Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

B
Başın ağrımıyor mu canım ben de bir ara lahana suyu içiyordum lahanaları da yiyordum ne zaman yesem başım ağrıyordu
Yok cnm ağrımıyor hiç farketmedim aslında koca tencere az kaldı yarına bıraktım
Torunlarını oğlunu özlemiştir inş. Güzel geçer
Kızlar davete gitmedim diye kavınvalidr hanım hesap sormaya gelmiş ne iştah kaldım nede moral
Ne münasebet cnm gitmek zorunda değilsin boşver alışır elbet
Yok hiç susamadım hatta iftarda da su içmedim iyi mi
Aklına gelmişken iç cnm su önemli
Kızlar kusuruma bakmayın valla okadar bunalmışım ki tutamadm kendimi hakkınızı helal edin rahatsızlığı verdimse lütfen kusuruma bakmayın olurmu
Estağfurullah cnm tabiki paylaş sorun yaşamayan varmıki
K. V nin tutumu hiç hoş değil mini etek fln ne giyeceğine karar verebilecek yaştasın sonuçta

Bu arada ben de hasta olcam sanırım her yerim kırılıyor hem regl hem grip fenayi
Çok geçmiş olsun cnm evladınada sanada rabbim şifalar versin bol c vitamini al cnm sende hasta olma

sabah: 1 türk kahvesi
öğlen:
yarım kase sebze çorbası
bir buçuk porsiyon kaşarlı tavuk
iki porsiyon pırasa
3 bardak ayran

akşam:
iki kase buğdaylı yoğurtlu çorba
bir activia
iki bardak süt
iki fincan türk kahvesi

su: gündüz 1 litre. içmeye devam ediyorum.

beş dakika bile olsa mutlaka egzersiz yapacağım.

Çok geçmiş olsun canım.
Bizim evde 2 ölçek var, hep ikisiyle ölçer, karşılaştırma yaparım.
Sende yenisini al mutlaka. Elinin altında bulunsun her zaman

Cnm coo cok gecmis olsun sanirim.ates ailelerin en cok korktugu sey olmali havale riskinden dolayi ama hemen dr a gitmeniz iyi olmus cok uzuldum bebise allah sifa versin
Senin de iki kotu sey ust uste gelmis bitkin hissediyor olmalisin

İyi geceler kızçeler

Z zeze_35 Geçmiş olsun canım
Aytanesii canım ne rahatsızlığı paylaşabilirsin tabi ki, biraz mesafe koyabilirsiniz inşallah çok zor bu şekilde

Sabah 40 dk yürüyüş yaptım, sonra zumba+plates
Öğlen 2.30 gibi çeyrek lahmacun salata çay
Akşam mercimek çorbası yarım kıymalı pide salata çay çekirdek

Cnm coo cok gecmis olsun sanirim.ates ailelerin en cok korktugu sey olmali havale riskinden dolayi ama hemen dr a gitmeniz iyi olmus cok uzuldum bebise allah sifa versin
Senin de iki kotu sey ust uste gelmis bitkin hissediyor olmalisin
Evet biraz kötüyüm inşallah hasta olmam gribi kolay atlatamıyorum kına ve düğün günü grip olmuştum iğnelerle ikisini de atlattık düğün bitince soluğu hastanede almıştım hava falan vermişlerdi düğün fotolarını almaya gitmiştik 1 sene sonra fotoğrafçı bile sen o hasta gelin değil misin demişti o gün bugündür grip olursam hastanelik oluyorum serum yemeden geçmiyor bu arada bebişligi çoktan geçti tatlım kızım 6 yasinda

Canım Cuma günü duphalac aldırdım 2 gün verdim acile gitmeden önce fayda etmedi cumartesi akşamı acile gittik şimdi vereyim i yine fayda edermi cumartesi den beri yine yapmadı kötü olacak diye korkuyorum

Allah kabul etain oruclarinizi. safranin da . masallah.
nadal tutuyir mu .o da tutacakti sanki
Canım benimde 7 gün oldu ben haftasonu tutmadım dün niyetliydim ama bugün hiç niyetlenmedim gözümde alt kapakta birşey çıktı eşim it dirseği derler dedi ama ben ilk defa duydum dün çok sızladı ağrısı beynime vuruyordu bugün de aynı olursa belki ağrı kesici alırım dedim

İnşallah canım gecen hafta gibi herkes bol eksili olsun umarım bende olurum diyecem ama benimde regl ye az kaldı 1 tane gofret kaçamağı olmuş ama menün gayet güzel olmuş ben çok beğendim

hayırlısıyla gelsinler gitsinler otursunlar torun baksınlar belki insafa gelir kv evde süpürge bulaşık yemek işine de girer sende işten gelince rahat edersin
Kızlar davete gitmedim diye kavınvalidr hanım hesap sormaya gelmiş ne iştah kaldım nede moral
Boşver canım kafaya takma yalandanda olsa geçmiş olsun deseydi bari ne diyor

Sahur
Kıymalı yumurta
Yarım dilim.ekmek

İftar
1 tabak kıymalı kapuska
1 kase yoğurt
2 kaşık mantı (kizimin tabagindan kalan)
maşallah senin menüde sade ve şık
Yok hiç susamadım hatta iftarda da su içmedim iyi mi
canım kış geldiğinden sanırım bende hiç su istemiyorum zorlamayla içiyorum
ne kadar ayıp birşey onlara ne bende giydiğin minilere karışır giyme diyor sandım ama kadın tam tersiymiş çok istiyorsa kendi giysin
bir başladın pir başladın yani
Allah ıslah etsin

çok geçmiş olsun canım onları Allah koruyor canım minik melekler
Bu arada ben de hasta olcam sanırım her yerim kırılıyor hem regl hem grip fenayi
haftaya topikçe regl olcaz sen kendine dikkat et annesi kuzulara kim bakacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…