Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gun icinde ye enerji yapicaklari canim bu saatten sonra yeme zaten bitki cayi yap mis gibi yatasinda warmis oh cuppa yat sonrada bende dr.a gece cok sikintim oluyor dedim gunduz yeterli yag vitamin enerji alirsan gece sikinti yasamazsin falan diye anlatti walla benim de canim 7den sonra aliskanlik kahwenin yanina cukalatalr cayin yanina kekler istio ama bu aksam bi dusundum de sadece aliskanliktan yoksa yemek yedim mi yedim doydum mu doydum cumaya az kaldi hadi pes etme

Neyse bugun ki menum

Sabah kan tahlili werdim butun gun hastanededim o yuzden 1 tabak orda corba ictim
Oglen yogurdumu muzumu yedim
Aksam kurufasulye yesillik salatasi we 1dilim ekmegimi yedim
Turk kahwemi iciyorum suan
Gece de erken yatmaya teswik etsin die 1 melisa icerim

Walla kizlar baya baya 3.gun bitti ekmeksiz yasaniyormus gunde 2 dilim cawdar we ben

Bu arada sadece bu 15 gunluk kilo bildirimi yapmiyim buyusu bozulsun istemiyorum sanki hic weremicek gibiyim bu soku veya mutlulugu diyetisyende gormek istiyirum 74.6 olarak katilirim cuma da

O cok dogru bana da diyetisyen arkadasim demisti gun icinde yeterli enerjisiyi alirsan aksam canin istemez diye
Suanda cok zorlaniyorsun muhtemelen ama gecicek bu gunler mide kuculecek insallah

cnm bedenin isttiyorsa belki de enerji kaybetmissindir o nedenle yiyeblirsin

Yokk cnm rwgl yaklasmadi diyetisyen bir arkadasim var etilerde gunde 5 dilimin altina sakin dusme dedi kuzenime de diyetisyeni ayni seyi soylemis o nedenle yiyim dedim
Yedim canım.
Kahve yaptım yanına bir tane kuru incir bir tane gün kurusu aldım. Birkaç çiğ fındık, leblebi. Hepsini yemedim bile.

Ben hiç ekmek yemiyorum. Yesem de günde bir dilim. Daha mı fazla Yesem

Nasılsın peki canım. Açıkiyor musun ?
Bence 2 haftada 5-6 kilo vereceksin bu menuyle

Yedim canım.
Kahve yaptım yanına bir tane kuru incir bir tane gün kurusu aldım. Birkaç çiğ fındık, leblebi. Hepsini yemedim bile.

Bende yemiyorum. Yememege çalışıyorum hatta.
Bugün hiç yemedim ama bulgur pilavı yedim. Onun yerine geçer sanırım.

Gün içinde canım istemiyor.
Öğlen daha fazla yemek istiyorum mesela. Ama doyuyorum. Akşam sıkıntıdan mı istiyor canım yoksa iştah olayı mı anlamadım.
Dün regl oldum onun da etkisi vardır belki.
Bir de dün komşum gözleme yapmış verdi bugün bir komşu profiterol verdi, dün başka bir komşum haşhaşlı çörek verdi yani resmen nefis mücadelesi içindeyim

Bende yemiyorum. Yememege çalışıyorum hatta.
Bugün hiç yemedim ama bulgur pilavı yedim. Onun yerine geçer sanırım.
Yememeye çalışıyor değilim. Kahvaltı dışında aramıyorum ekmeği. Beyaz ekmek zaten oldum olası çok sevmem. Yıllardır esmer ekmek tüketirim. Ama belki de o yüzden açım bilmiyorum

Bende menümü bildireyim
Sabah ciğer kavurması yumurtalı iki dilim ekmek 7 zeytin fazla yiyemiyorum artık bıktım yemek yemekten
Saat 2 gibi bir mndalina
Bir avuç fındık
Saat 7 de mantar kavurması kıymalı ve yumurtalı iki dilim ekmek
Yanında rezeneli ıhlamur çayı içtim
Gece hiç uyumadm diz ağr8sından 2 olmuştu ki kızım uyandı oda saat 5 e kadar uyumadı benim gece full yarı uyanık geçti ve ağrılı dizim için tedavi yöntemi araştırıyorum prp tedavisi hakkında bilgi almak için hastaneye yazdım ulasmazlarsa arıycam istanbuldaymış Ankara'da bir hastanede dışarda doku üretip oraya naklediyorlarmış ama prp bana daha basit geldide inşallah işe yarar prp bir nevi kök hücre tedavisi göbek yağlarından alınıyormuş sıvı dize enjekte ediliyormuş duyan varmı bu tedaviyi

Kızlar bu arada bu ağrılar bir yana bugün doğum günüm eşim sürpriz yaparsa pasta alırsa inşallah almaz diyecem ama ozamanda insan üzülüyor ama tatlı yiyemediğim için sorun yokta napayım yiyimmi :)))) bu rada ben ikizim birazdan ikisini arıycam doğum günü için

Yemek yemekten bıkmak

Doğum günün kutlu olsun canım

Nasılsın peki canım. Açıkiyor musun ?
Bence 2 haftada 5-6 kilo vereceksin bu menuyle
Gercekten bolemi dusunuyosun insallah ya walla kacamak sifir sadece 7den sonra geceleri zorlaniyorum onun disinda masallah hic bi sorun yok
Ozaman senin formul belli ewi tasiyosun 10 kg werirsin komsulardan kurtulunca

Canım iyiki doğmuşsun
Doğum günün kutlu olsun

Yedim canım.

bnde pek yemiorum cnm hatta tamamen kesmeyi dusunuyordum arkadasim oyle deyince bugun de ekmekle yiyecegim seyler vardi ondan tukettim kolayima gekiyir acikinca labne ekmek yemek yada ne bilim okula sandvic goturmek yoksa sevmem pek beyaz ekmegi hic sevmem bir de akdeniz tipi beslenmede en alt piramidde hep tahillar varmis sanirim ondan ye deei kendisi manken ki ne manken
Yememeye çalışıyor değilim. Kahvaltı dışında aramıyorum ekmeği. Beyaz ekmek zaten oldum olası çok sevmem. Yıllardır esmer ekmek tüketirim. Ama belki de o yüzden açım bilmiyorum
aynen bnde beyaz sevmiorum eksi mayali tam.bugday aliorum ya da cavdar
Cnm oncelikle gecmis olsun bem tedavi blmiorum malesef bu konuda
Ikinci olarak dogum gunun kutlu olsun ve oasta seviorsan ye tabiki birazcik ozel gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…