- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Çok geçmiş olsun.Kızlar benimde öğleden sonra boğazım yanmaya başlamıştı akşama doğru burnum tıkandı halsizlik başladı akşam sıtma tuttu şimdi de regl başladı yerimden kalkamıyorum birden kötü oldum kılımı kıpırdamaz hale geldim soğuk algınlığı için ilaç aldım umarım iyi gelir sabah daha iyi kalkarım
anladım canım . o sayılmaz o zaman .Abur cuburdan bir süredir uzağım zaten. Dün neden öyle oldu bilmiyorum. Zaten canımın istediği şey de tuzlu fıstıktı:) sağlıksız değil ama kalorili.
çocukların ikiz mi . tek yumurta mı çift mi olduğunu bilirsin canım .Orasını bilmiyorum yıllar önce öyle takip olmadığı için ama fenbilgisi hocamız öyle diyordu :)) s8rad bile yan yana oturuyorduk
bu ne ola ki.Buda epilasyon takvimi
1.SEÇENEK
17 Aralık 2019 11.23’ten 19 Aralık 2019 10.08’e kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz.
2.SEÇENEK
26 Aralık 2019 01.55’ten 26 Aralık 2019 07.00’ye kadar olan zaman diliminde etkileri güçlü bir epilasyon yapabilirsiniz. (Sadece 5 saat, dikkat edin lütfen!)
ay senin ikiz çocuğğun yok muydu . karıştım iyice.Kızlar size ilginç birşey diyimmi küçük kardeşim de ikiz:))) ama ikizi ölü doğdu annem maaş ikitane ikiz dünyaya getirmiş ne mübarek kadınmış ben birtaneyi normal zor doğurdum annem ikisinide normalde doğurdu
ah kuzum geçmiş olsun . kolay değil çok fazla efor sarfediyorsun çocuklarla.Kızlar benimde öğleden sonra boğazım yanmaya başlamıştı akşama doğru burnum tıkandı halsizlik başladı akşam sıtma tuttu şimdi de regl başladı yerimden kalkamıyorum birden kötü oldum kılımı kıpırdamaz hale geldim soğuk algınlığı için ilaç aldım umarım iyi gelir sabah daha iyi kalkarım
Tamam şimdi gördümKahvaltı
1 dilim ıspanaklı börek
Çay
Ara
Latte
Öğlen
2 tabak yayla çorbası
1 tabak bamya
Ara
Neskafe
Türk kahvesi
Akşam
1 büyük kase yoğurt
1 paket form bisküvi
Öğlen daha güçlü yedim bugün. Galiba etkisini de gördüm. Bu akşam abur cubur yiyesim yok. Ama şimdilik
Nadalcim nasil oldun bugun daha iyi misin cnm ilac etki etti miKızlar benimde öğleden sonra boğazım yanmaya başlamıştı akşama doğru burnum tıkandı halsizlik başladı akşam sıtma tuttu şimdi de regl başladı yerimden kalkamıyorum birden kötü oldum kılımı kıpırdamaz hale geldim soğuk algınlığı için ilaç aldım umarım iyi gelir sabah daha iyi kalkarım
sağ ol kuzum .
Ultrason yoktu biz doğduğumuz da ondan bilmiyoruz canım yoksa bu teknolojide şuan bilinir ikizimde ilk hamileliğinde ikize hamileydi iki kese vardı am enfeksiyon kapmış kalpleri durdu almak zorunda kaldı doktor sonra tek olduçocukların ikiz mi . tek yumurta mı çift mi olduğunu bilirsin canım .
kaç yaşındalar .
doktor söylemedi mi.
aynı kese içinde mi durdular rahimde . ayrı keselerde mi.
Ben kendimde görüntüleri anlattım daha önceki mesajda baya azalıyor imkanı olmayan bu tarihlerde alabilir hem acısız hemde kolay oluyor hatta lazer yaptıranlara bu tarihleri kollasın daha etkilieolur benim tanıdıklarım dan yaptıranların geri çıktı cesaret edemedim ben o nedenlebu ne ola ki.
neden böyle bi takvim hazırlanmış anlamadım .
arkadaşım özel cildiye doktorunda yaptırdı. sanırım 2 seansta tamamen kurtuldu.
bulunduğum okulda onu görüp yaptıran çok bayan hoca oldu. onlar da 2 ya da 3 seansta kurtuldu tamamen .
Aslında erken kalkınca gün daha uzun oluyor bana da iyi geliyor..Keske bende biraz az uyusam
Ewet sadece aksam 7 den sonra lokma yutmak yok sadece siwi tuketim war kahwenin yanin da bir hurma bile yok sade soda bile yok biraz zorlaniyorum ama gecicek bugunleri cok bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?