Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ah ah . kilo veridiğinde haftada 1 gün serbest yaparsın kendini.
benim öyle.
cumartesi abartılı yediysem pazar dikkatliyim .
ama cumartesi abartmamışsam pazar mutlaka abartırım .
her şeyden yerim. sonraki günlerde normale dönüş . ama dönüş şart . yoksa alır başını gider .
boyoz ve gevrek .
izmir desin sanıyorum .

aslında kargoya verseler şöyle 20 tane falan gelir sana 1-2 güne.
buzluguna bile atarsın .
sahi senin bu sipariişle mamalar ne durumda. hala alıyor musun .

Kızlar akşam yemeğe köfte yapacağım kaç tane yemem lazım yanına neler yemeliyim bir fikir verin lütfen.
ben de köfte yapacağım .
çocuklara hamburger yaparım .
ekmeğini aldım .
kendim de bol roka salatasıyla köfte yerim . ekmek de yerim .
ama sen ekmeksiz bol yeşil salata ile yiyebilirsin .

Kızlar akşam yemeğe köfte yapacağım kaç tane yemem lazım yanına neler yemeliyim bir fikir verin lütfen.
Canım bende de köfte var.
Ben beyti yapıp ince yufka ekmeğe sarıp, yoğurt ile yiyeceğim. Sanırım 4 köfteye denk gelir. Üzerine de az yağlı salça sos olacak.

Canım bende de köfte var.
Ben beyti yapıp ince yufka ekmeğe sarıp, yoğurt ile yiyeceğim. Sanırım 4 köfteye denk gelir. Üzerine de az yağlı salça sos olacak.
ders çalışıyor musun . nasılsın . deneme çözmeye başladın mı. sınava daha aylar var değil mi. kız kreşteyken mi çalışıyorsun .

Ben Ümraniye'nin sonu Atasehir'in başında oturuyorum sen nerdesin canım ☺
cnm buyuklugune gore 2 veya 3 tane yiyebkirein 2 dilim ekmek salata ve ayran ile hgayet doyururr
aslında kargoya verseler şöyle 20 tane falan gelir sana 1-2 güne.
buzluguna bile atarsın .
sahi senin bu sipariişle mamalar ne durumda. hala alıyor musun .
Evet cnm o pismemis sekilde de satiliyor aslinda

ben de köfte yapacağım .
çocuklara hamburger yaparım .
ekmeğini aldım .
kendim de bol roka salatasıyla köfte yerim . ekmek de yerim .
ama sen ekmeksiz bol yeşil salata ile yiyebilirsin .
Tamm :) canım şey çekiyor bir de tavada yağsız havucu kavurup üstüne yoğurt koysam ve domates salatalık biber katıp salata yapsam ekmeksiz olur mu acaba ?

ders çalışıyor musun . nasılsın . deneme çözmeye başladın mı. sınava daha aylar var değil mi. kız kreşteyken mi çalışıyorsun .
Evet kız kresteyken çalışıyorum ve akşam uyuyunca biraz.
Haftada bir de deneme cozUyorum
Hafta sonları temizlik felan calisamiyorum. Kız da evde.
Güncel resim atayım.

Tamm :) canım şey çekiyor bir de tavada yağsız havucu kavurup üstüne yoğurt koysam ve domates salatalık biber katıp salata yapsam ekmeksiz olur mu acaba ?
Canım havuç tarator yediğin zaman, meyve hakkından yediğini düşün. Bir de havuç pişince kalorisi artıyor aklında bulunsun

Hmm anladım canım o zaman pişirmeye sade salata şeklinde tükettim köftenin yanında :)
evet salata şeklinde tüketebildiğin gibi kemirme yöntemi ile de yiyebilirsin tv karşısında.
kalorisi oldukça düşüktür .tek başına yendiğinde.
ara öğün olarak koca bir havuç bile yenilebilir .
ya da kahvaltıya tabağın kenarına doğranabilir .
birilerinden duydum ki havuç rendelenip zeytin yağı ile ya da yağ ile yağlandığında faydalı maddeler daha çok açığa çıkıyormuş .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…