bn de icerim ama ennn fazlaaa uc minik fincan o da sekersizhem şekerli içiyormuş . hem de 4-5 kez içiyormuş .hemide günde.
çok . uyumaz sabaha kadar insan .
ben de kupa ile içiyorum ama 3 fincana denk geliyor olabilir o da. horul horul uyuyorum . çok ironik
çok içiyor diyorum . kendimin de altta kalır yanım yokhhh
benm esimin hangi gunler eve oldgu hangi gunler olmadigi belli degil ya o nedenle haftasonu bazen oluyor bazen olmuyorevet haftasonu kaçamak günümüz . illa bi günü bartılı . diğer günü daha az abartılı.
mayonezli oldgu icin birazcik kalorili ama az mayonez koyarsak harika lezzetliŞaka bir yana coleslaw salata diye bir şey duymuştum ama kalorisi hakkında bilgim yok. Bir araştır bakalım
EWT YAAASanirim buradaki herkesin haftasonu kacamaklari oluyor onemli olan abartmamak o nedenle sorun olmaz
Yalniz sen baya baya sekerli iciyormussun neyseki azaltmissin
uyku problemim yok kullandığım ilaçlardan dolayı çok uykumu getiriyorhem şekerli içiyormuş . hem de 4-5 kez içiyormuş .hemide günde.
çok . uyumaz sabaha kadar insan .
ben de kupa ile içiyorum ama 3 fincana denk geliyor olabilir o da. horul horul uyuyorum . çok ironik
çok içiyor diyorum . kendimin de altta kalır yanım yokhhh
Aynen ya diyet için aldım ya Nasılsa değerlendireyimKız sende lahana elinde kalmsın diye milleti lahanya bulaştırcan :)) yapardım senle ama bana yasak troidlerim deliriyor lahana ıspanak karnabahar brokoli oo daha saydam yiyecek sebze kalmıyor en iyisi saymamamk sana kolay gelsin
Canım lahana ile ne yapacaksın.
Bende mevsimiyken lahanalı birşeyler yapmak istiyorum.
Çok faydalı bilhassa bağırsaklar için neyini yaparsan yap herseyi güzelGeçen bir tarif gördüm.
Lahana haşlanmış yumurta yoğurt lu bir salataydi.
Yumurta salatasini severim zaten. Yoğurtlu ve lahanalı olunca, ağzım sulandi, o güzel tadı hissettim ağzımda. Benim damak.tadima uyar gibi. Haftasonu küçük bir lahana alıp, önümüzdeki hafta tüm sahurlarima bu tarifi uygulayabilirim.
Lahananın hem lif oranı yüksek, hem ödem atma özelliği var, yumurta ile yoğurtla da birleşince tok tutar gibi geldi bana.
Tarifi o kadar ovdum bu arada, umarım beğenirim lezzetini
Benim babamda çok sever hatta pazar alışveriş o yapar illa alır anneme iş ederEşim haftada bir hatırlatıyor
Lahana zamanı gelmişken sarma yap diye
Duymazdan geliyorum
anladım . o zaman sıkıntı yok .uyku problemim yok kullandığım ilaçlardan dolayı çok uykumu getiriyor
Tarifi bulamadımbenim de bacaklar ağrır . herkeşin farklı .
ay bak ben de yumurta severim . lahana da severim .
lahanayı kavurdu mu . yoksa çiğden mi kullandı .
Harika görünüyor.Şaka bir yana coleslaw salata diye bir şey duymuştum ama kalorisi hakkında bilgim yok. Bir araştır bakalım
hatırladım . bi kez burgerlerden birinden almıştık . ve hiç sevmemiştim . ama evde yapılırsa daha güzel olurAynen ya diyet için aldım ya Nasılsa değerlendireyim
Çok faydalı bilhassa bağırsaklar için neyini yaparsan yap herseyi güzel
Coleslow da görünüs olarak güzel tadını anımsayamadım yedımmi bilmiyorum
Benim babamda çok sever hatta pazar alışveriş o yapar illa alır anneme iş ederbende çoook çook severim ama diyet için almıştım lahana diyeti için motivasyon umu toplayıp hemen baslıcam çeyreğini kullandım çorbada çok güzel onun çorba sıda
KCF nin salatasi.hatırladım . bi kez burgerlerden birinden almıştık . ve hiç sevmemiştim . ama evde yapılırsa daha güzel olur
içine mayonez koymayız da zeytin yağı gezdiririz . yumurta doğrarız . maydonoz da yakışır . taze soğan da .
kendimize göre uyarlarız .
ay lahana sarmasına bayılırım . ama hiç becerim yok
annem yapardı bolca. severdi sarmayı . biz yerdik .
evde bi kaç kez yapmaya çalıştım ama sonuç hüsran oldu.
sarmadan soğudum . o derece.
Sen bulgurlu yap kız bişey olmazEşim haftada bir hatırlatıyor
Lahana zamanı gelmişken sarma yap diye
Duymazdan geliyorum
Anladım canım..Zaten sabah olduğu için de yakmışsındır..Menülerimi değerlendirin dediğin için yazdımDün akşam çok yememiştim normaldi mantıyı yememiştim hatirlarsan sabah kalkınca ac uyandım kızı yedir içir okula götürdüm eşimin verdiği ödevleri yerine getirdim adam öğretmen evde de öğretmenlik yapıyor neyse disardaki işleri de yaptim geldiğimde 11.30 olmuştu benim açlık tavan yaptı gözüm görmedi
Aynenyemeklerin isimleri de çok afilli ama bildiğin tavuk çıkmış .
Geçmiş olsunKızlar sabah kahvaltısını paylaşayım
Yumurtalı mantar kavurması
Tahin pekmez
İki bardak çay
Ekmek bugün üç dilim oldu
Mide bulantısı var hafif ağrı da onu bastırmak için yedim ekmeği ama fayda etmedi bugün biraz havuç giyim inşallah geçer deliniyor sanki ağrıdan sırtımada vuruyor etkisi
Seni gidi seniiiLahana sar sen bol pirinçli
Sağolasın canımAnladım canım..Zaten sabah olduğu için de yakmışsındır..Menülerimi değerlendirin dediğin için yazdım
Aynen
Geçmiş olsun
Seni gidi seniii
Tabi canım teşekkürler her zaman değerlendirebilirsiniz dünki söyleminden yola çıkıp bugün 1 dilim ekmek yedimAnladım canım..Zaten sabah olduğu için de yakmışsındır..Menülerimi değerlendirin dediğin için yazdım
Aynen
Geçmiş olsun
Seni gidi seniii
Lahmacun yemicen mi 1 tane olsun ye sıcak sıcak ıspanağı gerekirse buzluğa koy hicbir şey olmaz sonra çıkarır yaparsinakşama lahmacun söyledim eşime.
gelirken getirecek .
kızı kreşten eve getiriyor . benden önce varıyor artık genellikle eve.
hiç yemek ile uğraşmamayı düşünüyorum . bi ayran yaparım yanına
kendim için yoğurtlu çorba var .
ve salata
ve badem fındık , pankek . ayaküstü mutlaka bunlardan atıştırıyorum yemek hazırlarken .
dün akşam ıspanak ayıklayıp doğramıştım . bunu da pişirmem lazım bu akşam . taze olarak yenirse güzel olduğu için ondan da yerim inşallah .
Cok guzel menu cnm masallahBugünkü menüm
Sabah 10.30
1 yumurtadan kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kadar köy peyniri
2 ceri 5 zeytin
15.30
1 bardak nescafe
Küçük 2 kare çikolata
Akşam yemeği 18.00
3 küçük hasanpaşa köfte
1 kaşık pilav oglumdan kaldi
3 kaşık salata
1.5 kaşık yogurt
Teşekkürler canım 13.00 gibi 2 ceviz yemiştim unutmusum yazmayiCok guzel menu cnm masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?