Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Yarına hiç hazır değilim. Bugün tartıldım epey bir artıdayım reglin etkisi mi bilmiyorum. Öyle aman aman bir kaçamağım da yok. Aklımdan yemeyi geçirdiğim şeyler kilo mu yaptı nedir
hayal_hatun son viraj için atağa geçti :))

Selam kızlar...
Akupunktur seansım tamam..700 gr gitmiş dr un tartısına göre ama tok ve öğleden sonra..Sabah tartılmıştım ben bana göre 1200 gr gitmiş..Olsun onunki de kötü değil..Hele benim metoya göre süper..Regl de dün bitti..
Dr haftaya ödüllerin ve kebeplar da başlayacak dedi..Sevindim Ekmek yemediğin zamanlar 2 şer kaşık pilav ve makarna yiyebilirsin aralarda da günkurusu ve ceviz verdi..kahvaltıya da gün aşırı zeytin verdi ama ben zaten yiyordumBu arada ödev verdi günlük kaçamak yaparsan yazacaksın ne ve ne kadar dedi..Tırstım

Öğlen

Kıymalı ıspanak
şehriye çorbası
yoğurt

Akşam

Çeyrek tavuk çevirme
1 kk kadar su böreği(ekmek yerine)
2 lahana sarması(kaçamak)
çay çayy

7000 adım

Yarına hiç hazır değilim. Bugün tartıldım epey bir artıdayım reglin etkisi mi bilmiyorum. Öyle aman aman bir kaçamağım da yok. Aklımdan yemeyi geçirdiğim şeyler kilo mu yaptı nedir
Hayaller de kilo yaparsa vay halimizeee
Bence regl canım benim bugün bayaa ödem gitti..

Olabilir yaa. Bir de hiç kanamam yok iyice şiştim, normalde regl olunca rahatlama gelirdi bu kez hiç rahatlamadım neden böyle oldu ki.
Benim de bazen ilk gün geliyor sonraki gün nerdeyse hiç gelmiyor ,sonrasında devam..Belki senin de öyle olacaktır..Şişersin tabii o zaman

Kizlar bnde yazayim sabah 1 tahinli saglikli kurabiye 1 dikim ekmek 1 dilim peynir ve 1 tatli kasigi bal
Oglen 2 dilim ekmek 2 silim peynir yumurta aksam da kahvalti yaptim oglenin aynisi
Ikindide
2 isirik kurabiye 2 catal birowni 1 cikolta
Simdi lotus 1 tatli kasigi yrim dilim ekmek
Benim kikolara aldi basini gdiyor kizlar yarin bildrim yapip 1 ay kadar listeye girecegim diyetsyen arkadasimi aradim bugun hemen diyet yazdi yeniden

Ben de ne güzel yiyor ama kilo almıyor diyerek okuyordum tam:)) sonunu görünce üzüldüm. Ama sen toparlarsın güveniyorum sana.

Canım bugün 5. gün
Hımmm gelmemesi tuhaf ama şişkinlik normal bence..
Adacım nooldu sanaa..Sen bu kadar yemezdin
Gecikmeden önlemini almalısın haklısın

Ben de ne güzel yiyor ama kilo almıyor diyerek okuyordum tam:)) sonunu görünce üzüldüm. Ama sen toparlarsın güveniyorum sana.
ahh cnm siorum ya sana heo kilo almaz olur muyum cok hizli alirim ben hemde artik toplayacagim ama zaman alir oturdu baya sanki
Hımmm gelmemesi tuhaf ama şişkinlik normal bence..
Adacım nooldu sanaa..Sen bu kadar yemezdin
Gecikmeden önlemini almalısın haklısın
Ayy cn valla bir bilsem hemen yarin basliorum almaya insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…