- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Evet bu yasaklandı.çociuklar için iburamin mi yasaklandı acaba.
Eki Görüntüle 2561312
hunkar begendi cok sewerim kendim yapamiyorum bende senede bikere denk gelirse gelio isteafiyet olsun . hünkar beğendi çok severim . kendin mi yaptın . biraz emek istiyor demi.
hazır patlıcan ile yapılırsa belki daha kolay olur . ama hiç denemedim .
bendensin sadece sicak 1 ekmek yiyebilirimben de beyaz ekmek sevmem . kepek , çavdar vs de sevmem .
ama arada yerim .
ekmek sıcaksa her türlü severim . o mis gibi kokuya dayanamam . ama soğuksa hiç işim olmaz .
galeta , grisini , etiiform gibi kıtır şeylerin hastasıyım ama. onları severim . bu ara onları da yemiyorum onu farkettim .
Gecmis olsun bende kucuk ayrintilari sewerim dun gittigim dahilicide ben sewdim normalde diyetisyenlerin istedikleri tahlileri suratla yaparlar bu bakalim neden ellerin titriyor acken dudaklarin ugusuyor bi kontrol edelim tabi dedi hemen listemi aldi bayildim :)sağlık ocağına gittim geldim .
ibucoldd c verdi. onu içtim . yan etkileri ne kadar da çok .
ilacı içtiğime pişman oldum
neyse sanıyorum bu yan etkileri yazmak zorundalar .
faranjite dönmemiş daha ama dinlenmezsen döner . 2 gün istirahat yazayım dedi
gerek yok dedim .
şimdi burda yeni başladım . bi de hemen rapor almayayım .
eğer faranjite dönerse antibiyotik yazarız . o zaman istirahat yazarız dedi
iyi dedim . olur .
sağlık oağını sevdim . misafir olarak baktı ama buraya gelip giderseniz buraya alırız kaydınızı dedi.
rapor kendi sordu. daha önce gittiğim hiç bir doktor rapor ister misiniz dememişti . çok hoşuma gitti.
Evet ben yaptım dediğiniz gibi biraz emek istiyor ama ben közlenmiş patlıcanı hazır aldım o yüzden çok fazla uğraşmadım. Ofisten gelince insanın gözünde büyüyor bazen evdekilerin yemeklerinden de yemek istemediğim için kendim yapmayı tercih ediyorum :)afiyet olsun . hünkar beğendi çok severim . kendin mi yaptın . biraz emek istiyor demi.
hazır patlıcan ile yapılırsa belki daha kolay olur . ama hiç denemedim .
Canım iyiki doğmuşsun
Doğum günün kutlu olsun
bnde pek yemiorum cnm hatta tamamen kesmeyi dusunuyordum arkadasim oyle deyince bugun de ekmekle yiyecegim seyler vardi ondan tukettim kolayima gekiyir acikinca labne ekmek yemek yada ne bilim okula sandvic goturmek yoksa sevmem pek beyaz ekmegi hic sevmem bir de akdeniz tipi beslenmede en alt piramidde hep tahillar varmis sanirim ondan ye deei kendisi manken ki ne manken
aynen bnde beyaz sevmiorum eksi mayali tam.bugday aliorum ya da cavdar
Cnm oncelikle gecmis olsun bem tedavi blmiorum malesef bu konuda
Ikinci olarak dogum gunun kutlu olsun ve oasta seviorsan ye tabiki birazcik ozel gunlerde
Kızlar teşekkür ederim 33 oldum malesef akşam yarom dilim pasta yedim eşim yemek yapmaypm diye çiğ köfte almış 4 tanede ondan yedim marulla :)) eşim sabaha kadar dizimdeki sorunu araştırdı kafam iyice karıştı diyor birde svf yöntemi buldum göbekten alınoyormuş bu daha etkiliymiş toplu operasyon görontoleri vardı bir araştırmam inşallah bir yöntem bulurum ameliyatsız zira daha gencim diye doktor ameliyat önermem dayanabildiğin kadar dayan dedi minik kalan göbeğim işe yaroycaksa olurum :)doğum günün kutlu olsun . nice nice sağlıklı yaşların olsun . kaç oldun sorması ayıp
Canım ben okuyana kadar geçmiş ama doğum günün kutlu olsun ikizin erkek mi kız mıKızlar bu arada bu ağrılar bir yana bugün doğum günüm eşim sürpriz yaparsa pasta alırsa inşallah almaz diyecem ama ozamanda insan üzülüyor ama tatlı yiyemediğim için sorun yokta napayım yiyimmi :)))) bu rada ben ikizim birazdan ikisini arıycam doğum günü için
Kız canım vede hep karıştırırlar:)) hafızlar yaparken hocamızı kandırmış tık kdon şoka girdi kendine gelene kadar halini göreydin :))))Canım ben okuyana kadar geçmiş ama doğum günün kutlu olsun ikizin erkek mi kız mı
Geçmiş olsun canım benimde 2 gündür aynı sıkıntı var yutkunamıyorum ve halsizim annemde perşembe günü gidecek biran önce geçse bariboğazımda yutkunma zorluğu var .
dün akşam eve gidince başladı.
buralar -1 i gördü dün .
durakta servis bekliyordum akşam . çok üşüdüm . kaşgolsuz çıkmam . ama pazar günü arabadan inerken kucağımdan düştü , üstüne de bastım . yağmur da yağıyordu. yıkanması için kirliye atınca kaşgol takmadım dün .
sanıyorum ondan oldu. ince bi deri ceket vardı üstümde. korumadı sanırım .
vucut ağrım yok . ateş vs de yok . ama tükürüğümü bile yutmaktan acizim .
burada yakın sağlık ocağı varmış . bi gideyim görüneyim diyorum . misafir olarak muayene ederse iyi olur .
evde ilaç da bulunmuş olur yazarsa. böyle zamanlar için iyi oluyor . bi daha doktora gitmeye gerek kalmıyor .
ne ilaç içileceğini bilsem eczane yakın oradan direk alırdım . ama onu da bilmiyorum .
faranjit diye düşünüyorum . ya da laranjit olabilir. bunların da 40 türlüsünü icat ettiler şimdilerde. hangisi ola ki.
Bunu duymuştum canım. Hatta saç kesim tarihleri de varmış. Ona da uymak gerekiyormuş.Kızlar dolunay epilasyonu deneyen varmı ben takib ediyorum ve o tarihlerde alınırsa daha uzun vadede çıkıyor birkaç defa aldıktan sonra baya azalıyor hatta bir ay sonra bile boyutu baya küçük oluyor denemek isteyen varsa bu ay ki takvimi atayım bir siteden tarihleri takib ediyorum hatta diyette dolunay zamanı baslan8rsa daha etkili oluyormuş
Paylas tabi canım bakarizDiyet ve arınma takvimide yayınlanmış isterseniz sizle paylaşayım
Tek yumurta ikizi mi ? :)Kız canım vede hep karıştırırlar:)) hafızlar yaparken hocamızı kandırmış tık kdon şoka girdi kendine gelene kadar halini göreydin :))))
Geçmiş olsun canım.Geçmiş olsun canım benimde 2 gündür aynı sıkıntı var yutkunamıyorum ve halsizim annemde perşembe günü gidecek biran önce geçse bari
Abur cuburdan bir süredir uzağım zaten. Dün neden öyle oldu bilmiyorum. Zaten canımın istediği şey de tuzlu fıstıktı:) sağlıksız değil ama kalorili.ay kuzum . afiyet olsun senin de menü çok sağlıklı.
abur cuburdan bir süre uzak kalırsan yemezsin kuzum .
çünkü biliyorsun içinde bağımlılık yapan maddeler var .
onlar yüzünden bi süre iradeni zorlaman lazım . sonrasında hiç istemeyeceksin . meyve , kuru meyve vs sana gayet yeterli gelir .
Hurmanın şekerini bile hesaplayan rakibe sarfansarı denirKahvaltı
5 hurma
1 kase yoğurt ( evde yumurta bitmişti. Ekmekte yoktu, böyle bir kahvaltı yaptım. Hurmaların şekeri azalsin diye 1 saat ılık suyun içinde beklettim)
Ara
Kahve
1 dilim elma
1 yaprak beyaz lahana
2 ceviz
Akşam
1 tabak karnıbahar kısıtı
5 te yedim. Acikrsam 1 elma yiyecegim akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?