Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın canlar...
7.30 da kalktım yine..En azından 6.30 değil
kahvaltım

patatesli omlet
peynir
3 zeytin
çeri salatalık

Ankara'da kasvetli bir gün..Lamba yaksam yeridir..Ayy ben yazı özledim yaaaaaa
Al istanbuldan dan ayni cnm nerdeyse lamba yakacagim ayy o guzelim yazi bnde ozledim her yil boyle oluyoruz senle sersumcum

Günaydın canlar...
7.30 da kalktım yine..En azından 6.30 değil
kahvaltım

patatesli omlet
peynir
3 zeytin
çeri salatalık

Ankara'da kasvetli bir gün..Lamba yaksam yeridir..Ayy ben yazı özledim yaaaaaa
Nedense ben de bayılıyorum böyle kasvetli günlere burada da durum aynı sayılır

iyi pazarlar

sade filtre kahvemi içiyorum.

dün akşamki bol proteinli menümden sonra hala acıkmadım.

bugün sebze yemekleri hazırlayıp buzdolabına koyacağım. hafta boyunca akşamları sebze ve yoğurt yiyeceğim.
(öğlenleri et-tavuk-balık yiyorum)

Canım öğlenleri iş yerinden mi yiyorsun ?

Geçen sene bu zamanlar cildirasiya Noel filmi izlemek.istiyirdum. neden bilmiyorum onları süslemeleri görmek çok.hosuma gitmişti. 5-6 tane izlemiştim. Burda da paylaşmıştım izledikleri mi.

Bu sene de aynı istek doğdu. Zaman bulursam izleyeceğim.

Ayy bnm bir agacim var sarfancim cok seviorim o goruntuyu hani ozenmek vs degil ciddi is gunlerinde icimi isitiyor bu yil da kurablirim agaci diye dusunuyorum ama bakalim

gene benden bir ev yaşam sorusu

kuruyemişleri toz gibi incecik çekmek için hangi küçük ev aletini kullanıyorsunuz? çubuk şeklindeli blender mı? eğer öyle ise blender almayı düşünüyorum da

Tavsiye edeceğin film varsa alabilirim
Ben de dün gece uyuyamadım bari film izleyeyim dedim. Gönül Yarasını izledim. Eski bir film ama benim film kültürüm şurda 1 yıldır filan var. Bana çoğu film yeni yani :))
geçen de 7. Koğuşa gittik hüngür hüngür ağladım :)))

kuruyemişleri toz gibi incecik çekmek için hangi küçük ev aletini kullanıyorsunuz? çubuk şeklindeli blender mı? eğer öyle ise blender almayı düşünüyorum da
ben direk cekilmisini aliorum cok un gbi ufak yaoacaksam cnm
Ayy bnde bu ara gtmeyi dusunuyorum ona demek cok begendin cnm

Canım geçen sene hep film.izledim. bu sene de hep dizi izledim.
Tavsiye edeceğim çok dizi var ama ama sana kısa olanlardan tavsiye edeyeyim.
Bunu @demirleke de A aaadddaaa da izledik çok beğendim.

Arada açar bir bölüm seyredersin.
Anne with an E dizinin ismi.

Film aklıma gelince onu da yazarım.

7. Koğuşu bende izlemek çok istiyorum. Ama malesef bulunduğumuz yerde sinema yok.

Canım sendeki daha çok sıvıları karıştırmak çorbaları püre yapmak için kullanılır. Karıları toz haline getirmek için böyle birşey almalısın

Canım bu yılın filmi biz kızımla bayıldık izle mutlaka netflix filmi..Klaus...
Ayy bnm bir agacim var sarfancim cok seviorim o goruntuyu hani ozenmek vs degil ciddi is gunlerinde icimi isitiyor bu yil da kurablirim agaci diye dusunuyorum ama bakalim
Bizim ağacımız da bodrumda eşim olsa iner alırdı..Benim içimi ısıtıyor yeniyıl renkleri ışıkları..Biz Noel için değil yeni yıl için heyecanlanıyoruz ki...Keşke ben de süsleseydim bu yıl..
Kızımla arkadaşı gitti onlar da çok beğenmiş...

Ben de bugün gidip arabanın antifrizini ölçtürdüm.Eşim biz yeni aldık bakımlarını biz yaptırmadık içim rahat etmiyor baktır demişti..neyse varmış..Oradan da Mi.rosa gittim alışveriş yaptım..Yeni yıl süslerini gördüm almamak için zor tuttum kendimi zira dediğim gibi bodrumda bir sürü var saklı..Seneye inşallah..
Bana yeni yıl yaklaşırken bir kıpırtı heyecan geliyor..Sanıeım çocukluğumdaki yeniyıl kutlamalarımızı sülalenin biraraya gelmesini özledim..Bu yıl eşim olmadan 3. yeni yıla girişimiz olacakTabii o da ayrı bir hüzün veriyor...Sağlık olsun
iştee böyle
Öğlen dışarıda yedim ama kaçamaksız

hamsi
salata
şalgam suyu

Kızlar bol sohbetler çok fazla sohbete dahil olamıyorum malum tanımaya çalışıyorum okuyorum ama yazılanları...menüm. Sabah, tam buğday ekmeğine sandaviç bol su saat 09 da..... öğlen 12.30 da eşimle tekrar bir kahvaltı omlet, peynir ve biraz kaçamak ekmek akşam ise 6 gibi düşünüyorum şuan patlıcan közlüyorum bol sarımsak yoğurtlama yapıcam ve Çorba....... Yatmadan evvel mwyva..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…