Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Detoks Ne Zaman Uygulanmalı?
11-12-13 Aralık 2019 (Dolunay), 25-26-27 Aralık 2019 (Yeniay) detoksun etkilerini kat kat arttıracak tarihler! Olması gereken ve etkili sonuç verecek olan budur fakat çok önemli bir nedenle üç gün uygulamanız mümkün değilse en azından 12 Aralık ve 26 Aralık tarihlerini değerlendirmenizi öneririm.

Buda epilasyon takvimi
1.SEÇENEK
17 Aralık 2019 11.23’ten 19 Aralık 2019 10.08’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
2.SEÇENEK
26 Aralık 2019 01.55’ten 26 Aralık 2019 07.00’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz. (Sadece 5 saat, dikkat edin lütfen!)

Bitarif werirmisin ozaman canim belki esnek menu gununde denerim

Bitarif werirmisin ozaman canim belki esnek menu gununde denerim
Eğer benim gibi hazır almayacaksan patlıcanları fırında közle öncelikle, ardından soyup bardak altı ile ez.
beğendisi için;
1,5 kaşık tereyağını 1,5 kaşık un ile kavur. 1,5 su bardağı süt ilave et ardından.
Közlediğin patlıcanları içine ekle ve yarım su bardağı rendelenmiş kaşar ilave et.
Beğendisi bu kadar.
Eti için de 1 adet kuru soğan az yağda sotele. İçerisine 1 adet sarımsak, 1 adet kabuğu soyulmuş domates ve 1 kaşık da salça ilave et. Ben etleri haşlayarak yapıyorum bu arada düdüklüde daha hızlı oluyor. Ardından bu haşladığım etleri yukarıdaki domatesli sosa ilave ediyorum ve 1 bardak su koyup 5 dakika kadar pişiriyorum. Servisi de önce beğendi üstünü de eti koyarak yapıyorum. Afiyet olsun şimdiden.

Maşallah canım gerçekten.
Diğer kardeşiniz de şefaatçi olur inşallah.

Benim bir arkadaşım da ikiz. Annesi tabi 30 küsur sene önce bilememis, doğuma gitmiş ki, biri doğmuş, bir de bakmışlar ki, bir bebek daha geliyor :)

Eskiden ikizler bile normal doğum olurmuş dediğin gibi.

Ağzımdan sular akıyor şu an.
Bende bu şekilde yapıyorum.

Bu arada çok açlık hissettim
1 elma yedim.
Üstüne de 2 kaşık bulgur pilavı. Üstüne bol su içiyorum bulgur sissin acikmayayim başka diye.
(Birilerinin gözü değdi listeme hayal_hatun )
Elma daha cok aciktiriyormus daha dogrusu gece meyweleri sekeri oynattigin icin meywe bile yok dedi diyetisyen bana
Eline saglik tesekkur ederm

Weee menulerim we ben zayiflamayi hakediyorum zayiflamaliyim hastanedeydim yogurtumu oraya tasidim sonuclar cikti kolestrol yuksek insulin yuksek diaformin basladi 1ay sonra kontrol dedi.ama diyetisyen ne cewap wericek bilmiorum suan

Sabah 2 yumurta omlet 8 zéytin 1 dilim cawdar 1 sade nescafe

Ogle tarcinli yogurt 4 kasik 1 ortaboy elma

Sade nescafe

Aksam 8 anne koftesi yagsiz kizarttim hawuclu yesillik salatasi 1 dilm cawdar

Turk kahwesi

Gece de yesilcay planliyorum

Aynen öyle ben ikinci doğanmışım annem tek zannedip tek kıyafet almış teyzem hediye getirmede açıkta kalacakmışım :))

Kızlar benimde öğleden sonra boğazım yanmaya başlamıştı akşama doğru burnum tıkandı halsizlik başladı akşam sıtma tuttu şimdi de regl başladı yerimden kalkamıyorum birden kötü oldum kılımı kıpırdamaz hale geldim soğuk algınlığı için ilaç aldım umarım iyi gelir sabah daha iyi kalkarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…