Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Allah kabul etsin canım. Nasıl geçiyor oruç ?
Sağol canım iki gündür meyve de yiyorum sözünü dinleyip:))

Ayrıca bugün ben de niyetliyim, Nadal ve bir kişi daha tutacaktı hatırlayamadım şimdi.
Ben başlayacağım yarın canım. Bugün hastaligim bitiyor .
Başka kimse var mıydı bilmiyorum.
Senin nasıl geçiyor ilk günün?

canım ben çocuklarla koşturmacadan hiçbirşey anlamadım büyüğü şimdi okula gönderdim kızıda şimdi uyuyacağım oruçlu olmasamda ancak şimdiden sonra kahvaltı yapardım zaten
burdan birlikte tutsak iyi olurdu.
benim de malum günün ilk günü

sanıyorum burda topluca tutunca daha güzel olurdu.
oruçlarınızı Allah kabul etsin
ben seninlede tutarım canım herkesle tutacak kadar kazam var
selamlar

dünden beri menülerim düzensiz, haftasonunu da tatile bağlayacağım. yarın tatil hazırlığı olarak dikkat ederim. tatil birer bitmez aynı tempoyla diyete devam
sen yinede ipin ucunu kaçırma iyi tatiller

Canım Cuma tek tutulmaz diye biliyorum ya Perşembe Cuma ya da Cuma Cumartesi şeklinde tutman lazım diye biliyorum bilen varsa teyit edilebilir

Yediklerimi yazayım şimdiye kadar resim çekmeye üşendim birde eşim ile karşılıklı yemiştik özel tabak yapmadım
Sabah taze nane limonlu su 8.30
1 haş. Yumurta , zeytin 1.5 dilim ekmek,1 çay kaş. Pekmez 1 ısırık gofret çay
Ara 1 dilim tatlısı bol cevizli12.00
1 nescafe 3 ü 1 arada
Öğlen14.30
1 tabağa bamya yemeği, karalahana sapını kavurmustum ondan, 1 kaşık kereviz salatası 3 sarma koydum yedim az önce
Su,

Arkadaşlar kilom sabit kaldı bu aralar ne çıkıyor ne iniyor galiba yerleşik kilolara denk geldim ve bu gerçekten canımı sıkıyor moralimi bozuyor. Ne yapmam gerek acaba.

Arkadaşlar kilom sabit kaldı bu aralar ne çıkıyor ne iniyor galiba yerleşik kilolara denk geldim ve bu gerçekten canımı sıkıyor moralimi bozuyor. Ne yapmam gerek acaba.
Yediğin ekmeği değiştir birde krışık çayları deneyebilirsin akşamı biraz erken yiyebilirsin

Kızlar bugün sonuçlar için hastaneye gidecektik eşimin işleri bitmedi hava soğuk diye tek gidemedim kız üşür diye malum Erzurum yarın gidicem inşallah liste yapmaya yetişebilirim :)
sonuçları internetten alamaz mısın canım . erzurum soğktur tabi yaa.
orasın kışı meşhur
aman dikkat edin .

Kızlar üst bedenimde 1cm incelme var kilo vermediysem ne olmuş olabilir bu hafta vermisimdir inşallah
bilmem ki . zayıfladın mı acaba ama tartıya niye yansımadı ki.
sıkma canını.
porsiyon küçültebilirsin . ya da yediğin yiyeceklerdeki sebze miktarını arttırıp karbonhidrat miktarını azaltabilirsin . vucudu şaşırtman lazım .

12 de uyuyorum canım bi 30 dk kadar geri çekeceğim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…