hoş geldin.hoşbldummm
Bildiğin fırında tavuk çıktıSicilya usulu mu bildigin italya
Canım az bile bence de..Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek üzerine labne
Yarım portakal
İftar
1,5 kase brokoli çorbası
5 lahana sarması (etli)
1 kase yoğurt
Benim menüler sizce nasıl? Buraya yazınca çok geliyor gözüme ama doymuyorum. Özellikle oruçta tam doymadım ve bu üçüncü günde hastalandım vücut direncim düştü diye düşünüyorum ama menülerime bakıyorum daha ne yiyeceksin yuh diyorum :))
Bence ideal kilona yaklaştığın için durdu..durdu diyorum ama aslında maşallah her cuma veriyorsun canım..sen boşuna panikliyorsun benceÇok değil hatta az bile
Çorba sütlüydü hadi 800 kalori olsun, evet az. O zaman niye kilo vermiyorum
Şu anda resmen açım ama iştahım yok hastalıktan.
Canım sabah 2 yumurta ile 2 dilim ekmek çok olmuş bence..Onun dışında gayet güzelBugünkü menüm
Sabah 11.30 da
2 yumurtadan omlet
2 dilim ekmek
Az kaymak bal
15.00 de
3 kaşık yeşil mercimek yemeği dünden kalmıştı atılmasın diye yedim
2 kaşık yoğurt
1 bardak nescafe
2 3 tane leblebi kurabiyesi boyutu çok küçük
Akşam 18.30
1 kase mercimek çorbası
4 kaşık yumurtalı soğanlı pirasa kavurması
Avuç içinin yarisi kadar börek
Börek evdekilere yapılmıştı azcik ucundan tadımlık yedim vallaa
Dün akşam çok yememiştim normaldi mantıyı yememiştim hatirlarsan sabah kalkınca ac uyandım kızı yedir içir okula götürdüm eşimin verdiği ödevleri yerine getirdim adam öğretmen evde de öğretmenlik yapıyor neyse disardaki işleri de yaptim geldiğimde 11.30 olmuştu benim açlık tavan yaptı gözüm görmediBildiğin fırında tavuk çıktı
Canım az bile bence de..
Bence ideal kilona yaklaştığın için durdu..durdu diyorum ama aslında maşallah her cuma veriyorsun canım..sen boşuna panikliyorsun bence
Canım sabah 2 yumurta ile 2 dilim ekmek çok olmuş bence..Onun dışında gayet güzel
Az yemek metoyu durdurur demişsin ya, bu akşam metoyu epey şaşırttım, buraya yazmadığım başka başka şeyler daha yedim ilerleyen saatlerde.cnm menun harika hatya hesaplamislar 800 kalori cikmis
Simdi kiko berememnin nedeni sunlar olanlir
1. Duraklama oomustur cunku 1 aydir her hafta veriosun
2. Bazen az yemek de metoyu durdurur bin kalorinin altina dusme derim
3. Suanda strest yaotin muhtemelen o da vermeni engelledi ki bana hep oyle olur
ustte yazmisim
İnşallah canım yarın rutine dönersin.Az yemek metoyu durdurur demişsin ya, bu akşam metoyu epey şaşırttım, buraya yazmadığım başka başka şeyler daha yedim ilerleyen saatlerde.
Umarım hiç yaşanmamış gibi devam ederim yarın.
Canım akşam yemeği ile.doydun mu?Kızlar bende yazayım menümü bugün pek iyi değilim ama neyse
Sabah 10 da
Kavurmalı yumurta
bir dilim ekmek
İki bardak çay
4 te
Bir dilim kek
İkitane elmalı kurabiye
Çayyyyy
Akşam
yarım porsiyon havuç tarator
Bir dilim ekmek
Canım midem bulanıyordu yiyemedim karnında ağrıdı anlamdm neden doydum aç değilimCanım akşam yemeği ile.doydun mu?
Öğlen kaçamak li oldu diye mi öyle.yaptin
bende menünü az buluyorum canım ben senden çoookk fazla yiyorum özellikle ekmeği ama napim ekmek yemezsem hiç doymuyorum sankiSahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek üzerine labne
Yarım portakal
İftar
1,5 kase brokoli çorbası
5 lahana sarması (etli)
1 kase yoğurt
Benim menüler sizce nasıl? Buraya yazınca çok geliyor gözüme ama doymuyorum. Özellikle oruçta tam doymadım ve bu üçüncü günde hastalandım vücut direncim düştü diye düşünüyorum ama menülerime bakıyorum daha ne yiyeceksin yuh diyorum :))
maşallah sana bende bunlarla nasıl doydun diyecektim ama doymamışsın zatenSahur
2 yumurtalı kıyma
1 dilim ekmek
İftar
4 küçük köfte 3 dilim patatesli İzmir köfte
1 küçük kase yoğurt
Şimdi türk.kahveai iciyorum, 1 gunkurusu yaninda
canım bende kilo verdikten sonra bir süre veremiyorum verdiğimi sabitlemeye çalışıyorum senin kilo çok olmadığı için bundan sonra daha az ineceksin benim gibi 80 lerde değilsinDoymuyorum gibi hissediyorum. Kilo da verdiğim yok. Bir şey ters gidiyor ama ne?
geçmiş olsun daha iyisindir umarım .Canım midem bulanıyordu yiyemedim karnında ağrıdı anlamdm neden doydum aç değilim
Allah kabul etsin safranım .İnşallah canım yarın rutine dönersin.
Bende 5 gündür niyetliyim, ve abartmadigimi düşünüyorum. Ama bende de kilo kaybı yok. Sanırım açlık görünce vücut kendini korumaya alıyor.
yemeklerin isimleri de çok afilli ama bildiğin tavuk çıkmış .Selam canlar..
öğlen
sicilya tavuk(bildiğin fırında tavuk)
3 kaşık ezogelin
yoğurt
Arada kuru yemiş
Akşam
3 kaşık nohut
2 köfte
salata
yoğurtlu brokoli
çayla 1 avuç kabak çekirdeği
yarım selanik gevreği 1 hurma topu
hiç bir şey olmamış gibi devam . geriye dönüp bakma. sabah tartılma böyle zamanlarda.Az yemek metoyu durdurur demişsin ya, bu akşam metoyu epey şaşırttım, buraya yazmadığım başka başka şeyler daha yedim ilerleyen saatlerde.
Umarım hiç yaşanmamış gibi devam ederim yarın.
gayet güzel bence.Kızlar bende yazayım menümü bugün pek iyi değilim ama neyse
Sabah 10 da
Kavurmalı yumurta
bir dilim ekmek
İki bardak çay
4 te
Bir dilim kek
İkitane elmalı kurabiye
Çayyyyy
Akşam
yarım porsiyon havuç tarator
Bir dilim ekmek
hoşbuldumhoş geldin.
kaç yasindasin.
kac kilosun.
eli ve cocuklu musun.
cok sordum ama.
bunlar da onemli
kilo vermede.
ona gore bir diyet yazcaz sana...
tebrik ederim . güzel vermişsin . daha da verirsin . boyun kaçtı.hoşbuldum
30 yaşındayım 62 kiloyum bir tane 4 yaşında kızım var 1 senedir eşimden ayrıyım ailem ile yaşıyorum kızım bende memurum 1 kasım da 65.5 kiloydum az az yiyerek 62 oldum
Nadalcım dün akşam vücudumu epey bir şaşırttım merak etmebende menünü az buluyorum canım ben senden çoookk fazla yiyorum özellikle ekmeği ama napim ekmek yemezsem hiç doymuyorum sanki
maşallah sana bende bunlarla nasıl doydun diyecektim ama doymamışsın zaten
canım bende kilo verdikten sonra bir süre veremiyorum verdiğimi sabitlemeye çalışıyorum senin kilo çok olmadığı için bundan sonra daha az ineceksin benim gibi 80 lerde değilsin
1.60 boyum canım ismin ne acabatebrik ederim . güzel vermişsin . daha da verirsin . boyun kaçtı.
daha güzel günler görürsünüz inşallah kızınla birlikte
dedin ve biitti bileNadalcım dün akşam vücudumu epey bir şaşırttım merak etme
Bugün tek temennim kaldığım yerden devam edebilmek, yaşandı bitti saygısızca diyebilmek
ismim demirleke1.60 boyum canım ismin ne acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?