Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun . hünkar beğendi çok severim . kendin mi yaptın . biraz emek istiyor demi.
hazır patlıcan ile yapılırsa belki daha kolay olur . ama hiç denemedim .

ay kuzum . afiyet olsun senin de menü çok sağlıklı.
abur cuburdan bir süre uzak kalırsan yemezsin kuzum .
çünkü biliyorsun içinde bağımlılık yapan maddeler var .
onlar yüzünden bi süre iradeni zorlaman lazım . sonrasında hiç istemeyeceksin . meyve , kuru meyve vs sana gayet yeterli gelir .

Bnde sabah 2 dilim ekmek 1 yumurta 1 dikim oeynir
Oglen tavuk 2 dikim ekmek 2 kasik yogurt tavuk da iki kasikti
Ara 1 dilim labneli akmek 1 tatli kasigi recel
Aksam
2 too dondurma bugun aksam yemedim yemem saniirum
afiyet olsun . herkes beslenme düzenini oturtmuş sanki.

canım öyle düşünme bence gidecek kilolar .
gayet az öz yemişsin bestekız

geçmiş olsun canım . inşallah geçer ağrıların . diş de ağrısı kötü olur diyorlar . üni . yıllarında 1 kez ağrımıştı o da çok olmasa da çok rahatsız ediciydi.

o yöntemi hiç duymadım ama kendi kanından çekip o bölgeye enjekte edildiğini duydum . bu da bi tedavi yöntemi. arkadaşımın dizinde aynı işlem yapılmıştı. bi süre idare etti onu ama ameliyat oldu bi kaç yıl sonra. iki dizi de ameliyatlı. önce 1 diz oldu. 2 yıl sonra öbür dizden . aynı anda iki dizi de yaptırmadı.
afiyet olsan mamalar gayet güzelmiş . kızın da uyutmamış gece.
Allah kolaylık versin .

ben de beyaz ekmek sevmem . kepek , çavdar vs de sevmem .
ama arada yerim .
ekmek sıcaksa her türlü severim . o mis gibi kokuya dayanamam . ama soğuksa hiç işim olmaz .
galeta , grisini , etiiform gibi kıtır şeylerin hastasıyım ama. onları severim . bu ara onları da yemiyorum onu farkettim .

boğazımda yutkunma zorluğu var .
dün akşam eve gidince başladı.
buralar -1 i gördü dün .
durakta servis bekliyordum akşam . çok üşüdüm . kaşgolsuz çıkmam . ama pazar günü arabadan inerken kucağımdan düştü , üstüne de bastım . yağmur da yağıyordu. yıkanması için kirliye atınca kaşgol takmadım dün .
sanıyorum ondan oldu. ince bi deri ceket vardı üstümde. korumadı sanırım .
vucut ağrım yok . ateş vs de yok . ama tükürüğümü bile yutmaktan acizim .
burada yakın sağlık ocağı varmış . bi gideyim görüneyim diyorum . misafir olarak muayene ederse iyi olur .
evde ilaç da bulunmuş olur yazarsa. böyle zamanlar için iyi oluyor . bi daha doktora gitmeye gerek kalmıyor .
ne ilaç içileceğini bilsem eczane yakın oradan direk alırdım . ama onu da bilmiyorum .
faranjit diye düşünüyorum . ya da laranjit olabilir. bunların da 40 türlüsünü icat ettiler şimdilerde. hangisi ola ki.

sağlık ocağına gittim geldim .
ibucoldd c verdi. onu içtim . yan etkileri ne kadar da çok .
ilacı içtiğime pişman oldum
neyse sanıyorum bu yan etkileri yazmak zorundalar .
faranjite dönmemiş daha ama dinlenmezsen döner . 2 gün istirahat yazayım dedi
gerek yok dedim .
şimdi burda yeni başladım . bi de hemen rapor almayayım .
eğer faranjite dönerse antibiyotik yazarız . o zaman istirahat yazarız dedi
iyi dedim . olur .
sağlık oağını sevdim . misafir olarak baktı ama buraya gelip giderseniz buraya alırız kaydınızı dedi.
rapor kendi sordu. daha önce gittiğim hiç bir doktor rapor ister misiniz dememişti . çok hoşuma gitti.

evde kahvaltı yapamamıştım .
sabah patates çorbası pişirdim . bolu usulu

sigara böreği sarmıştım pazar günü . 1 yufkadan . onu kızarttım .

az önce boğazım baya iyi olduğu için( şükür) 1 ayva yedim.

öğlen karnıbaharlı bol karabiberli kerevizli yemek getirdim . 1 lt kavanoz full dolu

ve 1 trabzon hurma yiyeceğim öğlen yine .

akşam Allah kerim .
dün marketten istiridye mantarı aldım . onu pişirebilirim . bu aralar çok yiyorum . çok seviyorum .
başka sebzem kalmadı evde patlıcandan başka.

çocuklara da kıymalı bi şey pişiririm .
keşke mantı yapabilsem .
belki iri iri mantı yapabilirim . öyle olursa ancak . minik minik uğraşamam .

Ayy cnm cok soguk cok gecmis oksun cnm bnim

Çok geçmiş olsun.
Bol sıvı tüket bugün.
Deri ceket çok üşüyor tabi. Kabana geçiş yap artık.

Ben de en son aldığım kase kaban büyük gelince iade ettim. Evdeki kabanimin düğmelerini geri çektim. Bu sene daha onla idare edeceğim.

Aslında kabanim çok, biri leopar detaylı. Günlük giyinmiyir özel kombin gerekiyor ona. Bir de yakası kürklü kasem var onu da, günlük giymek için abartılı geliyor. Bu kabanimin dugmesiyle oynayarak çözüm buldum artık

Ne iyi olmuş.
O ilaç bana da çok uyku yapıyor.
Bu ilacın çocuklar için şurup versiyonu vardı. Sağlık bakanlığı toplatma kararı aldı geçen haftalarda. Bende dolaptan hemen attım.
Evde varsa aklında bulunsun at hemen.

çociuklar için iburamin mi yasaklandı acaba.

sağ ol canım .
. şu an uyku yapmadı ama . bilmiyorum çalıştığım için olabilir .evde olsaydı uyurdum belki.
bu içtiğimiz hap acaba toplatıldı mı . toplatılsaydı bana yazmazdı diye düşünüyorum .

bana yazılan bu . içtim ve çok hızlı etki etti. yutkunabiliyorum .
ateş ağrım yoktu zaten ama yutkunma durumu düzeldi

sabah gelince 3-4 bardak sıcak , ılık kış çayı içtim .
öyle doktora gittiydim ama yine de etkisi olmamıştı. ta ki ilacı içene kadar .
bi de gargara verdi.
.böyle yasaklanan , kaldırılan ya da benzer haberleri paylaşalım birbirimize . hiç bilmiyordum mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…