Canım bildiğin haşlama et ama salçalı suda az patates ve havuç vardı içinde..Bizim hastanenin yemek ve çorba isimleri abidik gubidikmacar gulas nedir cnm hic duymadim daha once
Off off saefancim ellerine saglik harika olmus
Bravo sana mantıya dayanmak zor..Sabah kahvaltımı yazmıştım 11.3o da yaptım
Çocukları parka çıkardım pazara mandıraya markete gidince geldiğimde saat 4 olmuştu ara öğün de yapmadim acıkmadım ama kıymalı yumurta tok tutuyor tavsiye ederim
Akşam 18.30
1 tabak dolusu yeşil mercimek yemeği dünden kalan
2 kaşık dünden kalan yoğurtlu kereviz
Evdekilerle menüm farklıydı onlara mercimek çorbası ve manti yaptım ama ben yemedim
İyi geceler kızlar menum gecikmeli oldu kusura bakmayın.
Eki Görüntüle 2566317
4 bardak çay içtim ekstra.
Saat 1 de büyük boy Trabzon hurması yedim.
Eki Görüntüle 2566315
Bol ekşili acılı kereviz çorbası.
3 yemek kaşığı yoğurtlu pilav (pirinç)
Eki Görüntüle 2566316
Yağsız tavada 4 ince köfte
Büyük kase karışık salata
Büyük bardak ayran ( yarısını küçük kızım içti)
50 dk leslie yaptım.
1 saat leslie de şimdi yapacağım.
1.5 lt su içtim.
1 kupa limonlu yeşilçay içtim.
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içtim.
Ekstra olarak 1 çatal cevizli baklava yedim 4 gibi.
Canım bazen insanın modu düşüyor.Bozma moralini kendini iyi hissedince başlarsın..Günaydın kızlar
H. Sonu annemlerdeydik iki gündürde fırsatım olmadı açıkçası diyet yapamıyorum malesef hiç canım istemiyor bu hafta liste sırası bende listeyi yaparım ama kendim hiç yapamıyorum başaramıyorum şartlanmayı dün koca tencere lahana çorbası yaptım diyetlik yemek yedikten sonra içtim hep müthiş bağırsak çalıştırıyor ama fayda etmedi işte neyse böyle benden haberler
İnş. CnmCanım bildiğin haşlama et ama salçalı suda az patates ve havuç vardı içinde..Bizim hastanenin yemek ve çorba isimleri abidik gubidik..Mesela bugün de sicilya usulü tavuk yazıyor bakalım ne çıkacak
Bravo sana mantıya dayanmak zor..
Canım bazen insanın modu düşüyor.Bozma moralini kendini iyi hissedince başlarsın..
canım . patatesli güzel olur kıvamlı olur biraz ama çok değil . kararında oluyor@demirleke senin brokoli çorbasından yapmak istiyorum yarın akşama. İçinde patates olduğu için Biraz kıvamlı oluyor mu yoksa 1 kaşık tam buğday unu koysam mı? Bir de üzerine tereyağ neden yakmıyoruz
Yakın mi kampüs ?yeni geldim . işlerim vardı kampuste. yine öğlenden sonra çıkacağım o tarafa. .
sabah servis ile ilk orada indim . hiç kendi iş yerime gelmedim .Yakın mi kampüs ?
Sicilya usulu mu bildigin italyaCanım bildiğin haşlama et ama salçalı suda az patates ve havuç vardı içinde..Bizim hastanenin yemek ve çorba isimleri abidik gubidik..Mesela bugün de sicilya usulü tavuk yazıyor bakalım ne çıkacak
Bravo sana mantıya dayanmak zor..
Canım bazen insanın modu düşüyor.Bozma moralini kendini iyi hissedince başlarsın..
Ben de tam tersi az yiyorsun diye düşünüyorum. Benim sabah kahvaltım özellikle sizinkilerle mukayese edince fazla geliyor. Allah kabul etsin niyetini. Ben beğendim menünü :)Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek üzerine labne
Yarım portakal
İftar
1,5 kase brokoli çorbası
5 lahana sarması (etli)
1 kase yoğurt
Benim menüler sizce nasıl? Buraya yazınca çok geliyor gözüme ama doymuyorum. Özellikle oruçta tam doymadım ve bu üçüncü günde hastalandım vücut direncim düştü diye düşünüyorum ama menülerime bakıyorum daha ne yiyeceksin yuh diyorum :))
Yok canım çok yerinde bence memun.Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek üzerine labne
Yarım portakal
İftar
1,5 kase brokoli çorbası
5 lahana sarması (etli)
1 kase yoğurt
Benim menüler sizce nasıl? Buraya yazınca çok geliyor gözüme ama doymuyorum. Özellikle oruçta tam doymadım ve bu üçüncü günde hastalandım vücut direncim düştü diye düşünüyorum ama menülerime bakıyorum daha ne yiyeceksin yuh diyorum :))
Ben ara öğün yapmıyorum ki.Yok canım çok yerinde bence memun.
2 yumurta sahurda çok ideal, uzun süre açlık için tok tutuyor.
Akşam da 5 buçuk gibi oruç açınca, 5 saat sonra yatiliyor yaklaşık, o arada acikmamak için ara öğün normal.
Ben iftardan sonra artık. Diyetisyenin verdiği bir içecek vardı. Zencefil zerdeçal limon soda. Bağışıklığı güçlendiriyor ve şeker ihtiyacını azaltıyor. Evde malzeme varsa sende yap canım.
Doymuyorum gibi hissediyorum. Kilo da verdiğim yok. Bir şey ters gidiyor ama ne?Ben de tam tersi az yiyorsun diye düşünüyorum. Benim sabah kahvaltım özellikle sizinkilerle mukayese edince fazla geliyor. Allah kabul etsin niyetini. Ben beğendim menünü :)
Duraklama olmuştur belki? Şok diyetlerden yapabilirsin 2 3 gün.Doymuyorum gibi hissediyorum. Kilo da verdiğim yok. Bir şey ters gidiyor ama ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?