Allah bağışlasınBir hafta sonra 6 aylık olacak
Manti ne kadar yedin bilmiyorum ama belli bi olcudeyse ekmek yerine sayabilirsin, aksam da susuz sebze yemeği olabilir ekmeksizBugün kü menüm
Saat 7 gibi iki tatlı kaşığı yuğurt bir tatlı kaşığı kaşığı çörek otu
Saat 11 de kahvaltı
Sabah sucuklu yumurta ben çok az yedim
Tahin helvası ve çay
4 gibi mantı yoğurtlu
Daha birşey yermiyim bilmiyorum belki elma yerim evde değilim kaynanam çağardı mantı yemeye :)
Hal burdayım ve birşey yeme şansım olmadı biraz salata yedim iki küçük dilim baklava istemesemde zorla yedirdiler kan şekerim alt üst oldu malum tatlı dokunuyor bana mantı bir porsiyon su ekmek yemiyorum zaten matı çorba olunca daAllah bağışlasın
Manti ne kadar yedin bilmiyorum ama belli bi olcudeyse ekmek yerine sayabilirsin, aksam da susuz sebze yemeği olabilir ekmeksiz
Seninki fazla tartıyor oraya gidince vermiş girünmende moralman iyi gelir her hafta buraya bildirmeden nasıl olacak söylemeden doktora tartılsan :)Kizlar bide size bisi danisicam cogunlugunuz ne derse onu yaparim.
Ben simdi 15te bir dr.a gidicem ya bana gelene kadar tartilma dedi.
O kadar zaman tartilmadan dayanabilirmiyim bilmiorum ama tartilarimizda tutmuyor arada 400 mu 600 mu gram fark war.budurumda acaba diyorum benim sadece kilomumu listede tutsak nasil yapalim fikr werin
evet bir hafta zorlanirsin smra gecer zatem aksam yenilen meyve kilo yaoar o nedenle asla.yeme demis cnmKeske bende biraz az uyusam
Ewet sadece aksam 7 den sonra lokma yutmak yok sadece siwi tuketim war kahwenin yanin da bir hurma bile yok sade soda bile yok biraz zorlaniyorum ama gecicek bugunleri cok bekledim
Bnce sen 15 gunde bir tatildgin kilonla.listeye gir cnm diyetisyen taryilma dediyse asla tartilma beynine oyun oynama yoksa verdim diye yersin yada veremezsen yine yersinKizlar bide size bisi danisicam cogunlugunuz ne derse onu yaparim.
O kadar zaman tartilmadan dayanabilirmiyim bilmiorum ama tartilarimizda tutmuyor arada 400 mu 600 mu gram fark war.budurumda acaba diyorum benim sadece kilomumu listede tutsak nasil yapalim fikr werin
Sen bilirsin ama haftada 1 tartilmak da bisey değiştirmez, mesela ben haftada bir bile dayanamamKizlar bide size bisi danisicam cogunlugunuz ne derse onu yaparim.
Vermene sevindim canım 2,4 e çıktı yine ara
Canım dizinde tam olarak ne var herzaman ağrı yapar mı minüsküs falan mıBirazdan da diz egzersizleri yapıcam zira okadar koşmak dizimi ağrıttı napıcam ben bu dizi bilmiyorum yokmu tedavisi ameliyat haricinde ya bilen varsa çok sevinirim kök hücre ile tedavi edilebiliyor diyen bir prof varmış ama nekadar ediyor bilmiyorum
Ooo kimler gelmiş hoşgelmiş özlettin yine kendini maşallah analı kızlı diyet ha canım peşin fiyatına taksite böldürün 0 faizli tel kredisi çekin ayy ne biliyim birşeyler yapın ama gel yanihep gel yaniIyi geceler kizlar girmeyeli 55 sayfa birikmiş malum benim tel bozulunca tablet e kaldim araya 9 gunluk tatil girdi cocuklardan elime alamadim elime aldigim anbasimda bitiyorlar instaya bile bakmıyorum ne zamandir neyse mazeret leri siraladiysam diyetten bahsedeyim kizimla birlikte yapiyoruz diyet onunki protein kalsiyumlu diyet benimkide ayca kayanin klasik diyeti kizim 1 bende 1 kilo verdik h.sonu annemlerdeydik hic dikkat edemedik hatun önümüze serdide serdi sobayida kurmuslar evde tam bir kış havasisoba ustu kestaneler, portakal kabuklari fln
Cuma geleyim bildirim yapayim dedim nasip olmadı bir süre böyle devam tel alana kadar esim illa vade farki vermeyelim pesin alalim dedi bakalim ne zamana nasip olur bende durumlar boyle
Tşkler cnmOoo kimler gelmiş hoşgelmiş özlettin yine kendini maşallah analı kızlı diyet ha canım peşin fiyatına taksite böldürün 0 faizli tel kredisi çekin ayy ne biliyim birşeyler yapın ama gel yanihep gel yani
Doğru gibi görünmesi çok motive etti şu an teşekkür ederim.Hosgeldin aramiza yazdikarindan simdilik dogru gbi gorunuyor bizler de zaten bir duzen oturtmaya calisiyoruz absurt diyetler yapmioriz zaten cogumiznyillar oldu arkdasiz
Sen menulerini paylas ki bizde ona gire bakalim neleri dogru neleri yanlis yaoiyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?