Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Günaydın kızlar
H. Sonu annemlerdeydik iki gündürde fırsatım olmadı açıkçası diyet yapamıyorum malesef hiç canım istemiyor bu hafta liste sırası bende listeyi yaparım ama kendim hiç yapamıyorum başaramıyorum şartlanmayı dün koca tencere lahana çorbası yaptım diyetlik yemek yedikten sonra içtim hep müthiş bağırsak çalıştırıyor ama fayda etmedi işte neyse böyle benden haberler

macar gulas nedir cnm hic duymadim daha once

Off off saefancim ellerine saglik harika olmus
Canım bildiğin haşlama et ama salçalı suda az patates ve havuç vardı içinde..Bizim hastanenin yemek ve çorba isimleri abidik gubidik ..Mesela bugün de sicilya usulü tavuk yazıyor bakalım ne çıkacak
Bravo sana mantıya dayanmak zor..

Canım bazen insanın modu düşüyor.Bozma moralini kendini iyi hissedince başlarsın..

İnş. Cnm

canım . patatesli güzel olur kıvamlı olur biraz ama çok değil . kararında oluyor
küçük 1 patates koy . patatesin yeri ayrı.

yağ yakmam . kim uğraşacak onunla.
direk içine zeytin yağı koydum . öyle .
mantı , bazı çorbalar hariç yağ yakmıyorum .

Yakın mi kampüs ?
sabah servis ile ilk orada indim . hiç kendi iş yerime gelmedim .
enstitü sekreteri ile birlikte geldik .az önce.
sekreter normalde kampuste . ek görevlendirme ile enstitüye geliyor
arada uğrar buraya
öğlenden sonra öğrenci işlemleri ile ilgili sıkıntılar görüşülecek daire başkanı ile . ben de gideceğim .
sıkıntıları daha çok bbildiğim için . .
kampus buruya 10 dk mesafede araçla.

Sicilya usulu mu bildigin italya

Sahur
2 haşlanmış yumurta
1 dilim ekmek üzerine labne
Yarım portakal

İftar
1,5 kase brokoli çorbası
5 lahana sarması (etli)
1 kase yoğurt

Benim menüler sizce nasıl? Buraya yazınca çok geliyor gözüme ama doymuyorum. Özellikle oruçta tam doymadım ve bu üçüncü günde hastalandım vücut direncim düştü diye düşünüyorum ama menülerime bakıyorum daha ne yiyeceksin yuh diyorum :))

Iyi aksam lar kizlar dunki menum
Yumurta zeytin 1 cawdar ekmek
Muz badem
Yumurtali kabak 2 dilim cawdar ekmek
Turk kahwesi cay

Bugun
Peynir zeytin domates salatalik 1 flm cawdar ekmek
Ogle
Turk khwessi
Muz badem
Aksam yumurtali kabak 1 dilim cawdar ekmegi

Ben de tam tersi az yiyorsun diye düşünüyorum. Benim sabah kahvaltım özellikle sizinkilerle mukayese edince fazla geliyor. Allah kabul etsin niyetini. Ben beğendim menünü :)

Yok canım çok yerinde bence memun.
2 yumurta sahurda çok ideal, uzun süre açlık için tok tutuyor.

Akşam da 5 buçuk gibi oruç açınca, 5 saat sonra yatiliyor yaklaşık, o arada acikmamak için ara öğün normal.

Ben iftardan sonra artık. Diyetisyenin verdiği bir içecek vardı. Zencefil zerdeçal limon soda. Bağışıklığı güçlendiriyor ve şeker ihtiyacını azaltıyor. Evde malzeme varsa sende yap canım.

Ben ara öğün yapmıyorum ki.
Senin iftar mesela, o kadar az ki nasıl doydun?

Ben de tam tersi az yiyorsun diye düşünüyorum. Benim sabah kahvaltım özellikle sizinkilerle mukayese edince fazla geliyor. Allah kabul etsin niyetini. Ben beğendim menünü :)
Doymuyorum gibi hissediyorum. Kilo da verdiğim yok. Bir şey ters gidiyor ama ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…