Bana kıyak geçermisin ozaman beni görmezden gel :))) yada ekşi gör olmazmıAslında daha kolay onu sarması cnm yanlarını bükme e gerek bile yok elınle sık koy tencereye tencereye nasıl dizersen o şekilde kalıyor bide ben sarma taşı almayı düşünüyorum yaprak sarmam pişirken çok dağılıyor bnm
Adacım güzel olmuş menü biz ince pideleri çok seviyoruz şu aralar pidem den yiyoruz H. İçi indirimli menüler bilginiz olsun hiç midede yormuyor
Kızlar yarın liste sırası bende bol eksiler şimdiden
Ne gibi değişiklik yapıyormuş sen fark gördün müaksaman nohut isladim
nohutislarken 1 kasik ev yogurdu ilave ediyoruz
bunu bikiyor musunuz. 1 ay faan önce duydu.
bir maddeyi aktif hale getiriyirmuş bu
hiç yemeyeydin bari ne güzel hamburgerin altını üstünü almış hiç etmiş bari adına köfte de hamburger demeSelam kızlar...
Sabah
Omlet
peynir zeytin yeşillik
2. öğün kızım hamburger istedi
Küçük hamburgerin üst ekmeğini ayırdım yemedim ,alt ekmeğin de yarısını yedim
6-7 patates
2 soğan halkası
popeyes den 1 büyük kemikli tavuk
2 kanat
Ayran
Aslında dr'um kzın yediğinde sen de 1 hamburger yiyebilirsin dedi.Ama patates yeme dedi..Ben de ekmeğini ayırdım
ilave tavuk yedim..Biraz fazla kaçtı ama ..
sendeki azmin çeyreğini istiyorumKızlar iyi akşamlar :)
Eki Görüntüle 2566951
Yağsız tavada 3 biber kızarttım.
4 bardak çay içtim.
Tabakta duran kuymağı yemedim yiyemedim daha doğrusu büyük kızım istedi ona verdim.
Saat 3 de 1 orta boy Trabzon hurması yedim.
Eki Görüntüle 2566950
Acılı ekşili kırmızı pancar çorbası içtim 4 te.
Eki Görüntüle 2566949
4 yemek kaşığı tepsi kebabı
2.5 yemek kaşığı pirinç pilavı
3 yemek kaşığı yoğurt
Sabah 9 da 1 saat leslie yaptım
1 lt su içtim 1.5 olur o yatana kadar.
1 kupa limonlu yeşilçay içeceğim az sonra.
Saat 10.30 gibi 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim.
11 de 1 saat leslie yapacağım.
bende keşke hamurlu şeyleri sevmesem sen ayıp olmasın diye yedim derken bu da benBnde yazayim sabah
1 yumurta 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
Ara musli bar ve kahve
Oglen maleaef mudur oide yaotirmis hicc sevmem ustelik resmen acliktan ve ayip olmasin diye zorla yedim direk uykumi getirdi yanina ayran
Ara
2 kare cikolata 1 kayisi 2 ceviz
Aksam simdilik.yok
Sonra süzüp öyle mi pişiriyorsunaksaman nohut isladim
nohutislarken 1 kasik ev yogurdu ilave ediyoruz
bunu bikiyor musunuz. 1 ay faan önce duydu.
bir maddeyi aktif hale getiriyirmuş bu
cnm nasil rahatlatmistir lavmam smdi hem muz nohut yemis dmi nohut gaz yapmis muhtemelen muz da kabiz cok gecmis olsinafiyet olsun hepinize mamalar hoş.
resimli olan mamalar ise tam yemelik.
resim koymak baya etkili. miktar da görüyrouz
benim sabah
1 ayva
1 elma.
1 avuç baem
1 cay kasıgı pekmez. ama koyuydu. köy yapımı.
öglen 2 haslanmis yumurta
5 tane falan marul
3 kucuk trabzin hurma
1 dilim ekmek
saat 4 de ' 3 u bi arada nescafee
aksam yarim lahmacun
1 tabak ispanak uzerine sarimsakli yogurt
1 avuc finik .1 tatli kasigi pekmez.
1 kucuk muz
1 kurabiye
1 kucuk trabzon hurma
1 dilim ekmek.
aksam olunca butun olaplari karistirip herseyden ez az yerim.
kizimin karni agridi yine
acile ittik
rontgen cekili.
fazla gaz vardi.
lavman verildi
evde yaptik
meer kabiz da olmus
rahatladi
kizin cikolatasinda bi ısırık aldim
2 kupa turk kahvesi ictim.
1bardak meyve cayi
birazdan yatarim.
sabaha Allah kerim
allah kabul etsin cnm oruc olunca menu de daha dikkatli oomis masalllahBende dün kü menüyü yazayım
Sahur
1 buçuk dilim beyaz peynir
3 kaşık erişte
Akşam
2 kaşık menemen
3 kaşık kuskus
Küçük kase yoğurt
1 dilim ekmek
Çay çay çay
Bugün niyetlenmedim midem bulanıyor nedense güne erken başladım
Bide onu oruçsuz günlerimde yapabilsem tığ gibi olcam sabah tartıldınmı bu hafta kiloda eksilme var mı bende şimdi tartılacamcnm nasil rahatlatmistir lavmam smdi hem muz nohut yemis dmi nohut gaz yapmis muhtemelen muz da kabiz cok gecmis olsin
allah kabul etsin cnm oruc olunca menu de daha dikkatli oomis masalllah
Günaydın 400 g gitmiş gibi sanki sen bu hafta başlangıç kilo bildirimi yap haftaya tam olarak listeye gir
evet ilk kez başımıza geliyor .Gecmis olsun canım @demirleke
Gaz sancısı da çok kötüdür kivrandirir insanı kuzuyu nasıl ağrıtmıştır kim bilir kıyamam
muz her gün yemek ister . biz de veririz sanıyorum.Geçmiş olsun canım kızın kaç yaşında? Benim buyuk kızım da kabiz oluyor arada duphalak verdi doktor. 1 ay kadar önce çok fena kabiz oldu fitille yaptırdım. Benim kızım da çubuk kraker çok seviyor 1 paket yese hemen kabız oluyor ben de 7 8 tane veriyorum . Muz hergün düzenli yenirse barsak çalıştırıyormuş dayım söylemişti. Kızın seviyorsa bol su da içmesi lazım yediği gün. Bizim kızların mide ve barsakları hassas belli ki
yeşil mercimeği , kurufasülyeyi öyle ısladım . yerken lezzet olarak tabi bi fark anlamadım . ama bu farkı zaten sen anlamıyorsun . öyle diyorlar . biraz araştırınca doğru olduğunu gördüm . ne çıkar ki dedim . zaten yoğurt mayalıyorum . 1 kaşık atıyorum suyuna .Ne gibi değişiklik yapıyormuş sen fark gördün mü
ıslama suyunu döküyoruz ya zaten .hiç yemeyeydin bari ne güzel hamburgerin altını üstünü almış hiç etmiş bari adına köfte de hamburger deme
sendeki azmin çeyreğini istiyorum
bende keşke hamurlu şeyleri sevmesem sen ayıp olmasın diye yedim derken bu da ben
Sonra süzüp öyle mi pişiriyorsun
önemli olan 70 leri görmek . daha gerisini bekleriz . olacak . gelecek inşallahRumuz :Nnnadal
Geçen hafta :79
Güncel kilom :79,5
Fark :500 g
Yüzde :+0,632
Sporlank hareketleri
Almış gibi görüyorum baskülde ama benim için yarım kilo çok önemli değil kilo aldığımı hissetmiyorum normalde de yarım kilo oynamalar oluyor önemli olan 80i görmedimişte buda kendimi rahatlatma yöntemim
Şimdiden veren arkadaşlara tebrikler
tebrik ederim . maşallah . çok hızlısın .Ewt 400 gr gitmiş haftaya tam belli olur
Tşklertebrik ederim . maşallah . çok hızlısın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?