- 9 Aralık 2016
- 4.040
- 9.392
- 158
Allah kabul etsin canım. Nasıl geçiyor oruç ?Sabah
2 haşlanmış yumurta sarısı
1 dilim incecik kaşar
2 dilim kepek ekmeği üzerine labne
5 yeşil 3 siyah zeytin
Çay
1 mandalina
2 dilim elma
Öğle
3 kaşık ıspanak
3 kaşık yoğurt
Az spagetti
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 dilim ekmek
5 tane zeytin
1 cennet hurması
1 avuç çiğ fıstık
4 tane fındık
Çay
Yarın oruç tutacağım ama adı bile beni korkutuyor 3 yıl aradan sonra ilk defa oruç tutacağım zaten günler kısacık Allah yardım edecektir inşallah
Ben başlayacağım yarın canım. Bugün hastaligim bitiyor .Sağol canımiki gündür meyve de yiyorum sözünü dinleyip:))
Ayrıca bugün ben de niyetliyim, Nadal ve bir kişi daha tutacaktı hatırlayamadım şimdi.
canım ben çocuklarla koşturmacadan hiçbirşey anlamadım büyüğü şimdi okula gönderdim kızıda şimdi uyuyacağım oruçlu olmasamda ancak şimdiden sonra kahvaltı yapardım zatenAllah kabul etsin canım. Nasıl geçiyor oruç ?
Ben başlayacağım yarın canım. Bugün hastaligim bitiyor .
Başka kimse var mıydı bilmiyorum.
Senin nasıl geçiyor ilk günün?
ben seninlede tutarım canım herkesle tutacak kadar kazam varburdan birlikte tutsak iyi olurdu.
benim de malum günün ilk günü
sanıyorum burda topluca tutunca daha güzel olurdu.
oruçlarınızı Allah kabul etsin
sen yinede ipin ucunu kaçırma iyi tatillerselamlar
dünden beri menülerim düzensiz, haftasonunu da tatile bağlayacağım. yarın tatil hazırlığı olarak dikkat ederim. tatil birer bitmez aynı tempoyla diyete devam
Canım Cuma tek tutulmaz diye biliyorum ya Perşembe Cuma ya da Cuma Cumartesi şeklinde tutman lazım diye biliyorum bilen varsa teyit edilebilirAllah kabul etsin canım. Nasıl geçiyor oruç ?
Evet canım bende öyle biliyorum ama safran yarın başlarsa devamı gelirCanım Cuma tek tutulmaz diye biliyorum ya Perşembe Cuma ya da Cuma Cumartesi şeklinde tutman lazım diye biliyorum bilen varsa teyit edilebilir
Bizim menuAkşama ne yemek yapacaksınız kızlar menüleri alayım
İnşallah canım sağolasınçok verimli olmuş akşam yemeğin . çok hızlı kilo vereceksin anlaşılan .
Dengeli beslenmenin bunda etkisi olabilir canımbenim de malum günlerim başladı. hiç beklemiyordum .
tatlı krizi olmadı bu ay nasıl olduysa . daha önce tatlı canım istediğimden anlardım yaklaştığını. bu kez o da olmayınca bi şok yaşadım dün akşam .
Yediğin ekmeği değiştir birde krışık çayları deneyebilirsin akşamı biraz erken yiyebilirsinArkadaşlar kilom sabit kaldı bu aralar ne çıkıyor ne iniyor galiba yerleşik kilolara denk geldim ve bu gerçekten canımı sıkıyor moralimi bozuyor. Ne yapmam gerek acaba.
Şükür iyi, bir sıkıntı yok.Allah kabul etsin canım. Nasıl geçiyor oruç ?
İnşallah...Evetcnm snra da yenmissin demektir yani aliskanliga donusmustr insallah
sonuçları internetten alamaz mısın canım . erzurum soğktur tabi yaa.Kızlar bugün sonuçlar için hastaneye gidecektik eşimin işleri bitmedi hava soğuk diye tek gidemedim kız üşür diye malum Erzurum yarın gidicem inşallah liste yapmaya yetişebilirim :)
bilmem ki . zayıfladın mı acaba ama tartıya niye yansımadı ki.Kızlar üst bedenimde 1cm incelme var kilo vermediysem ne olmuş olabilir bu hafta vermisimdir inşallah
12 de uyuyorum canım bi 30 dk kadar geri çekeceğim :)gayet güzel canım . çok beğendim .
akşam yemeğini 1 saat önceye çekmeye çalışabilirsin ileriki günlerinde.
eğer geç yatıyorsan öne çekmeye çalışma tabi.
12 ya da 1 de uyuyorsan aynı kalırsa sıkıntı yok . ama daha erken uyuyorsan az daha erkene çek nacizane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?