılı olucam..heyecanlıyım..Süper
Hayırlı olsun canım ben de düşünmüştüm akupunktur, aklımın bir köşesinde duruyor hala
HarikasınSelam kızlar Günaydın iyi hafta sonları hepinize
Ben gene gelemedim koşturmadan şimdi çıkıcam bugün de yokum geçti ama bildirim yapayım gene de kayıtlı olsun
Rumuz ficans
Başlangıç 78.5
Geçen hafta 78.2
bu hafta 77.1
-1100 gr
%1.41
Haftaya hep beraber devam inşallah
Günaydın kızlar...
Şu hafta sonları uyumayı beceremiyorum bir türlü 6.5 da kalktım yine
Kahvaltım
Öncesi 2 bardak su
1kk peynir
yeşillik
omlet
çay çayy
sağol canım, moral verdin. kaslarımızı da koruyacağız inşallah. yaşım 40’a yaklaştı. kasları korumak artık sağlık için de önemli.Canım ben diyetisyene gittiğimde spor salonuna da gittim, o zaman bile yağdan çok kas vermiştim.
Şu anda da hiç incelme yok. Kastan yada ödemden veriyorum sanırım
Ama önemli olan vermekeksilme k
Menun cok doyurucu gorunuyor cnmHedef simdilik 55 dr 58 60 dedi ben olmusken tam olsun 55 dedim oh be dedi bende seni korkutmak istemedim cok dogru karar 55 dedi
Kaşar için protein almanız lazım birde ben bu ödem atıcı kür vermiştim bunu diyetisyen biri vermiş Nefis yemek tarifleri uygulamasında gördüm ve bir günde bir kilo verdiriyor haftada iki defa yapılıyordu bunuda bir deneyin derim ben sütüm azalacak diye yapamadm ama yapanlar geri almadıklarını koruduklarını söylüyor denemenizi isterimsağol canım, moral verdin. kaslarımızı da koruyacağız inşallah. yaşım 40’a yaklaştı. kasları korumak artık sağlık için de önemli.
benim beslenmeye dayalı ciddi bir ödem sorunum var. dokunan gıdaları yiyince direkt şişiyorum. mesela bu hafta 58’leri de gördüm 61’leri de...
Çorba yediğinde ekmeğe dikkat et her öğün iki dilim çok değilde günler kısaldı yinede dikkat et birde sürahiyi gözün dibinden ayırma yeşil çayıda unutma :) başarılarMerhabalar arkadaşlar mutlu haftasonlariniz olsun
Dünkü kilom 62.7 idi. Bakalım haftaya cuma 61.9 ile listeye girebilecek miyim
Daha once yazmıştım ama tabi sık girmedigim için unutulmuştur, ben diyetisyen eşliğinde devam ediyorum, %90 uymaya çalışıyorum. Bundan sonra her gün menü bildirimi yapacağım inşallah.
Spor yapamiyorum değil, yapmıyorum, sevmiyorum hiç, haftada bir ancak 2 saat falan yürüyorum rutinlerimin dışında.
Suyum cok az, genelde 1-1.5 lt arasinda kalıyor.
Günlük 5 dl tb ekmeği veriyor diyetisyenim. Cok gibi görünebilir diye onu ayrica belirtmek istedim, ekmek yerine bazen menuye gore ekmek yerine geçebilecek degisimler yiyorum, bilginiz olsun.
Arada kacamaklarim oluyor, onları da buraya yazayim ki vurun yüzüme bu kaçamaklarıo yüzden buraya düzenli menü bildirimi yapayim ki kacamaklarim bitsin
Dünkü menüm
Sabah
2 dl ekmek içine sandviç yapıp yedim, yumurta haslamistim bir de, oğlum benimkini de yiyince yumurtayı oglene bıraktım.
7 yeşil zeytin
Kuslukta bir fincan kahve içtim
Öğlen
2dl ekmekle sandvic yine
Bir de yumurta
İkindi
Tuzlu fıstık yedim epey bir avuctan fazla
Cok seviyorum
Minik bir dilim pasta
Kefir
Akşam
2 dl ekmek
7 yk bamya
3 köfte
4 5 yk yoğurt
3 4 yk tarhana çorbası
Toplam su 1 lt olmamıştır dün
Dünkü kacamaklardan sonra bugün tabi ki + gördüm.
Evet corbaya dikkat ediyorum ama dokulmesin diye yedimÇorba yediğinde ekmeğe dikkat et her öğün iki dilim çok değilde günler kısaldı yinede dikkat et birde sürahiyi gözün dibinden ayırma yeşil çayıda unutma :) başarılar
Şu içmeden olmaz ama :) ha gayretEvet corbaya dikkat ediyorum ama dokulmesin diye yedimsimdi yesilcayimi iciyorum, su daha 400 ml oldu
Evet corbaya dikkat ediyorum ama dokulmesin diye yedimsimdi yesilcayimi iciyorum, su daha 400 ml oldu
Şu içmeden olmaz ama :) ha gayret
Haklısınız arkadaşlar suyu arttirmam lazım, yarından itibaren en azından 2 hedefim olsuncgdmk suyu şişeyle yanında tutmayı dene. evde de iş yerinde de. sürekli gözünün önünde olursa içiyorsun.
Rica etsem bi daha paylaşabilir misin?Kaşar için protein almanız lazım birde ben bu ödem atıcı kür vermiştim bunu diyetisyen biri vermiş Nefis yemek tarifleri uygulamasında gördüm ve bir günde bir kilo verdiriyor haftada iki defa yapılıyordu bunuda bir deneyin derim ben sütüm azalacak diye yapamadm ama yapanlar geri almadıklarını koruduklarını söylüyor denemenizi isterim
Hosgeldin aramiza yazdikarindan simdilik dogru gbi gorunuyor bizler de zaten bir duzen oturtmaya calisiyoruz absurt diyetler yapmioriz zaten cogumiznyillar oldu arkdasizÖncelikle merhaba kızlar umarım akşamınız güzel geçmektedir. Foruma anlayacağınız gibi yeni üye oldum ve bu konu başlığında baya dolandım. Buraya yazmamdan da anlayacağınız gibi benimde fazla kilolarım var. 15 kilo gibi bir fazlam var açıkçası boyum 1.72 ve kilom şu an 75. En azından 60 civarına versem daha iyi olacağını düşünüyorum. Yaşım 26 ofiste çalışıyorum stajdan ötürü haftanın 6 günü de bu yüzden aktivite yapmaya vaktim olmuyor maalesef. Şu an belirli uyguladığım bir diyet yok sadece bazı şeylere dikkat ediyorum. Ekmek, pirinç pilavı, makarna ve hamur işi tüketimim yok. Tam buğday ekmeği günde 2 dilim yiyorum. Daha çok sebze tahıl balık gibi ürünler tüketiyorum. Ofise de evden salata hazırlayıp götürüyorum dışarılara güvenemediğim için. Çok hızlı kilo vereyim gibi bir dedim yok sadece verdikten sonra tekrar almak istemiyorum. Acaba yaptığım şeyler doğru mu sizlerin fikirlerini almak istedim. Konu hakkında bilgisi olan yanlış yaptığım bir uygulama var mı ya da yapmamın daha iyi sonuçlar vereceğinden emin olduğunuz tavsiyeleriniz nelerdir. Stajdan önce böyle değildim maalesef. Hemen hemen de iradeli bir kişiyim ama şu hurma diyeti tarzı şeyler bana göre değil o kadarına dayanamam doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?