Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ne güzel hesaplamışsın cnm ben tuttuğum günleride unuttum 2 hamilelikte de tutmadım 13 yasında fln basladım düzenli tutmaya hemen hesaplı ama bende borçları hiç tutmamış gibi

Ya masallah ne güzel yavrum kurana geçmiş benim oğlanlar yaşıt göndersek bizimkinde öğrenirdi ne güzel ama baba anaokulu dan bile aldırdı istemedi elimde değil yani
Tmm cnm sen isvece bende lahana ya başlıyım olmazmış kocaaa lahana almıştım pazardan değerlendirmem lazım diyet ile

Benimde regl öncesi midem bulanır anlarım ki yakındır ve tatlı isteği olur

Kız sende lahana elinde kalmsın diye milleti lahanya bulaştırcan :)) yapardım senle ama bana yasak troidlerim deliriyor lahana ıspanak karnabahar brokoli oo daha saydam yiyecek sebze kalmıyor en iyisi saymamamk sana kolay gelsin

Aynen geçen gece bir paket bisküvi yedim ama hiç aç değildim olsamda kurtulsam ya ben gece yiyince midem bozuluyor aslında yanlış alışkanlıklar beni bünyemde olumsuz etkilerini hemen görüyorum benim için iyi birşey lakin nefis işte dün nasıl geçti bilmiyorum valla

Canım lahana ile ne yapacaksın.
Bende mevsimiyken lahanalı birşeyler yapmak istiyorum.

Geçen bir tarif gördüm.
Lahana haşlanmış yumurta yoğurt lu bir salataydi.

Yumurta salatasini severim zaten. Yoğurtlu ve lahanalı olunca, ağzım sulandi, o güzel tadı hissettim ağzımda. Benim damak.tadima uyar gibi. Haftasonu küçük bir lahana alıp, önümüzdeki hafta tüm sahurlarima bu tarifi uygulayabilirim.

Lahananın hem lif oranı yüksek, hem ödem atma özelliği var, yumurta ile yoğurtla da birleşince tok tutar gibi geldi bana.

Tarifi o kadar ovdum bu arada, umarım beğenirim lezzetini

Sütün kesilmedimi kız nasıl beslensin bende tutmak istiyorum da nasıl olsa günler kısa diye gece uykum nerdeyse yok zaten sabahlıyorum bu aralar uykum kaçtı
Canım ben iki çocuğumda da 6 aylık olmalarından itibaren kaza oruçlarımı tuttum. Sadece pazartesi ve perşembe tutuyordum adet olduğumda zaten tutamıyordum. Böylece ayda 5-6 gün ancak tutmuş oluyordum zaten ve sütümü hiç etkilemiyordu aralıklı oruç.

Tamam canım günlerde kısayken tutayım ozaman bende

tşkler tatlı bayannn :)

kızlar ben kolayı bağımlsıyım bu ara haftada bir iki bardak içmeye başladım ((hergün içerken haftaya düşürdüm) türk kahvesini 3 küp şekerli günde 4/5 kere içerken şimdi tek şekere düştüm asansörü kullanırken topuklu giyemediğim günlerde merdiveni tercih etmeye başladım öğlen yemekhanemize çıkma yerine 200 ml süte yulaf ezmesi karıştırarak yemeği tercih ettim ama hafta sonları biraz kaçamaklarım oluyor

Sanirim buradaki herkesin haftasonu kacamaklari oluyor onemli olan abartmamak o nedenle sorun olmaz
Yalniz sen baya baya sekerli iciyormussun neyseki azaltmissin

Sanirim buradaki herkesin haftasonu kacamaklari oluyor onemli olan abartmamak o nedenle sorun olmaz
hem şekerli içiyormuş . hem de 4-5 kez içiyormuş .hemide günde.
çok . uyumaz sabaha kadar insan .
ben de kupa ile içiyorum ama 3 fincana denk geliyor olabilir o da. horul horul uyuyorum . çok ironik
çok içiyor diyorum . kendimin de altta kalır yanım yokhhh

benim de bacaklar ağrır . herkeşin farklı .
ay bak ben de yumurta severim . lahana da severim .
lahanayı kavurdu mu . yoksa çiğden mi kullandı .

evet haftasonu kaçamak günümüz . illa bi günü bartılı . diğer günü daha az abartılı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…