Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sicilya usulu mu bildigin italya
Bildiğin fırında tavuk çıktı
Canım az bile bence de..
Çok değil hatta az bile
Çorba sütlüydü hadi 800 kalori olsun, evet az. O zaman niye kilo vermiyorum
Şu anda resmen açım ama iştahım yok hastalıktan.
Bence ideal kilona yaklaştığın için durdu..durdu diyorum ama aslında maşallah her cuma veriyorsun canım..sen boşuna panikliyorsun bence
Canım sabah 2 yumurta ile 2 dilim ekmek çok olmuş bence..Onun dışında gayet güzel

Dün akşam çok yememiştim normaldi mantıyı yememiştim hatirlarsan sabah kalkınca ac uyandım kızı yedir içir okula götürdüm eşimin verdiği ödevleri yerine getirdim adam öğretmen evde de öğretmenlik yapıyor neyse disardaki işleri de yaptim geldiğimde 11.30 olmuştu benim açlık tavan yaptı gözüm görmedi

Az yemek metoyu durdurur demişsin ya, bu akşam metoyu epey şaşırttım, buraya yazmadığım başka başka şeyler daha yedim ilerleyen saatlerde.
Umarım hiç yaşanmamış gibi devam ederim yarın.

Az yemek metoyu durdurur demişsin ya, bu akşam metoyu epey şaşırttım, buraya yazmadığım başka başka şeyler daha yedim ilerleyen saatlerde.
İnşallah canım yarın rutine dönersin.

Bende 5 gündür niyetliyim, ve abartmadigimi düşünüyorum. Ama bende de kilo kaybı yok. Sanırım açlık görünce vücut kendini korumaya alıyor.

Canım akşam yemeği ile.doydun mu?
Öğlen kaçamak li oldu diye mi öyle.yaptin

bende menünü az buluyorum canım ben senden çoookk fazla yiyorum özellikle ekmeği ama napim ekmek yemezsem hiç doymuyorum sanki
Sahur

2 yumurtalı kıyma
1 dilim ekmek

İftar

4 küçük köfte 3 dilim patatesli İzmir köfte
1 küçük kase yoğurt

Şimdi türk.kahveai iciyorum, 1 gunkurusu yaninda
maşallah sana bende bunlarla nasıl doydun diyecektim ama doymamışsın zaten
Doymuyorum gibi hissediyorum. Kilo da verdiğim yok. Bir şey ters gidiyor ama ne?
canım bende kilo verdikten sonra bir süre veremiyorum verdiğimi sabitlemeye çalışıyorum senin kilo çok olmadığı için bundan sonra daha az ineceksin benim gibi 80 lerde değilsin

Canım midem bulanıyordu yiyemedim karnında ağrıdı anlamdm neden doydum aç değilim
geçmiş olsun daha iyisindir umarım .
İnşallah canım yarın rutine dönersin.

Bende 5 gündür niyetliyim, ve abartmadigimi düşünüyorum. Ama bende de kilo kaybı yok. Sanırım açlık görünce vücut kendini korumaya alıyor.
Allah kabul etsin safranım .
yemeklerin isimleri de çok afilli ama bildiğin tavuk çıkmış .

hiç bir şey olmamış gibi devam . geriye dönüp bakma. sabah tartılma böyle zamanlarda.

gayet güzel bence.

4 te yediğin bir dilim kek ve 2 elmalı kurabiyenin kalorisi yüksek . enerjin düşmemiştir yine de.

dün yoğutub da idil yazar ı gördüm .
çok güçlü antioksidan olarak kakaoyu söyledi.
sabahları
1 çay kaşğı kakao ve 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı ile kahve yapar gibi yapıp içtiğni söyledi.

bu sabah ben de yaptım .
ama kahve gibi pişirmedim .
türk kahve fincanına 2 kaşık hindistan cevizi yağı . erimişti kavanozunda.
1 çay kaşığı dark kakao
üzerine kaynar su koydum karıştırdım .

gayet güzel ve dark kakaodan dolayı acılı bi lezzet .
istenirse az bal ilave edilebilir . sade içtim . balsız .

bu içilen şey de enerjiyi yüksek tutuyor .
kendisi de söyledi.
biraz da o yüzden içtim . hem enerji veriyor hem antioksidan
fikir olsun . bu tür şeyleri sevenlere.
bi dönem kakao ve hindistan cevizi yağını karıştırıp . az steviaı ekleyip buzdolabı kalıbında mini çikolatalar yapmıştım . bu da harika olmuştu. hatta o daha güzeldi bence.

hoş geldin.
kaç yasindasin.
kac kilosun.
eli ve cocuklu musun.

cok sordum ama.
bunlar da onemli
kilo vermede.
ona gore bir diyet yazcaz sana...
hoşbuldum
30 yaşındayım 62 kiloyum bir tane 4 yaşında kızım var 1 senedir eşimden ayrıyım ailem ile yaşıyorum kızım bende memurum 1 kasım da 65.5 kiloydum az az yiyerek 62 oldum

hoşbuldum
30 yaşındayım 62 kiloyum bir tane 4 yaşında kızım var 1 senedir eşimden ayrıyım ailem ile yaşıyorum kızım bende memurum 1 kasım da 65.5 kiloydum az az yiyerek 62 oldum
tebrik ederim . güzel vermişsin . daha da verirsin . boyun kaçtı.
daha güzel günler görürsünüz inşallah kızınla birlikte

Nadalcım dün akşam vücudumu epey bir şaşırttım merak etme
Bugün tek temennim kaldığım yerden devam edebilmek, yaşandı bitti saygısızca diyebilmek

Nadalcım dün akşam vücudumu epey bir şaşırttım merak etme
Bugün tek temennim kaldığım yerden devam edebilmek, yaşandı bitti saygısızca diyebilmek
dedin ve biitti bile haylci bu sabah karnim ac gbiydi dur dedim yumurtali kahvaltimi yapayim sonra cnm ister sagliksiz yerim yaotik ama keske yaomasaydim musli kajve iyi giderdi midem rahatsiznoldu gbi aklima hemen senin diyet kurabiyeler geldikeske sabah o tarz yeseydim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…