Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşbuldum
30 yaşındayım 62 kiloyum bir tane 4 yaşında kızım var 1 senedir eşimden ayrıyım ailem ile yaşıyorum kızım bende memurum 1 kasım da 65.5 kiloydum az az yiyerek 62 oldum
Hoşgeldin canım. Gün içinde menü bildirimi yapıyoruz. Daha çok akşamları toplu olarak. Cuma günleri de tartı günümüz.

Kızını Allah bağışlasın. 62_58 arasında 5-6 kişiyiz sanırım topikte. Umarım.hedeflerimize kısa sürede ulaşırız.

HOŞBULDUMM İNŞALLAH ULAŞIIZZ

Pamukcum uzulme.olur oyle.seyler insan bazen hayattaki herseyden skiliyor belki de oncekinde cok zorladin ac kaldin o.nedenle ya da baska sebeplerlee istemiosun bosver hazir olmayi bekle ama.sadece dkkat et kuzum
Sağol cnm son 6 aydır açlık diyeti yapmadım cnm bir arkada bulsam yapıcam 5 günlük bir şok diyet N nnnadal be dersin yapalımmı lahana çorbası diyeti fln
Zahideye geliyor sık sık Oytun hoca izliyorum doğru tespitleri var

DAHA NE İSTİYORSUN 52 OLSAM BİŞEY İSTEMEM :)
yok daha bi şey istemiyorum .
8 yıl önce doğum sonrası kilo vereyim derken buraya geldiydim .
sonra hep burdayım .
4 yıl önce de yine bi doğum oldu. ondan sonra d a yine emzirme süreci vs . yine kilo verme süreci. ve artık arkadaşlıklar var .
kilo verme değil de menü paylaşma , sağlıklı beslenme yöntemlerini öğrenme amaçlı . kim ne yemiş , merakı.

harikasınn

Maşallah çok iyi gidiyorsun canım
Kaç gün borcun kaldı? Benim 4 kaldı haftaya devam edeceğim inşallah.

Maşallah çok iyi gidiyorsun canım
Kaç gün borcun kaldı? Benim 4 kaldı haftaya devam edeceğim inşallah.
Canım ben ergenlik zamanı borclarimi bilmiyorum
Ondan şöyle bir hesaplama yaptım.
10 yıl 6 günden 60 gün borcum var. Belki 10 yıl değil ama ben fazladan hesapladim.

Geçen sene de 28 tane tutmustum.

Geçen hafta 4 tane suttum.

Yani 28-30 borcum.kaldi.diye hesapladim.
2 regl arası tutacağım bu ay. Oda 21-24 arası eder sanırım.
Yarın tutmayacagim ama. Eşim seminer için merkeze gidecek. Bende gideceğim kızımla. 2 saat lik yol. Git gel 4 saat. Ve 5-6 saatimiz AVM de geçecek. Eşim seminerdeyken.

Kızım.kuran a geçti şükürler olsun. Ona oyuncak sözüm.vardi. AVM den istediği oyuncağı alacağız. Çok heyecanlı

bnm de borcum var gecen yildan tutmam lazim okulda inaniomaz zorlaniorum yerken bile zorlaniyorum yemeden olurum sanirim ama boz gunlerimde tutabkirim

Maşallah fıstığa
Benim kızım da geçen hafta geçmişti.

Hamilelik lohusalık vs borcun yok mu? Sadece ergenlik döneminde mi kaza tutmamıştın anlamadım.

Maşallah fıstığa
Benim kızım da geçen hafta geçmişti.

Hamilelik lohusalık vs borcun yok mu? Sadece ergenlik döneminde mi kaza tutmamıştın anlamadım.
Hamilelikte 30 gün.vardi, sonra emzirirken tuttum canım. 6 aylık olmuştu çocuk. Onların borcunu da tuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…