Al istanbuldan dan ayni cnm nerdeyse lamba yakacagim ayy o guzelim yazi bnde ozledim her yil boyle oluyoruz senle sersumcumGünaydın canlar...
7.30 da kalktım yine..En azından 6.30 değil
kahvaltım
patatesli omlet
peynir
3 zeytin
çeri salatalık
Ankara'da kasvetli bir gün..Lamba yaksam yeridir..Ayy ben yazı özledim yaaaaaa
Evet canım aynen illa özlemi dile getiriyoruz..Al istanbuldan dan ayni cnm nerdeyse lamba yakacagim ayy o guzelim yazi bnde ozledim her yil boyle oluyoruz senle sersumcum
Nedense ben de bayılıyorum böyle kasvetli günlereGünaydın canlar...
7.30 da kalktım yine..En azından 6.30 değil
kahvaltım
patatesli omlet
peynir
3 zeytin
çeri salatalık
Ankara'da kasvetli bir gün..Lamba yaksam yeridir..Ayy ben yazı özledim yaaaaaa
Canım öğlenleri iş yerinden mi yiyorsun ?iyi pazarlar
sade filtre kahvemi içiyorum.
dün akşamki bol proteinli menümden sonra hala acıkmadım.
bugün sebze yemekleri hazırlayıp buzdolabına koyacağım. hafta boyunca akşamları sebze ve yoğurt yiyeceğim.
(öğlenleri et-tavuk-balık yiyorum)
Ayy bnm bir agacim var sarfancim cok seviorim o goruntuyu hani ozenmek vs degil ciddi is gunlerinde icimi isitiyor bu yil da kurablirim agaci diye dusunuyorum ama bakalimGeçen sene bu zamanlar cildirasiya Noel filmi izlemek.istiyirdum. neden bilmiyorum onları süslemeleri görmek çok.hosuma gitmişti. 5-6 tane izlemiştim. Burda da paylaşmıştım izledikleri mi.
Bu sene de aynı istek doğdu. Zaman bulursam izleyeceğim.
evet canım dışarda yiyorum.Canım öğlenleri iş yerinden mi yiyorsun ?
Yok canım blendır değil rondogene benden bir ev yaşam sorusu
kuruyemişleri toz gibi incecik çekmek için hangi küçük ev aletini kullanıyorsunuz? çubuk şeklindeli blender mı? eğer öyle ise blender almayı düşünüyorum da
Tavsiye edeceğin film varsa alabilirimGeçen sene bu zamanlar cildirasiya Noel filmi izlemek.istiyirdum. neden bilmiyorum onları süslemeleri görmek çok.hosuma gitmişti. 5-6 tane izlemiştim. Burda da paylaşmıştım izledikleri mi.
ben direk cekilmisini aliorum cok un gbi ufak yaoacaksam cnmgene benden bir ev yaşam sorusu
kuruyemişleri toz gibi incecik çekmek için hangi küçük ev aletini kullanıyorsunuz? çubuk şeklindeli blender mı? eğer öyle ise blender almayı düşünüyorum da
Ayy bnde bu ara gtmeyi dusunuyorum ona demek cok begendin cnmTavsiye edeceğin film varsa alabilirim
Ben de dün gece uyuyamadım bari film izleyeyim dedim. Gönül Yarasını izledim. Eski bir film ama benim film kültürüm şurda 1 yıldır filan var. Bana çoğu film yeni yani :))
geçen de 7. Koğuşa gittik hüngür hüngür ağladım :)))
Canım geçen sene hep film.izledim. bu sene de hep dizi izledim.Tavsiye edeceğin film varsa alabilirim
Ben de dün gece uyuyamadım bari film izleyeyim dedim. Gönül Yarasını izledim. Eski bir film ama benim film kültürüm şurda 1 yıldır filan var. Bana çoğu film yeni yani :))
Canım sendeki daha çok sıvıları karıştırmak çorbaları püre yapmak için kullanılır. Karıları toz haline getirmek için böyle birşey almalısıngene benden bir ev yaşam sorusu
Canım bu yılın filmi biz kızımla bayıldık izle mutlaka netflix filmi..Klaus...Geçen sene bu zamanlar cildirasiya Noel filmi izlemek.istiyirdum. neden bilmiyorum onları süslemeleri görmek çok.hosuma gitmişti. 5-6 tane izlemiştim. Burda da paylaşmıştım izledikleri mi.
Bizim ağacımız da bodrumda eşim olsa iner alırdı..Benim içimi ısıtıyor yeniyıl renkleri ışıkları..Biz Noel için değil yeni yıl için heyecanlanıyoruz ki...Keşke ben de süsleseydim bu yıl..Ayy bnm bir agacim var sarfancim cok seviorim o goruntuyu hani ozenmek vs degil ciddi is gunlerinde icimi isitiyor bu yil da kurablirim agaci diye dusunuyorum ama bakalim
Kızımla arkadaşı gitti onlar da çok beğenmiş...Tavsiye edeceğin film varsa alabilirim
Ewet canimCanım insülin direnci için ilaç kullanmaya başladın mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?