Gayet iyisin sporunu da yapmışsın daha ne olsunİyi akşamlar kızlar menum bugün kötü galiba ya
Eki Görüntüle 2567513
Eşim su böreği almıştı resimde ki ekmeği yemedim onun yerine 1 kibrit kutusundan az büyük su böreği yedim. Biberleri yağsız tavada da kızardı.
Öğlen çorba içemedim pazara gittim.
Akşam da kv ye gittik. Saat 5.40 ta
4 kaşık türlü yemeği
4 tane çiğ köfte
Yarım su bardağı ayran içtim.
Sabah 45 dk leslie yaptım
Öğlen yarım kupa yeşil çay içtim.
Su 1.5 lt içtim
10 da sütsüz tarçınlı türk kahvesi içeceğim
11 gibi 1 saat leslie yapacağım
Kızlar kötümü menum ya
Çorba içemedim ne bilim cig köfteyi de abarttım gibi geldi de içimi rahatlattınız sağolun kızlarGayet iyi kötü değil canım hatta süpersin
hayir hayir cok iyi atlatmissin haftasonunu harikasin
Yaa sana diyecektim focaya mi gitttiniz diye evet hatta onunde sira oluyor dimi yillardir oradalar bnde aynisini yedim
Benim bir de alacatida var cok severim odrdakini de
Çorba içmedim su böreği ve çiğköfte aynı güne denk geldi ya fazla gibi oldu diye düşündümGayet iyisin sporunu da yapmışsın daha ne olsun
bnde bugun sahilde yurudum arkadsimla cok iyi geldiBugün sahil boyu yürüdük 1.5 saat yürümüşüz çok iyi geldi
Ama porsiyonun cok kucuk ya cnm o nedenle ssorun olmamistirÇorba içmedim su böreği ve çiğköfte aynı güne denk geldi ya fazla gibi oldu diye düşündüm
Bnce cok iyi gtmissin cnm 1100 kalorinin bile altina dusmussunBugün toplam 1050 kalori almışım haftasonu ve gezmede olmaya göre fena değil bence tam diyetlik olmasa da ipin ucunun kaçmadığını gösterir
Geçmiş olsun..Bu gece oğlan rahatsızdı 2 buçuktan 5 buçuğa kadar uyanık kaldık sabah 8 buçukta arabayı çekmek için zile bastılar sonra ben tekrar uyumuşum eşimin uykusu açılmış çayı demlemiş kahvaltı hazırlamış tazecik pide almış çocuklarında beni uyandırmasına izin vermemiş uyandığımda saat 11 di o kadar iyi geldiki anlatamam aylardır kurduğum hayaller gerçek oldu sanki güzel bir kahvaltı sonrası çocukları yıkadım şimdi uyuttum işler beni bekler yediklerimi sonra yazarım görüşürüz
Canım ellerine sağlık..Kızlar listeyi yapıyorum vaktim az
KİLO BİLDİRİMİ
Kilo verenler
1.BESTEKIZ - 3500 gr
2. M Maridraw -1500 gr
2. @ficans - 1500 gr
3.hayal_hatun - 1000 gr
4. N nnnadal - 500 gr
4. Z zeze_35 - 500 gr
5. A aaadddaaa - 400 gr
5.Safransari - 400 gr
Kilo alanlar
Aytanesii
@Pamuk92
Baslangıç bildirimi yapanlar
@Güzelhatun007
Bildirim yapmayanlar
sersum
@izole
Kilo veren arkadaşlarımı canı gönülden tebrik ederim
Unuttuğum arkadaşlar varsa bildirebilir.
Canım akapundur iğneleri kaç günde bir değişiyor. Yada değişiyor mu ?Canım ellerine sağlık..
Ben gelemedim lakin tartılmadım..Dr da tartmadı çünkü regl me 3-4 gün var çok sağlıklı olmaz dedi...Ondan
Herkesi tebrik ederim
Haftada bir değişiyor canım.170 tl..Canım akapundur iğneleri kaç günde bir değişiyor. Yada değişiyor mu ?
Bir de Dr ücreti ne kadar acaba ?
Aylık mi bu ücret haftalık mi ?Haftada bir değişiyor canım.170 tl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?