Canim aksam yiyeli ne kadar oldu ben bile acikmadim daha ama beni mesala corba ve ton balik tok tutmaz yazdirmadim listeme sordu diyetisyen .... sende madem aksamlari zorlaniyorsan 1 dolu yesillik tabagi kesin olucak 1dilim cawdarin olucak et tawuk yoksa kurubaklagil kesin olucak cogu diyet listesi olan arkadasimda sebze yemegi yok mesela zorluo demekki aksamlariAz önce marulla bir tane çiğ köfte ve 15 tane filan fındık yedimcozutmaktan korkuyorum. Kendimi mutsuz hissediyorum ve sanki bir şeyler yersem iyi gelecek.
Canım bu yediklerin.abarti değil, bu yediklerinle ilgiliyse can sıkıntın , canını sıkma gerek yok.Az önce marulla bir tane çiğ köfte ve 15 tane filan fındık yedimcozutmaktan korkuyorum. Kendimi mutsuz hissediyorum ve sanki bir şeyler yersem iyi gelecek.
Canım aç değilim. Salata zaten midemi doldurdu. Yeşillik değil ama havuç vs vardı içinde. Benimki açlık değil. Fiziksel yorgunluk ve mutsuzluk. Vücudum çok kırgın, fiziksel olarak kendimi kötü hissediyorum. Bir de sıkılıyorum. Anlık bir mutluluk yemek. Sonrasında pişman olsa da insan o anda mutlu oluyor.Canim aksam yiyeli ne kadar oldu ben bile acikmadim daha ama beni mesala corba ve ton balik tok tutmaz yazdirmadim listeme sordu diyetisyen .... sende madem aksamlari zorlaniyorsan 1 dolu yesillik tabagi kesin olucak 1dilim cawdarin olucak et tawuk yoksa kurubaklagil kesin olucak cogu diyet listesi olan arkadasimda sebze yemegi yok mesela zorluo demekki aksamlari
Can sıkıntımın sonucu bu yediklerim. Neyse ki yeni bir can sıkıntısının başlangıcı olmadı. Yani o kısır döngüye girmedim şükür. Mutfaktan kaçtım resmen. Az önce yeşil çay yapmak için girdim. İnan korktum girerken. Gözüm görüyor saniyesinde yiyorum. Bu atak zaten çok çabuk seyreden bir şey.Canım bu yediklerin.abarti değil, bu yediklerinle ilgiliyse can sıkıntın , canını sıkma gerek yok.
Başka bir şeye canım sıkıldı, ondan yemek atağın geldiyse inşallah sıkıntın Niran önce feraha kavuşur
Cnm bubara hic dinlenemedin yogunluk sana iyi gelmiyor acaba 2 gun falan izin alsan da evde dinlensen mi cocuklar falan da okula giiyor zaten keyif mi yapsan acabaCanım aç değilim. Salata zaten midemi doldurdu. Yeşillik değil ama havuç vs vardı içinde. Benimki açlık değil. Fiziksel yorgunluk ve mutsuzluk. Vücudum çok kırgın, fiziksel olarak kendimi kötü hissediyorum. Bir de sıkılıyorum. Anlık bir mutluluk yemek. Sonrasında pişman olsa da insan o anda mutlu oluyor.
İzin almak aklımda. Haftaya değil ama Ondan sonraki hafta düşünüyorum.Cnm bubara hic dinlenemedin yogunluk sana iyi gelmiyor acaba 2 gun falan izin alsan da evde dinlensen mi cocuklar falan da okula giiyor zaten keyif mi yapsan acaba
Kesinlikle iznin gelmiş seninİzin almak aklımda. Haftaya değil ama Ondan sonraki hafta düşünüyorum.
Benimde zaten doğum günümde başladı burda :)Günaydınlar
Burada kar yağmaya başladı. İçimde bir coşku var karı görünce. Sanırım Aralık doğumlu olmamdan
Canım böyle yediklerini tek paragrafta yazıyorsun ya, toplamı zor oluyor, anlamıyorum ben pek.Sabah aç karnına iki bardak su
Kahvaltı birtane haşlanmış yumurta bir dilim peynir
5 tane zeytin
İki dilim ekmek
Kahvaltı geç yaptım sonra bir avuç fındık ve birtane küçük elma şimdide detox suyumu hazırlıyorum akşama salata ve yumurta yiyecem sabah arttı ziyan olmasın hem detox g7nlerin yumurta yiyorum genelde elma ile bugün fazladan kahvaltı ve fındık oldu bakalım etkisi nasıl olacak hafta boyunca da yedim eksiye düşürebilecekmi beni
Tamam kız var diye aceleden yazdım :)Canım böyle yediklerini tek paragrafta yazıyorsun ya, toplamı zor oluyor, anlamıyorum ben pek.
Sende bizim gibi ayrı ayrı yaz, neler yediğini görmemiz daha kolay olur.
Yarına hazırlık mi3 mil leslie yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?