Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aynen cnm 7 lerden çıkmadınya olsun bak bana 8 kere adım attım geri dönemiyorum bende artıdayım
83 olmusum aldımmı gerisi geliyor panikledim bir yerden başlamam lazım mükellef bir kahvaltı planım vardı hemen lahana çorbası ısıtıp içtim koca Bi kupa içine peynirle

Canım benim daha önce yapabildiğini gördün bende umutsuzluğa düştüğümde sen daha önce 70 e düştün bunu yine yapabilirsin diyorum kendime sen o lahana çorbasını nasıl yapıyorsun o lahanaya bir şans daha vereyim bende

Ahh kıyamam yavrum ben o gaz sancısını birkaç defa yaşadım acısını bilirim onun küçücük vucudu o acıya nasıl katlansın inşallah bidaha olmasın

hahahahah

bakbak .
yaz kilonu da ceza ehliyetini düşünürüz

Ahh kıyamam yavrum ben o gaz sancısını birkaç defa yaşadım acısını bilirim onun küçücük vucudu o acıya nasıl katlansın inşallah bidaha olmasın
kuzum . evet haklısın .
şükür bi daha olmasın inşallah .
çoraplarını çıkarma diye tembihyoruz . bi dönem kreşte panduf giymiyor inat ediyordu. öğretmeni söylüyordu.
bunları da hallettik baya. baya .
kabızlık için de mercimek çorba ve sebzeye yönelecek artık kuzu.
sen de yaşamışsın . geçmiş olsun .

70 lere çok yakınsın pamuk cuğum .
ve hemen lahana çorbasına başlamışsın . tebrik ederim . harikasın .

Bizim çocuklar da panduf hiç sevmedi galiba terletiyor, ayaklarını yakıyor. Ben ikisine de normal ayakkabı almıştım, lcw da oluyor ya böyle babet gibi. Yani dışarı ayakkabısı gibi de değil tam. Öyle bir şey alabilirsin.

öyle aldım canım . aynı tarif ettiğin gibi. çok da beğendi kendi aldı.

Eki Görüntüle 2567079

Kızlar kilo bildirimi yapıyorum.

10.12.2019
Başlangıç Kilo =70.3
Önce ki hafta kilo =68.9
Bu hafta kilo =67.4
Fark= 1.5
%1.90

Tebrik ederim canım çok güzel vermişsin yüzdeni düzenle istersen 2.177 olacak
İkimizde 1500 gr vermişiz ama senin kilon daha az olduğu için yüzden dikkatimi çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…