- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Yarına hiç hazır değilim. Bugün tartıldım epey bir artıdayımYarına hazırlık mi
hayal_hatun son viraj için atağa geçti :))Yarına hiç hazır değilim. Bugün tartıldım epey bir artıdayımreglin etkisi mi bilmiyorum. Öyle aman aman bir kaçamağım da yok. Aklımdan yemeyi geçirdiğim şeyler kilo mu yaptı nedir
Hayaller de kilo yaparsa vay halimizeeeYarına hiç hazır değilim. Bugün tartıldım epey bir artıdayımreglin etkisi mi bilmiyorum. Öyle aman aman bir kaçamağım da yok. Aklımdan yemeyi geçirdiğim şeyler kilo mu yaptı nedir
Olabilir yaa. Bir de hiç kanamam yok iyice şiştim, normalde regl olunca rahatlama gelirdi bu kez hiç rahatlamadım neden böyle oldu ki.Hayaller de kilo yaparsa vay halimizeee
Bence regl canım benim bugün bayaa ödem gitti..
Hayal de mi kurmayalimYarına hiç hazır değilim. Bugün tartıldım epey bir artıdayımreglin etkisi mi bilmiyorum. Öyle aman aman bir kaçamağım da yok. Aklımdan yemeyi geçirdiğim şeyler kilo mu yaptı nedir
Canım sen spiral taktırmış mıydın ?Olabilir yaa. Bir de hiç kanamam yok iyice şiştim, normalde regl olunca rahatlama gelirdi bu kez hiç rahatlamadım neden böyle oldu ki.
Zaten var bende 4 yıl oldu. Onu değiştirecektim bir ara sen onu hatırlarsın. Ama değiştirmedim istediğim spiral piyasada yoktu.Canım sen spiral taktırmış mıydın ?
Benim de bazen ilk gün geliyor sonraki gün nerdeyse hiç gelmiyor ,sonrasında devam..Belki senin de öyle olacaktır..Şişersin tabii o zamanOlabilir yaa. Bir de hiç kanamam yok iyice şiştim, normalde regl olunca rahatlama gelirdi bu kez hiç rahatlamadım neden böyle oldu ki.
Canım bugün 5. günBenim de bazen ilk gün geliyor sonraki gün nerdeyse hiç gelmiyor ,sonrasında devam..Belki senin de öyle olacaktır..Şişersin tabii o zaman
Cnm regldendir ama 5. Gun yazmissin onemli degik bittikten snra 2. Gunu baz al cnmOlabilir yaa. Bir de hiç kanamam yok iyice şiştim, normalde regl olunca rahatlama gelirdi bu kez hiç rahatlamadım neden böyle oldu ki.
Ben de ne güzel yiyor ama kilo almıyor diyerek okuyordum tam:)) sonunu görünce üzüldüm. Ama sen toparlarsın güveniyorum sana.Kizlar bnde yazayim sabah 1 tahinli saglikli kurabiye 1 dikim ekmek 1 dilim peynir ve 1 tatli kasigi bal
Oglen 2 dilim ekmek 2 silim peynir yumurta aksam da kahvalti yaptim oglenin aynisi
Ikindide
2 isirik kurabiye 2 catal birowni 1 cikolta
Simdi lotus 1 tatli kasigi yrim dilim ekmek
Benim kikolara aldi basini gdiyor kizlar yarin bildrim yapip 1 ay kadar listeye girecegim diyetsyen arkadasimi aradim bugun hemen diyet yazdi yeniden
Hımmm gelmemesi tuhaf ama şişkinlik normal bence..Canım bugün 5. gün
Adacım nooldu sanaa..Sen bu kadar yemezdinKizlar bnde yazayim sabah 1 tahinli saglikli kurabiye 1 dikim ekmek 1 dilim peynir ve 1 tatli kasigi bal
Oglen 2 dilim ekmek 2 silim peynir yumurta aksam da kahvalti yaptim oglenin aynisi
Ikindide
2 isirik kurabiye 2 catal birowni 1 cikolta
Simdi lotus 1 tatli kasigi yrim dilim ekmek
Benim kikolara aldi basini gdiyor kizlar yarin bildrim yapip 1 ay kadar listeye girecegim diyetsyen arkadasimi aradim bugun hemen diyet yazdi yeniden
Bu ay ozaman soğan kürü yapsana iyi gelirCanım bugün 5. gün
ahh cnm siorum ya sana heo kilo almaz olur muyum cok hizli alirim ben hemde artik toplayacagim ama zaman alir oturdu baya sankiBen de ne güzel yiyor ama kilo almıyor diyerek okuyordum tam:)) sonunu görünce üzüldüm. Ama sen toparlarsın güveniyorum sana.
Ayy cn valla bir bilsem hemen yarin basliorum almaya insallahHımmm gelmemesi tuhaf ama şişkinlik normal bence..
Adacım nooldu sanaa..Sen bu kadar yemezdin
Gecikmeden önlemini almalısın haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?