az ve sağlıklı . çok beğendim menünü safran cığımKahvaltim
2 yumurtalı salata
Ara
Kahve, gün kurusu
Ara 2
Yeşilçay, 1 elma
Akşam
Zeytinyağlı yeşil fasulye 6 kaşık
Domatesli bulgur pilavı 3 kaşık
Ezme turşu biraz
Yoğurt
afiyet olsun . hünkar beğendi çok severim . kendin mi yaptın . biraz emek istiyor demi.Herkese merhabalar. Akşam yemeğimi paylaşayım istedim ben de.
maydanoz ve soğanlı salata 3 çatal
fırında yağsız mücver
2 kaşık hünkar beğendi
mücverde un olduğu için ekmek tüketmek istemedim ve gayet tokum şu an. Sanırım mideyi ufaltmaya başladık süper.
ay kuzum . afiyet olsun senin de menü çok sağlıklı.Kahvaltı
1 tam ceviz
1 dilim ıspanaklı börek
Ara
Latte
Öğlen
6-7 tane yaprak sarması (Bulgurlu)
1 kase havuç tarator
3-4 tam ceviz
Ara
1 gün kurusu
10 kadar çiğ fındık
Akşam
1 kepçe çorba
1 tabak bamya
1 kase yoğurt
Karnım doydu çok şükür ama gözüm abur cuburda. Ne bileyim şimdi bir tuzlu fıstık ya da çikolata gibi bir şey yesem çok iyi gelecek gibi hissediyorum
afiyet olsun . herkes beslenme düzenini oturtmuş sanki.Bnde sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dikim oeynir
Oglen tavuk 2 dikim ekmek 2 kasik yogurt tavuk da iki kasikti
Ara 1 dilim labneli akmek 1 tatli kasigi recel
Aksam
2 too dondurma bugun aksam yemedim yemem saniirum
canım öyle düşünme bence gidecek kilolar .Neyse bugun ki menum
Sabah kan tahlili werdim butun gun hastanededim o yuzden 1 tabak orda corba ictim
Oglen yogurdumu muzumu yedim
Aksam kurufasulye yesillik salatasi we 1dilim ekmegimi yedim
Turk kahwemi iciyorum suan
Gece de erken yatmaya teswik etsin die 1 melisa icerim
Walla kizlar baya baya 3.gun bitti ekmeksiz yasaniyormus gunde 2 dilim cawdar we ben
Bu arada sadece bu 15 gunluk kilo bildirimi yapmiyim buyusu bozulsun istemiyorum sanki hic weremicek gibiyim bu soku veya mutlulugu diyetisyende gormek istiyirum 74.6 olarak katilirim cuma da
geçmiş olsun canım . inşallah geçer ağrıların . diş de ağrısı kötü olur diyorlar . üni . yıllarında 1 kez ağrımıştı o da çok olmasa da çok rahatsız ediciydi.Bende menümü bildireyim
Sabah ciğer kavurması yumurtalı iki dilim ekmek 7 zeytin fazla yiyemiyorum artık bıktım yemek yemekten
Saat 2 gibi bir mndalina
Bir avuç fındık
Saat 7 de mantar kavurması kıymalı ve yumurtalı iki dilim ekmek
Yanında rezeneli ıhlamur çayı içtim
Gece hiç uyumadm diz ağr8sından 2 olmuştu ki kızım uyandı oda saat 5 e kadar uyumadı benim gece full yarı uyanık geçti ve ağrılı dizim için tedavi yöntemi araştırıyorum prp tedavisi hakkında bilgi almak için hastaneye yazdım ulasmazlarsa arıycam istanbuldaymış Ankara'da bir hastanede dışarda doku üretip oraya naklediyorlarmış ama prp bana daha basit geldide inşallah işe yarar prp bir nevi kök hücre tedavisi göbek yağlarından alınıyormuş sıvı dize enjekte ediliyormuş duyan varmı bu tedaviyi
doğum günün kutlu olsun . nice nice sağlıklı yaşların olsun . kaç oldun sorması ayıpAyy sağolasın canım teşekkür ederim
Ayy cnm cok soguk cok gecmis oksun cnm bnimboğazımda yutkunma zorluğu var .
dün akşam eve gidince başladı.
buralar -1 i gördü dün .
durakta servis bekliyordum akşam . çok üşüdüm . kaşgolsuz çıkmam . ama pazar günü arabadan inerken kucağımdan düştü , üstüne de bastım . yağmur da yağıyordu. yıkanması için kirliye atınca kaşgol takmadım dün .
sanıyorum ondan oldu. ince bi deri ceket vardı üstümde. korumadı sanırım .
vucut ağrım yok . ateş vs de yok . ama tükürüğümü bile yutmaktan acizim .
burada yakın sağlık ocağı varmış . bi gideyim görüneyim diyorum . misafir olarak muayene ederse iyi olur .
evde ilaç da bulunmuş olur yazarsa. böyle zamanlar için iyi oluyor . bi daha doktora gitmeye gerek kalmıyor .
ne ilaç içileceğini bilsem eczane yakın oradan direk alırdım . ama onu da bilmiyorum .
faranjit diye düşünüyorum . ya da laranjit olabilir. bunların da 40 türlüsünü icat ettiler şimdilerde. hangisi ola ki.
Çok geçmiş olsun.boğazımda yutkunma zorluğu var .
dün akşam eve gidince başladı.
buralar -1 i gördü dün .
durakta servis bekliyordum akşam . çok üşüdüm . kaşgolsuz çıkmam . ama pazar günü arabadan inerken kucağımdan düştü , üstüne de bastım . yağmur da yağıyordu. yıkanması için kirliye atınca kaşgol takmadım dün .
sanıyorum ondan oldu. ince bi deri ceket vardı üstümde. korumadı sanırım .
vucut ağrım yok . ateş vs de yok . ama tükürüğümü bile yutmaktan acizim .
burada yakın sağlık ocağı varmış . bi gideyim görüneyim diyorum . misafir olarak muayene ederse iyi olur .
evde ilaç da bulunmuş olur yazarsa. böyle zamanlar için iyi oluyor . bi daha doktora gitmeye gerek kalmıyor .
ne ilaç içileceğini bilsem eczane yakın oradan direk alırdım . ama onu da bilmiyorum .
faranjit diye düşünüyorum . ya da laranjit olabilir. bunların da 40 türlüsünü icat ettiler şimdilerde. hangisi ola ki.
Ne iyi olmuş.sağlık ocağına gittim geldim .
ibucoldd c verdi. onu içtim . yan etkileri ne kadar da çok .
ilacı içtiğime pişman oldum
neyse sanıyorum bu yan etkileri yazmak zorundalar .
faranjite dönmemiş daha ama dinlenmezsen döner . 2 gün istirahat yazayım dedi
gerek yok dedim .
şimdi burda yeni başladım . bi de hemen rapor almayayım .
eğer faranjite dönerse antibiyotik yazarız . o zaman istirahat yazarız dedi
iyi dedim . olur .
sağlık oağını sevdim . misafir olarak baktı ama buraya gelip giderseniz buraya alırız kaydınızı dedi.
rapor kendi sordu. daha önce gittiğim hiç bir doktor rapor ister misiniz dememişti . çok hoşuma gitti.
çociuklar için iburamin mi yasaklandı acaba.Ne iyi olmuş.
O ilaç bana da çok uyku yapıyor.
Bu ilacın çocuklar için şurup versiyonu vardı. Sağlık bakanlığı toplatma kararı aldı geçen haftalarda. Bende dolaptan hemen attım.
Evde varsa aklında bulunsun at hemen.
sağ ol canım .Ne iyi olmuş.
O ilaç bana da çok uyku yapıyor.
Bu ilacın çocuklar için şurup versiyonu vardı. Sağlık bakanlığı toplatma kararı aldı geçen haftalarda. Bende dolaptan hemen attım.
Evde varsa aklında bulunsun at hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?