- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Maşallah kuzuma.Maşallah fıstığa
Benim kızım da geçen hafta geçmişti.
Hamilelik lohusalık vs borcun yok mu? Sadece ergenlik döneminde mi kaza tutmamıştın anlamadım.
kaç yaşında yavrunCanım ben ergenlik zamanı borclarimi bilmiyorum
Ondan şöyle bir hesaplama yaptım.
10 yıl 6 günden 60 gün borcum var. Belki 10 yıl değil ama ben fazladan hesapladim.
Geçen sene de 28 tane tutmustum.
Geçen hafta 4 tane suttum.
Yani 28-30 borcum.kaldi.diye hesapladim.
2 regl arası tutacağım bu ay. Oda 21-24 arası eder sanırım.
Yarın tutmayacagim ama. Eşim seminer için merkeze gidecek. Bende gideceğim kızımla. 2 saat lik yol. Git gel 4 saat. Ve 5-6 saatimiz AVM de geçecek. Eşim seminerdeyken.
Kızım.kuran a geçti şükürler olsun. Ona oyuncak sözüm.vardi. AVM den istediği oyuncağı alacağız. Çok heyecanlı
Sağolasın canım sanki âdet olucam gibi biliyorsun kaç aydır olmuyorum kız 7 aylık olacak daha olamdm bacaklarımın iç bölgelerinde titreme gibi birşey var karnımdada sanki âdet belirtisi gibi geliyor bana belkide ondan kilo veremiyorumgeçmiş olsun daha iyisindir umarım .
Allah kabul etsin safranım .
yemeklerin isimleri de çok afilli ama bildiğin tavuk çıkmış .
hiç bir şey olmamış gibi devam . geriye dönüp bakma. sabah tartılma böyle zamanlarda.
Sütün kesilmedimi kız nasıl beslensin bende tutmak istiyorum da nasıl olsa günler kısa diye gece uykum nerdeyse yok zaten sabahlıyorum bu aralar uykum kaçtıHamilelikte 30 gün.vardi, sonra emzirirken tuttum canım. 6 aylık olmuştu çocuk. Onların borcunu da tuttum.
Hoşgeldin canım bende Ayten 33 yaşına bu ayın başında girdim :) 6 aylık bir kızım var bende 60kiloda kilo vermeye çalışıyorum iki haftadır veremesemdekaç yaşında yavrun
hoşbuldum canım evlatlarımızı Allah bağışlasınHoşgeldin canım bende Ayten 33 yaşına bu ayın başında girdim :) 6 aylık bir kızım var bende 60kiloda kilo vermeye çalışıyorum iki haftadır veremesemde
Amin canım inşallah cümlemizinhoşbuldum canım evlatlarımızı Allah bağışlasın
maşallah harika olmuş menü bu defa iyi verecen inşallah çok ümitliyim sendenEki Görüntüle 2566603
Kızlar iyi akşamlar 10.30 da kahvaltı yaptım. Biberleri yağsız tavada kızarttım. 2 çatal salçalı sosis yedim ekstra 3 bardak çay içtim.
Eki Görüntüle 2566604
Ara öğün 2.5 gibi 1 büyük Trabzon hurması ve 1.5 küçük köfte yedim.
Saat 4 gibi kırmızı pancar çorbası içtim ekşi ve acılı.
Eki Görüntüle 2566605
Akşam 6.30 da 4 kasik tepsi kebabı tamamen yağsız kiymanin yağıyla pisirdim. 2 kasik pilav 3 kaşık yoğurt.
1.5 lt su içtim.
11 gibi az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim.
1 saat leslie yapacağım kahve bitince.
20 squat yaptım.
Allah bağışlasın 40 günde 3 kilo sadece azaltarak iyi vermişsinhoşbuldum
30 yaşındayım 62 kiloyum bir tane 4 yaşında kızım var 1 senedir eşimden ayrıyım ailem ile yaşıyorum kızım bende memurum 1 kasım da 65.5 kiloydum az az yiyerek 62 oldum
unut gitsin düşünme bile benim felsefe yedin bitti gitti önüne bakNadalcım dün akşam vücudumu epey bir şaşırttım merak etme
Bugün tek temennim kaldığım yerden devam edebilmek, yaşandı bitti saygısızca diyebilmek
seninle hwrşeye varım tatlım ama şu lahanaya bulaştırma beni ya içemiyorum çok kötü oluyorum başka birşey yapalım mesela pazartesi isveçe başlayalım ne dersin
olmak bir dert olmamak başka dert bu kadınlık ne zor işSağolasın canım sanki âdet olucam gibi biliyorsun kaç aydır olmuyorum kız 7 aylık olacak daha olamdm bacaklarımın iç bölgelerinde titreme gibi birşey var karnımdada sanki âdet belirtisi gibi geliyor bana belkide ondan kilo veremiyorum
Canım mideni üşütmüş olabilirsin nane limon kaynat iç şifa olur inşallahKızlar sabah kahvaltısını paylaşayım
Yumurtalı mantar kavurması
Tahin pekmez
İki bardak çay
Ekmek bugün üç dilim oldu
Mide bulantısı var hafif ağrı da onu bastırmak için yedim ekmeği ama fayda etmedi bugün biraz havuç giyim inşallah geçer deliniyor sanki ağrıdan sırtımada vuruyor etkisi
öyle bi süre yokmenü paylaşımları kaça kadar süre var
Yok canım kesilmedi.Sütün kesilmedimi kız nasıl beslensin bende tutmak istiyorum da nasıl olsa günler kısa diye gece uykum nerdeyse yok zaten sabahlıyorum bu aralar uykum kaçtı
tatlı mide bulantısını arttırır . tuzlu şeyler yemeye çalış . öğlende mesela. akşamda aynı şekilde. çok geçmiş olsun .Kızlar sabah kahvaltısını paylaşayım
Yumurtalı mantar kavurması
Tahin pekmez
İki bardak çay
Ekmek bugün üç dilim oldu
Mide bulantısı var hafif ağrı da onu bastırmak için yedim ekmeği ama fayda etmedi bugün biraz havuç giyim inşallah geçer deliniyor sanki ağrıdan sırtımada vuruyor etkisi
Benim de aklıma geldi, sormaya cekindim.tatlı mide bulantısını arttırır . tuzlu şeyler yemeye çalış . öğlende mesela. akşamda aynı şekilde. çok geçmiş olsun .
üşüttün mü
yeniden hamile kalma ihtimalın var mı.
Hele bide hiç adet olmadan kalırsa anlamaz bile daha yavrusu çok küçük Allah gönlündekini hakkında hayırlı kılsınAklın yolu bir .
Aynen öyle kendimi huzursuz hissediyorummaşallah harika olmuş menü bu defa iyi verecen inşallah çok ümitliyim senden
Allah bağışlasın 40 günde 3 kilo sadece azaltarak iyi vermişsin
Ben nadal 33 yaşında 3 çocuk annesi 79-80 kiloda şişman ama tatlı bir kadınımAdana'dan selamlar
unut gitsin düşünme bile benim felsefe yedin bitti gitti önüne bak
seninle hwrşeye varım tatlım ama şu lahanaya bulaştırma beni ya içemiyorum çok kötü oluyorum başka birşey yapalım mesela pazartesi isveçe başlayalım ne dersin
olmak bir dert olmamak başka dert bu kadınlık ne zor iş
Nanade süt azaltıyor yoksa çoktan yapmıştımCanım mideni üşütmüş olabilirsin nane limon kaynat iç şifa olur inşallah
Yok şuanlık :) inşallah bazen insan nekadar korunsa olan oluyor ama olmasa şuan daha iyi ben der olacağım zamanda mide bulantısı yaşıyorum hatta üçgün hem istifra hemde bulantı hamilelikten bir farkı yok yanitatlı mide bulantısını arttırır . tuzlu şeyler yemeye çalış . öğlende mesela. akşamda aynı şekilde. çok geçmiş olsun .
üşüttün mü
yeniden hamile kalma ihtimalın var mı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?