Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kaç yaşında yavrun

Sağolasın canım sanki âdet olucam gibi biliyorsun kaç aydır olmuyorum kız 7 aylık olacak daha olamdm bacaklarımın iç bölgelerinde titreme gibi birşey var karnımdada sanki âdet belirtisi gibi geliyor bana belkide ondan kilo veremiyorum

Hamilelikte 30 gün.vardi, sonra emzirirken tuttum canım. 6 aylık olmuştu çocuk. Onların borcunu da tuttum.
Sütün kesilmedimi kız nasıl beslensin bende tutmak istiyorum da nasıl olsa günler kısa diye gece uykum nerdeyse yok zaten sabahlıyorum bu aralar uykum kaçtı

Kızlar sabah kahvaltısını paylaşayım
Yumurtalı mantar kavurması
Tahin pekmez
İki bardak çay
Ekmek bugün üç dilim oldu

Mide bulantısı var hafif ağrı da onu bastırmak için yedim ekmeği ama fayda etmedi bugün biraz havuç giyim inşallah geçer deliniyor sanki ağrıdan sırtımada vuruyor etkisi

maşallah harika olmuş menü bu defa iyi verecen inşallah çok ümitliyim senden
hoşbuldum
30 yaşındayım 62 kiloyum bir tane 4 yaşında kızım var 1 senedir eşimden ayrıyım ailem ile yaşıyorum kızım bende memurum 1 kasım da 65.5 kiloydum az az yiyerek 62 oldum
Allah bağışlasın 40 günde 3 kilo sadece azaltarak iyi vermişsin
Ben nadal 33 yaşında 3 çocuk annesi 79-80 kiloda şişman ama tatlı bir kadınım Adana'dan selamlar
Nadalcım dün akşam vücudumu epey bir şaşırttım merak etme
Bugün tek temennim kaldığım yerden devam edebilmek, yaşandı bitti saygısızca diyebilmek
unut gitsin düşünme bile benim felsefe yedin bitti gitti önüne bak
seninle hwrşeye varım tatlım ama şu lahanaya bulaştırma beni ya içemiyorum çok kötü oluyorum başka birşey yapalım mesela pazartesi isveçe başlayalım ne dersin
olmak bir dert olmamak başka dert bu kadınlık ne zor iş

Canım mideni üşütmüş olabilirsin nane limon kaynat iç şifa olur inşallah

tatlı mide bulantısını arttırır . tuzlu şeyler yemeye çalış . öğlende mesela. akşamda aynı şekilde. çok geçmiş olsun .
üşüttün mü
yeniden hamile kalma ihtimalın var mı.

Aynen öyle kendimi huzursuz hissediyorum

Yok şuanlık :) inşallah bazen insan nekadar korunsa olan oluyor ama olmasa şuan daha iyi ben der olacağım zamanda mide bulantısı yaşıyorum hatta üçgün hem istifra hemde bulantı hamilelikten bir farkı yok yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…