Orasını bilmiyorum yıllar önce öyle takip olmadığı için ama fenbilgisi hocamız öyle diyordu :)) s8rad bile yan yana oturuyordukTek yumurta ikizi mi ? :)
Rakibim sıkı olması, beni buna zorladıHurmanın şekerini bile hesaplayan rakibe sarfansarı denir
Bitarif werirmisin ozaman canim belki esnek menu gununde denerimEvet ben yaptım dediğiniz gibi biraz emek istiyor ama ben közlenmiş patlıcanı hazır aldım o yüzden çok fazla uğraşmadım. Ofisten gelince insanın gözünde büyüyor bazen evdekilerin yemeklerinden de yemek istemediğim için kendim yapmayı tercih ediyorum :)
Eğer benim gibi hazır almayacaksan patlıcanları fırında közle öncelikle, ardından soyup bardak altı ile ez.Bitarif werirmisin ozaman canim belki esnek menu gununde denerim
Maşallah canım gerçekten.Kızlar size ilginç birşey diyimmi küçük kardeşim de ikiz:))) ama ikizi ölü doğdu annem maaş ikitane ikiz dünyaya getirmiş ne mübarek kadınmış ben birtaneyi normal zor doğurdum annem ikisinide normalde doğurdu
Ağzımdan sular akıyor şu an.Eğer benim gibi hazır almayacaksan patlıcanları fırında közle öncelikle, ardından soyup bardak altı ile ez.
beğendisi için;
1,5 kaşık tereyağını 1,5 kaşık un ile kavur. 1,5 su bardağı süt ilave et ardından.
Közlediğin patlıcanları içine ekle ve yarım su bardağı rendelenmiş kaşar ilave et.
Beğendisi bu kadar.
Eti için de 1 adet kuru soğan az yağda sotele. İçerisine 1 adet sarımsak, 1 adet kabuğu soyulmuş domates ve 1 kaşık da salça ilave et. Ben etleri haşlayarak yapıyorum bu arada düdüklüde daha hızlı oluyor. Ardından bu haşladığım etleri yukarıdaki domatesli sosa ilave ediyorum ve 1 bardak su koyup 5 dakika kadar pişiriyorum. Servisi de önce beğendi üstünü de eti koyarak yapıyorum. Afiyet olsun şimdiden.
Elma daha cok aciktiriyormus daha dogrusu gece meyweleri sekeri oynattigin icin meywe bile yok dedi diyetisyen banaBu arada çok açlık hissettim
1 elma yedim.
Üstüne de 2 kaşık bulgur pilavı. Üstüne bol su içiyorum bulgur sissin acikmayayim başka diye.
(Birilerinin gözü değdi listemehayal_hatun )
Eline saglik tesekkur edermEğer benim gibi hazır almayacaksan patlıcanları fırında közle öncelikle, ardından soyup bardak altı ile ez.
beğendisi için;
1,5 kaşık tereyağını 1,5 kaşık un ile kavur. 1,5 su bardağı süt ilave et ardından.
Közlediğin patlıcanları içine ekle ve yarım su bardağı rendelenmiş kaşar ilave et.
Beğendisi bu kadar.
Eti için de 1 adet kuru soğan az yağda sotele. İçerisine 1 adet sarımsak, 1 adet kabuğu soyulmuş domates ve 1 kaşık da salça ilave et. Ben etleri haşlayarak yapıyorum bu arada düdüklüde daha hızlı oluyor. Ardından bu haşladığım etleri yukarıdaki domatesli sosa ilave ediyorum ve 1 bardak su koyup 5 dakika kadar pişiriyorum. Servisi de önce beğendi üstünü de eti koyarak yapıyorum. Afiyet olsun şimdiden.
Senin menü çok azdı ama. Şimdi dengelemiş iyi olmuşBu arada çok açlık hissettim
1 elma yedim.
Üstüne de 2 kaşık bulgur pilavı. Üstüne bol su içiyorum bulgur sissin acikmayayim başka diye.
Canim az yemissim farkettim o nedenle acikmam normalBu arada çok açlık hissettim
1 elma yedim.
Aynen öyle ben ikinci doğanmışım annem tek zannedip tek kıyafet almış teyzem hediye getirmede açıkta kalacakmışım :))Maşallah canım gerçekten.
Diğer kardeşiniz de şefaatçi olur inşallah.
Benim bir arkadaşım da ikiz. Annesi tabi 30 küsur sene önce bilememis, doğuma gitmiş ki, biri doğmuş, bir de bakmışlar ki, bir bebek daha geliyor :)
Eskiden ikizler bile normal doğum olurmuş dediğin gibi.
Ne demek yardımcı olduysam ne mutlu bana :)Elma daha cok aciktiriyormus daha dogrusu gece meyweleri sekeri oynattigin icin meywe bile yok dedi diyetisyen bana
Eline saglik tesekkur ederm
Paylaştım canım, gözünden kaçmış olmalı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?