Niye çekiniyorsun ne varki sormada rahat ol :))Benim de aklıma geldi, sormaya cekindim.
Ne güzel hesaplamışsın cnm ben tuttuğum günleride unuttum 2 hamilelikte de tutmadım 13 yasında fln basladım düzenli tutmaya hemen hesaplı ama bende borçları hiç tutmamış gibiCanım ben ergenlik zamanı borclarimi bilmiyorum
Ondan şöyle bir hesaplama yaptım.
10 yıl 6 günden 60 gün borcum var. Belki 10 yıl değil ama ben fazladan hesapladim.
Geçen sene de 28 tane tutmustum.
Geçen hafta 4 tane suttum.
Yani 28-30 borcum.kaldi.diye hesapladim.
2 regl arası tutacağım bu ay. Oda 21-24 arası eder sanırım.
Yarın tutmayacagim ama. Eşim seminer için merkeze gidecek. Bende gideceğim kızımla. 2 saat lik yol. Git gel 4 saat. Ve 5-6 saatimiz AVM de geçecek. Eşim seminerdeyken.
Kızım.kuran a geçti şükürler olsun. Ona oyuncak sözüm.vardi. AVM den istediği oyuncağı alacağız. Çok heyecanlı
maşallah harika olmuş menü bu defa iyi verecen inşallah çok ümitliyim senden
Allah bağışlasın 40 günde 3 kilo sadece azaltarak iyi vermişsin
Ben nadal 33 yaşında 3 çocuk annesi 79-80 kiloda şişman ama tatlı bir kadınımAdana'dan selamlar
unut gitsin düşünme bile benim felsefe yedin bitti gitti önüne bak
seninle hwrşeye varım tatlım ama şu lahanaya bulaştırma beni ya içemiyorum çok kötü oluyorum başka birşey yapalım mesela pazartesi isveçe başlayalım ne dersin
olmak bir dert olmamak başka dert bu kadınlık ne zor iş
Benimde regl öncesi midem bulanır anlarım ki yakındır ve tatlı isteği olurYok şuanlık :) inşallah bazen insan nekadar korunsa olan oluyor ama olmasa şuan daha iyi ben der olacağım zamanda mide bulantısı yaşıyorum hatta üçgün hem istifra hemde bulantı hamilelikten bir farkı yok yani
Kız sende lahana elinde kalmsın diye milleti lahanya bulaştırcan :)) yapardım senle ama bana yasak troidlerim deliriyor lahana ıspanak karnabahar brokoli oo daha saydam yiyecek sebze kalmıyor en iyisi saymamamk sana kolay gelsinNe güzel hesaplamışsın cnm ben tuttuğum günleride unuttum 2 hamilelikte de tutmadım 13 yasında fln basladım düzenli tutmaya hemen hesaplı ama bende borçları hiç tutmamış gibi
Ya masallah ne güzel yavrum kurana geçmiş benim oğlanlar yaşıt göndersek bizimkinde öğrenirdi ne güzel ama baba anaokulu dan bile aldırdı istemedi elimde değil yani
Tmm cnm sen isvece bende lahana ya başlıyım olmazmış kocaaa lahana almıştım pazardan değerlendirmem lazım diyet ile
Aynen geçen gece bir paket bisküvi yedim ama hiç aç değildim olsamda kurtulsam ya ben gece yiyince midem bozuluyor aslında yanlış alışkanlıklar beni bünyemde olumsuz etkilerini hemen görüyorum benim için iyi birşey lakin nefis işte dün nasıl geçti bilmiyorum vallaBenimde regl öncesi midem bulanır anlarım ki yakındır ve tatlı isteği olur
Canım lahana ile ne yapacaksın.Ne güzel hesaplamışsın cnm ben tuttuğum günleride unuttum 2 hamilelikte de tutmadım 13 yasında fln basladım düzenli tutmaya hemen hesaplı ama bende borçları hiç tutmamış gibi
Ya masallah ne güzel yavrum kurana geçmiş benim oğlanlar yaşıt göndersek bizimkinde öğrenirdi ne güzel ama baba anaokulu dan bile aldırdı istemedi elimde değil yani
Tmm cnm sen isvece bende lahana ya başlıyım olmazmış kocaaa lahana almıştım pazardan değerlendirmem lazım diyet ile
Canım ben iki çocuğumda da 6 aylık olmalarından itibaren kaza oruçlarımı tuttum. Sadece pazartesi ve perşembe tutuyordum adet olduğumda zaten tutamıyordum. Böylece ayda 5-6 gün ancak tutmuş oluyordum zaten ve sütümü hiç etkilemiyordu aralıklı oruç.Sütün kesilmedimi kız nasıl beslensin bende tutmak istiyorum da nasıl olsa günler kısa diye gece uykum nerdeyse yok zaten sabahlıyorum bu aralar uykum kaçtı
Tamam canım günlerde kısayken tutayım ozaman bendeCanım ben iki çocuğumda da 6 aylık olmalarından itibaren kaza oruçlarımı tuttum. Sadece pazartesi ve perşembe tutuyordum adet olduğumda zaten tutamıyordum. Böylece ayda 5-6 gün ancak tutmuş oluyordum zaten ve sütümü hiç etkilemiyordu aralıklı oruç.
Lahana sar sen bol pirinçliCanım lahana ile ne yapacaksın.
Bende mevsimiyken lahanalı birşeyler yapmak istiyorum.
Sen benden ziyade kendi vücudunu dinle yine de olur mu :))Tamam canım günlerde kısayken tutayım ozaman bende
tşkler tatlı bayannn :)maşallah harika olmuş menü bu defa iyi verecen inşallah çok ümitliyim senden
Allah bağışlasın 40 günde 3 kilo sadece azaltarak iyi vermişsin
Ben nadal 33 yaşında 3 çocuk annesi 79-80 kiloda şişman ama tatlı bir kadınımAdana'dan selamlar
unut gitsin düşünme bile benim felsefe yedin bitti gitti önüne bak
seninle hwrşeye varım tatlım ama şu lahanaya bulaştırma beni ya içemiyorum çok kötü oluyorum başka birşey yapalım mesela pazartesi isveçe başlayalım ne dersin
olmak bir dert olmamak başka dert bu kadınlık ne zor iş
Eşim haftada bir hatırlatıyorLahana sar sen bol pirinçli
Bak sen bakkkk rakibine isliyorLahana sar sen bol pirinçli
Sanirim buradaki herkesin haftasonu kacamaklari oluyor onemli olan abartmamak o nedenle sorun olmazkızlar ben kolayı bağımlsıyım bu ara haftada bir iki bardak içmeye başladım ((hergün içerken haftaya düşürdüm) türk kahvesini 3 küp şekerli günde 4/5 kere içerken şimdi tek şekere düştüm asansörü kullanırken topuklu giyemediğim günlerde merdiveni tercih etmeye başladım öğlen yemekhanemize çıkma yerine 200 ml süte yulaf ezmesi karıştırarak yemeği tercih ettim ama hafta sonları biraz kaçamaklarım oluyor
hem şekerli içiyormuş . hem de 4-5 kez içiyormuş .hemide günde.Sanirim buradaki herkesin haftasonu kacamaklari oluyor onemli olan abartmamak o nedenle sorun olmaz
Yalniz sen baya baya sekerli iciyormussun neyseki azaltmissin
benim de bacaklar ağrır . herkeşin farklı .Benimde regl öncesi midem bulanır anlarım ki yakındır ve tatlı isteği olur
ay bak ben de yumurta severim . lahana da severim .Geçen bir tarif gördüm.
Lahana haşlanmış yumurta yoğurt lu bir salataydi.
Yumurta salatasini severim zaten. Yoğurtlu ve lahanalı olunca, ağzım sulandi, o güzel tadı hissettim ağzımda. Benim damak.tadima uyar gibi. Haftasonu küçük bir lahana alıp, önümüzdeki hafta tüm sahurlarima bu tarifi uygulayabilirim.
Lahananın hem lif oranı yüksek, hem ödem atma özelliği var, yumurta ile yoğurtla da birleşince tok tutar gibi geldi bana.
Tarifi o kadar ovdum bu arada, umarım beğenirim lezzetini
evet haftasonu kaçamak günümüz . illa bi günü bartılı . diğer günü daha az abartılı.Sanirim buradaki herkesin haftasonu kacamaklari oluyor onemli olan abartmamak o nedenle sorun olmaz
Yalniz sen baya baya sekerli iciyormussun neyseki azaltmissin
Şaka bir yana coleslaw salata diye bir şey duymuştum ama kalorisi hakkında bilgim yok. Bir araştır bakalımEşim haftada bir hatırlatıyor
Lahana zamanı gelmişken sarma yap diye
Duymazdan geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?