Bnce de orada yemelisin dostlar firinindaYakınım kadıköy e ama işte diyetteyimbir gün yolum düşerse İzmir de yemek isterim
Ben Ümraniye'nin sonu Atasehir'in başında oturuyorum sen nerdesin canım ☺Bnce de orada yemelisin dostlar firinindabiz senle birbirimize yakiniz sanirim.cnm
ah ah . kilo veridiğinde haftada 1 gün serbest yaparsın kendini.Herkese merhabalar
Kahvaltıyi eşim erken geldi kız hastaydı okula gitmedi öyle olunca hep beraber yaptık 11.30 gibi yediklerine gelirsek
4 5 kasik kıymalı yumurta
2 zeytin az peynir
2 dilim ekmek 2 ısırık gevrek
Eşim gelirken boyozla gevrek almış bana aldığı gevrekten sadece 2 ısırık aldım normalde gevreğe hayır diyemem tok olsam bile yerim iyi dayandım valla
aslında kargoya verseler şöyle 20 tane falan gelir sana 1-2 güne.yilbasinda planimiz yok da 15 tatilde var o nedenle izmoe gelemeyecegiz bu kis canim ama kardesimden isteyeblirim o getirir
Cnm milfoya da benziyor sadece izmire has istanbulda bagdat caddesine girerken var bazzi uerlerde ama hcbiri izmirdeki gbi degil
ben de köfte yapacağım .Kızlar akşam yemeğe köfte yapacağım kaç tane yemem lazım yanına neler yemeliyim bir fikir verin lütfen.
Canım bende de köfte var.Kızlar akşam yemeğe köfte yapacağım kaç tane yemem lazım yanına neler yemeliyim bir fikir verin lütfen.
Canım bende de köfte var.
Ben beyti yapıp ince yufka ekmeğe sarıp, yoğurt ile yiyeceğim. Sanırım 4 köfteye denk gelir. Üzerine de az yağlı salça sos olacak.
Akşam resim atarım.
afiyet olsun gözümde çanlandı bi an .
ders çalışıyor musun . nasılsın . deneme çözmeye başladın mı. sınava daha aylar var değil mi. kız kreşteyken mi çalışıyorsun .Canım bende de köfte var.
Ben beyti yapıp ince yufka ekmeğe sarıp, yoğurt ile yiyeceğim. Sanırım 4 köfteye denk gelir. Üzerine de az yağlı salça sos olacak.
Ben Ümraniye'nin sonu Atasehir'in başında oturuyorum sen nerdesin canım ☺
cnm buyuklugune gore 2 veya 3 tane yiyebkirein 2 dilim ekmek salata ve ayran ile hgayet doyururrKızlar akşam yemeğe köfte yapacağım kaç tane yemem lazım yanına neler yemeliyim bir fikir verin lütfen.
Evet cnm o pismemis sekilde de satiliyor aslindaaslında kargoya verseler şöyle 20 tane falan gelir sana 1-2 güne.
buzluguna bile atarsın .
sahi senin bu sipariişle mamalar ne durumda. hala alıyor musun .
Allah kabul etsin kuzum . Afiyet olsunDün gece uykum gelmedi bir türlü. 2 gibi kalkıp uyumadan sahur yapayım.dedim.
1 yumurtalı menemem
1 kaşık tulum peyniri
1 dilim ekmek yedim.
Ekmek fazla gelmez dimi canım :/cnm buyuklugune gore 2 veya 3 tane yiyebkirein 2 dilim ekmek salata ve ayran ile hgayet doyururr
Evet cnm o pismemis sekilde de satiliyor aslinda
Tamm :) canım şey çekiyor bir de tavada yağsız havucu kavurup üstüne yoğurt koysam ve domates salatalık biber katıp salata yapsam ekmeksiz olur mu acaba ?ben de köfte yapacağım .
çocuklara hamburger yaparım .
ekmeğini aldım .
kendim de bol roka salatasıyla köfte yerim . ekmek de yerim .
ama sen ekmeksiz bol yeşil salata ile yiyebilirsin .
Canım havuç tarator yediğin zaman, meyve hakkından yediğini düşün. Bir de havuç pişince kalorisi artıyor aklında bulunsunTamm :) canım şey çekiyor bir de tavada yağsız havucu kavurup üstüne yoğurt koysam ve domates salatalık biber katıp salata yapsam ekmeksiz olur mu acaba ?
Hmm anladım canım o zaman pişirmeye sade salata şeklinde tükettim köftenin yanında :)Canım havuç tarator yediğin zaman, meyve hakkından yediğini düşün. Bir de havuç pişince kalorisi artıyor aklında bulunsun
evet salata şeklinde tüketebildiğin gibi kemirme yöntemi ile de yiyebilirsin tv karşısında.Hmm anladım canım o zaman pişirmeye sade salata şeklinde tükettim köftenin yanında :)
Olabilir canım..Sersumcum acaba gun icinde yeteri kadar saglikli karbonhidrat almiyor musun o nedenle tatli krizin oluyor olablir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?