Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun . hünkar beğendi çok severim . kendin mi yaptın . biraz emek istiyor demi.
hazır patlıcan ile yapılırsa belki daha kolay olur . ama hiç denemedim .
hunkar begendi cok sewerim kendim yapamiyorum bende senede bikere denk gelirse gelio iste
bendensin sadece sicak 1 ekmek yiyebilirim sonuc ortada zaten wucudum yag kapli
Gecmis olsun bende kucuk ayrintilari sewerim dun gittigim dahilicide ben sewdim normalde diyetisyenlerin istedikleri tahlileri suratla yaparlar bu bakalim neden ellerin titriyor acken dudaklarin ugusuyor bi kontrol edelim tabi dedi hemen listemi aldi bayildim :)

afiyet olsun . hünkar beğendi çok severim . kendin mi yaptın . biraz emek istiyor demi.
hazır patlıcan ile yapılırsa belki daha kolay olur . ama hiç denemedim .
Evet ben yaptım dediğiniz gibi biraz emek istiyor ama ben közlenmiş patlıcanı hazır aldım o yüzden çok fazla uğraşmadım. Ofisten gelince insanın gözünde büyüyor bazen evdekilerin yemeklerinden de yemek istemediğim için kendim yapmayı tercih ediyorum :)

Canım iyiki doğmuşsun
Doğum günün kutlu olsun
doğum günün kutlu olsun . nice nice sağlıklı yaşların olsun . kaç oldun sorması ayıp
Kızlar teşekkür ederim 33 oldum malesef akşam yarom dilim pasta yedim eşim yemek yapmaypm diye çiğ köfte almış 4 tanede ondan yedim marulla :)) eşim sabaha kadar dizimdeki sorunu araştırdı kafam iyice karıştı diyor birde svf yöntemi buldum göbekten alınoyormuş bu daha etkiliymiş toplu operasyon görontoleri vardı bir araştırmam inşallah bir yöntem bulurum ameliyatsız zira daha gencim diye doktor ameliyat önermem dayanabildiğin kadar dayan dedi minik kalan göbeğim işe yaroycaksa olurum :)

Kızlar dolunay epilasyonu deneyen varmı ben takib ediyorum ve o tarihlerde alınırsa daha uzun vadede çıkıyor birkaç defa aldıktan sonra baya azalıyor hatta bir ay sonra bile boyutu baya küçük oluyor denemek isteyen varsa bu ay ki takvimi atayım bir siteden tarihleri takib ediyorum hatta diyette dolunay zamanı baslan8rsa daha etkili oluyormuş

Canım ben okuyana kadar geçmiş ama doğum günün kutlu olsun ikizin erkek mi kız mı

Geçmiş olsun canım benimde 2 gündür aynı sıkıntı var yutkunamıyorum ve halsizim annemde perşembe günü gidecek biran önce geçse bari

Bunu duymuştum canım. Hatta saç kesim tarihleri de varmış. Ona da uymak gerekiyormuş.

Abur cuburdan bir süredir uzağım zaten. Dün neden öyle oldu bilmiyorum. Zaten canımın istediği şey de tuzlu fıstıktı:) sağlıksız değil ama kalorili.

Kahvaltı
5 hurma
1 kase yoğurt ( evde yumurta bitmişti. Ekmekte yoktu, böyle bir kahvaltı yaptım. Hurmaların şekeri azalsin diye 1 saat ılık suyun içinde beklettim)

Ara
Kahve
1 dilim elma
1 yaprak beyaz lahana
2 ceviz

Akşam
1 tabak karnıbahar kısıtı

5 te yedim. Acikrsam 1 elma yiyecegim akşam.

Hurmanın şekerini bile hesaplayan rakibe sarfansarı denir

Kahvaltı
1 dilim ıspanaklı börek
Çay

Ara
Latte

Öğlen
2 tabak yayla çorbası
1 tabak bamya

Ara
Neskafe
Türk kahvesi

Akşam
1 büyük kase yoğurt
1 paket form bisküvi

Öğlen daha güçlü yedim bugün. Galiba etkisini de gördüm. Bu akşam abur cubur yiyesim yok. Ama şimdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…