Aynen cnm 7 lerden çıkmadınya olsun bak bana 8 kere adım attım geri dönemiyorum bende artıdayımRumuz :Nnnadal
Geçen hafta :79
Güncel kilom :79,5
Fark :500 g
Yüzde :+0,632
Sporlank hareketleri
Almış gibi görüyorum baskülde ama benim için yarım kilo çok önemli değil kilo aldığımı hissetmiyorum normalde de yarım kilo oynamalar oluyor önemli olan 80i görmedimişte buda kendimi rahatlatma yöntemim
Şimdiden veren arkadaşlara tebrikler
Canım benim daha önce yapabildiğini gördün bende umutsuzluğa düştüğümde sen daha önce 70 e düştün bunu yine yapabilirsin diyorum kendime sen o lahana çorbasını nasıl yapıyorsun o lahanaya bir şans daha vereyim bendeAynen cnm 7 lerden çıkmadınya olsun bak bana 8 kere adım attım geri dönemiyorum bende artıdayım
83 olmusumaldımmı gerisi geliyor panikledim bir yerden başlamam lazım mükellef bir kahvaltı planım vardı hemen lahana çorbası ısıtıp içtim koca Bi kupa içine peynirle
Ahh kıyamam yavrum ben o gaz sancısını birkaç defa yaşadım acısını bilirim onun küçücük vucudu o acıya nasıl katlansın inşallah bidaha olmasınevet ilk kez başımıza geliyor .
karnının ağrıdığını söyler hep . ama uzatmazdı.
dün akşam ağrıyor diye ağladı
ve uyudu .
sanki biraz da ateşi çıktı .ağrısından da olabilir .
uyandı yine ağladı .
babası saat 8 de geldi . acile gittik işte.
sonra rahatladı şükür .
öğlende kreşte nohut yemiş . çok sever . 2 tabak yemiş .
akşam gelince söyledi . anne bizde de nohut var mı diye .
canı yine çekti
hemen ısladım ben de
öyle işte.
muz yiyordu . muzu kesmek lazım . kabız da olmuş
kreşe gittiği için wc yi takip edemiyorum .
kaç gündür tuvalete çıkmıyordu bilmiyorum .
öyle işte . şükür geçti.
sağ ol zeze cim.
hahahahahGünaydın millet,
Kilo bildirmeye korkuyorum çünkü gayet güzel vermişim ama daha iki gün önce burda ağlıyordum kilo veremiyorum diye.
Ya sövmelik ya dövmelik olmuşum ne deseniz haklısınız
Ama o akşam depresyondaydım cezai ehliyetim yoktu
kuzum . evet haklısın .Ahh kıyamam yavrum ben o gaz sancısını birkaç defa yaşadım acısını bilirim onun küçücük vucudu o acıya nasıl katlansın inşallah bidaha olmasın
70 lere çok yakınsın pamuk cuğum .Aynen cnm 7 lerden çıkmadınya olsun bak bana 8 kere adım attım geri dönemiyorum bende artıdayım
83 olmusumaldımmı gerisi geliyor panikledim bir yerden başlamam lazım mükellef bir kahvaltı planım vardı hemen lahana çorbası ısıtıp içtim koca Bi kupa içine peynirle
Bizim çocuklar da panduf hiç sevmedi galiba terletiyor, ayaklarını yakıyor. Ben ikisine de normal ayakkabı almıştım, lcw da oluyor ya böyle babet gibi. Yani dışarı ayakkabısı gibi de değil tam. Öyle bir şey alabilirsin.kuzum . evet haklısın .
şükür bi daha olmasın inşallah .
çoraplarını çıkarma diye tembihyoruz . bi dönem kreşte panduf giymiyor inat ediyordu. öğretmeni söylüyordu.
bunları da hallettik baya. baya .
kabızlık için de mercimek çorba ve sebzeye yönelecek artık kuzu.
sen de yaşamışsın . geçmiş olsun .
öyle aldım canım . aynı tarif ettiğin gibi. çok da beğendi kendi aldı.Bizim çocuklar da panduf hiç sevmedi galiba terletiyor, ayaklarını yakıyor. Ben ikisine de normal ayakkabı almıştım, lcw da oluyor ya böyle babet gibi. Yani dışarı ayakkabısı gibi de değil tam. Öyle bir şey alabilirsin.
Illa birinci olcak hani sen kilo vermemistinRumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6
Geçen hafta: 57.4
Bu hafta: 56.4
Fark: 1000 g
Yüzde: 1,74
Isin sakasi bi yana tebrikler canim masallahin varRumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6
Geçen hafta: 57.4
Bu hafta: 56.4
Fark: 1000 g
Yüzde: 1,74
Günaydın arkadaşlar
Bu hafta pek gelemedim işlerim vardı dün de sitede bakım varmış giremedim
Kilo bildirimim
Rumuz ficans
Başlangıç 78.5
Geçen hafta 77.8
Bu hafta 76.3
Fark 1500 gr
% 1, 93
Çok bakamadım ama güzel kilolar verilmiş gibi görünüyor
[/
Eki Görüntüle 2567079
Kızlar kilo bildirimi yapıyorum.
10.12.2019
Başlangıç Kilo =70.3
Önce ki hafta kilo =68.9
Bu hafta kilo =67.4
Fark= 1.5
%1.90
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?