Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Çok geçmiş olsun.
Ameliyattan dolayı vücut direncin mi düştü acaba? Her şey üst üste gelmiş gibi.

Abur cuburdan bir süredir uzağım zaten. Dün neden öyle oldu bilmiyorum. Zaten canımın istediği şey de tuzlu fıstıktı:) sağlıksız değil ama kalorili.
anladım canım . o sayılmaz o zaman .
evde çiğ badem , ceviz bulundurma imkanın varsa bizler için daha iyi.
gençsin gerçi. tolere eder senin fucut şimdi. ama yaş ilerledikçe daha fazla sağlıklı olana yöneliyorsun .

Orasını bilmiyorum yıllar önce öyle takip olmadığı için ama fenbilgisi hocamız öyle diyordu :)) s8rad bile yan yana oturuyorduk
çocukların ikiz mi . tek yumurta mı çift mi olduğunu bilirsin canım .
kaç yaşındalar .
doktor söylemedi mi.
aynı kese içinde mi durdular rahimde . ayrı keselerde mi.

bu ne ola ki.
neden böyle bi takvim hazırlanmış anlamadım .
arkadaşım özel cildiye doktorunda yaptırdı. sanırım 2 seansta tamamen kurtuldu.
bulunduğum okulda onu görüp yaptıran çok bayan hoca oldu. onlar da 2 ya da 3 seansta kurtuldu tamamen .

ay senin ikiz çocuğğun yok muydu . karıştım iyice.

ah kuzum geçmiş olsun . kolay değil çok fazla efor sarfediyorsun çocuklarla.
ilaç al . dinlen mutlaka. eşin baksın çocukları . at onun üstüne çocukları . sen önemlisin.

dün akşam
1 büyük kase patates çorbası içtim .
1 kase marul salatası.
1 elma
1 portakal
5-6 tane badem
1 dilim ekmek
sonra yeşil çay içtim 3 bardak .
arada şekerleme yaptım uyudum yarım saat .
iyi geldi . kalktığımda saat 8 buçuktu ve büyük oğlum kardeşlerini yatağa sokmuştu.
şaşırdım . benim yapamadığımı yapmış vallahi.

bu aralar test çözmeye başladı şükürler olsun . beni de hasta görünce rahatsız etmesinler diye onları çıkradı odadan . yataklarına soktu.

dikkat ettim de oğlanlar bana bi şey olursa sebep olan kişiye çok kızıyor .
o yüzden iş yeri ile ilgili şeyleri anlatmıyorum .
aşırı tepki gösteriyorlar .
ya da babaları bi şey dediğinde şaka da olsa kaldıramıyorlar . anneme öyle diyemezsin , diye ortaya atlıyorlar . bunu da bu yıl farkettim .
ipek de beni üzerse , ağlama krizi geçirirse onu almaya çalışıyorlar benden ki sen değil ben hallederim diye. çok hoş . inşallah değişmezler .

dün evde maske ile dolaştım . ne olur nolmaz . bi de çocuklara bulaşmasın istedim . inşallah bulaşmaz .

şükür ateş ağrım yok . ama boğazdaki yanma aynı devam .
bakalım . bugün de sıcak , ılık şeyler içmeye devam .
ilaçımı alıyorum . gargara yapıyorum . artık gitsin yahu. plieasss. git artık

Tamam şimdi gördüm

Nadalcim nasil oldun bugun daha iyi misin cnm ilac etki etti mi

çocukların ikiz mi . tek yumurta mı çift mi olduğunu bilirsin canım .
kaç yaşındalar .
doktor söylemedi mi.
aynı kese içinde mi durdular rahimde . ayrı keselerde mi.
Ultrason yoktu biz doğduğumuz da ondan bilmiyoruz canım yoksa bu teknolojide şuan bilinir ikizimde ilk hamileliğinde ikize hamileydi iki kese vardı am enfeksiyon kapmış kalpleri durdu almak zorunda kaldı doktor sonra tek oldu

Dün menümü paylasamadım.kızom huysuz dış yüzünden hatta gecede uyutmadı
Dün sabah kahvaltım sucuklu yumurtaiki dilim ekmek ben fazla yiyemedim azıcık helv yedim kız uyandı devam edemedim malum dizimde ağrıyor sofrayı bile kaldıramadm sonra yemek yok diye birde az yediğim için acıktım 4 gibi kalan sucuklu yumurtadan yedim bir dilim ekmekle azdı zaten
Akşam bir buçuk tabaklık kıymalı ıspanak yaptım yumurtalı birde tavuk suyu ile tel şehriye çorbası yaptım ben yarım kase çorba yarım porsiyon da ıspanak yedim çaylada bir dilim pasta yedim
Bu sabah kahvaltımı eşim hazırladı nerdeyse hiç uyumadm halsizdim açıkmıştom kız ağladı durdu ağrı ve verdim damağona jel sürdüm derken onla uğraştım halsiz düştom eşim sucuklu yumurta yapmış yine sucuklu yumurta yedim ama ne güzel yapmış ağız tadıyla yedim azıcık helva üç tanesi zeytin :))

Ben kendimde görüntüleri anlattım daha önceki mesajda baya azalıyor imkanı olmayan bu tarihlerde alabilir hem acısız hemde kolay oluyor hatta lazer yaptıranlara bu tarihleri kollasın daha etkilieolur benim tanıdıklarım dan yaptıranların geri çıktı cesaret edemedim ben o nedenle

Selam kızlar..Gelemedim koşturmaktan...iş yerinde yoğunluk var bu ara..Bir de 14 aralıkta sınavlarım var ders de çalışıyorum malum..

Regl bugün bitti yarın akupunktur seansım var..Pek kilo verdim gibi gelmiyor ama hayırlısı..Zaten dr 3 hafta seni tanımalıyım bedenin nelere tepki veriyor dedi..
En kötüsü de tartılmam yasakMotivasyonunu düşürür dedi..Zor tutuyorum kendimi

Bu sabah

omlet
peynir
yeşillik biber

Öğlen yemek kötüydü çiğ köfte yedik kefirle beraber

Akşam

Actifryda kızartılmış kıymalı karnabahar köfte
salata
yoğurt

Ankara soğudu iyice..Aman dikkat..

Bu arada hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun

Keske bende biraz az uyusam

Ewet sadece aksam 7 den sonra lokma yutmak yok sadece siwi tuketim war kahwenin yanin da bir hurma bile yok sade soda bile yok biraz zorlaniyorum ama gecicek bugunleri cok bekledim
Aslında erken kalkınca gün daha uzun oluyor bana da iyi geliyor..Ama arada da olsa 9 a kadarcık uyuyabilsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…