cnm sana hcbisey olmaz cnku sen haftaici hemen eritirsin ideal kilosunda olanla yiyeblir boyle kacamaklargünaydın .
hele dün dibine vurdum saçmalamanın
akşam misafirliğe gittik
o zamana kadar iyi idare ettiydim . sağlıklı mamalar ile beslendim .
ve akşam 1 kupa fantaa. 1 kupa cocoo cola.
ve 1 tabak bol yağda mezgit . öyle yağ çekmişti ki . çıtır çıtır içine kadar işlemişti .
salata.
2 adet fıstıklı baklava.
olsun dedim . aay her zaman mı yiyorum baklava. ki hiç sevmem ama dün akşam yiyesim tuttu . kaymak tadı vardı
kola ve fanta ağzıma sürmem . içtim gitti. anlamadım nasıl oldu.
ama pamukcuğumun dediği gibi eritirim bunları.
çünkü bugün tekrar sağlıklı beslenmeye devam inşallah . rutini bozmuyoruz .
allah kabul etsin cnm basin agridi mi bugun oructaSahurumu az yağlı kıymalı yumurta 1 dilim ekmekle yaptım.
Akşama ise lahana ile birşey yapmayı planlıyorum kendime. Eşime ve kıza ise manti pisirecegim.
Izole cnm kahveyi azaltman iyi oomis fazlasi zarar ve odem yaoar ustelik bnde azaltiyorumsabah: 1 türk kahvesi
kahveyi azaltıyorum
öğlen:
yarım kase sebze çorbası
bir buçuk porsiyon kaşarlı tavuk
iki porsiyon pırasa
3 bardak ayran
proteinimi, sebzemi yedim.
akşama açlık krizi yaşamazsam hafif yemeye çalışacağım.
geçen hafta hep açlık krizi geldi. yedim yedim doymadım. dengeyi iyice bozdum
Kaynar koyuyorum kupaya kesilebilir belki tulum aldım kahvaltıda çorba içtiğim için çok iyi geliyorlahanaya mı karıştıracaksın canım?
bu şu ünlü lahana zayıflama çorbası mı? bence ona yoğurt yakışır.
Tmm cnm tşklerChia baya şişiyor ya üzerine bol su iç ama
Oda güzel olabilir evetCecil yakışır bence.
l
Allah kabul etsin cnm oda çok güzel bir yemek kıymalı dahada besleyiciAfiyet olsun canım.
Ben kalan lahananın 4 te biriyle kıymalı kapuska yaptım şimdi. Bu daha doyurucu olur gibi geldi. Niyetli olmdigim bir gün de senin tariften yapayım.
Başın ağrımıyor mu canım ben de bir ara lahana suyu içiyordum lahanaları da yiyordum ne zaman yesem başım ağrıyorduKaynar koyuyorum kupaya kesilebilir belki tulum aldım kahvaltıda çorba içtiğim için çok iyi geliyor
Tmm cnm tşkler
Oda güzel olabilir evet
Allah kabul etsin cnm oda çok güzel bir yemek kıymalı dahada besleyici
Pazara 14.15 te çıktım 1 saate evdeydim yürüyüş te yapmış oldum bu sayede
1 yer elması, 2 dilim elma, 1 mandalina, 2 parça portakal yedim 1 parçada siyah havuç pazardada 2 zeytin yedim
1 kupa çorba az önce içtim içine tulum peyniri koydum bir kaşık
Şimdiden limonlu çay koydum içiyorum
Canım oruçta 9. Gunumdu bugün. Arada bir gün yola gideceğim için sadece tutmadim. Alıştı bunyem şükür basagrisi olmuyor. Ama işte yemek yemegince zam geçmiyor sanki. Evde olunca da daha zor geçiyor zaman.cnm sana hcbisey olmaz cnku sen haftaici hemen eritirsin ideal kilosunda olanla yiyeblir boyle kacamaklar
Bu arada kv mi geliyor ben mi yanlis okudim kac gun kalacakmis
allah kabul etsin cnm basin agridi mi bugun oructa
Izole cnm kahveyi azaltman iyi oomis fazlasi zarar ve odem yaoar ustelik bnde azaltiyorum
Ikinci olarak acaba beslenme tarzini degistirsen mi artik sabah yiyemiorrun bliorum ama sabah bi iki lokma sonra ara ogun mi koysan ki cnm aclik icin
Bu sefer uzun süreli bir sürece girdim ya olacak ya olacak..İyi sonuç alacaksın canım inşallah
Ben de burada araştırdım yalnız kulak 70 TL haftalık, tüm vücut 170 ya da 150 haftalık
Canım geçmiş olsun ..Anestol sür poposuna..Bir de korkar yapmaya tutar o da kabız yapar..En kötüsü devam ederse dup.alak şurup alırsın normale dönene kadar..Canım kabızlık problemi yaşadı canım gecede sancıdan uyumadı gündüz yine kötü olunca acile gittik lavman yapıldı çok şükür rahatladı ama bu akşam yine acıyor diyordu sanırım zorlamayla çatlak oluştu şimdi o acıyor onun haricinde soğuk algınlığı fena sarstı sürekli burunları akıyor üçününde silmekten yara oldu artık elimde peçeteyi gören ağlamaya başlıyor zor bir hafta oldu hala devam ediyor
Hayırlısıyla atanırsın inşallah canım..Eveeet :))))
Sonradan acıkmayacaksan olur tabii..Gayet de iyi olur..Kızlar içimden hiç yemek yemek gelmiyor sadece meyveye yoğurt döksem tarçınla birkaçtane fındık yesem chia da koysam acıkmam dimi canım yemek istemiyor yoksa hiç yemiycem
afiyet olsun.fotolar harikaKızlar iyi akşamlar
Eki Görüntüle 2568233
Kuymak yine yiyemedim kızlar yedi tabaktakini
3 bardak çay içtim.
Saat 2.30 da 1 orta boy Trabzon hurması yedim.
Eki Görüntüle 2568232
4.45 de ekşili acılı kırmızı pancar çorbası yedim.
Eki Görüntüle 2568231
18.11 de
3.5 kaşık kuru fasulye az sulu
2.5 kaşık bulgur pilavı
3 kaşık yoğurt
Sabah 30 dk leslie yaptım
1.5 lt su içtim
1 kupa yeşil çay içeceğim şimdi
Saat 10 da 1 kupa çok az sütlü türk kahvesi içeceğim.
Saat 11 de 1 saat leslie yapacağım.
Allah kabul etain oruclarinizi. safranin da . masallah.İyi akşamlar herkese...
Sahur
1 dilim ıspanaklı börek
4 tane mercimek köftesi
Yoğurt, yeşillik
İftar
1,5 kase brokoli çorbası
Dünden kalan hamsi-patates
Bol Salata
Çayla devam...
afiyet olsun .@demirleke hb canım
sabah geç kaldığım için peynirli poğaça
2 tane türk kahvesi
öğlen sütlü yulaf ezmesi
1 tane limonlu soda
evwt . dun aksam aradilarcnm sana hcbisey olmaz cnku sen haftaici hemen eritirsin ideal kilosunda olanla yiyeblir boyle kacamaklar
Bu arada kv mi geliyor ben mi yanlis okudim kac gun kalacakmis
allah kabul etsin cnm basin agridi mi bugun oructa
Izole cnm kahveyi azaltman iyi oomis fazlasi zarar ve odem yaoar ustelik bnde azaltiyorum
Ikinci olarak acaba beslenme tarzini degistirsen mi artik sabah yiyemiorrun bliorum ama sabah bi iki lokma sonra ara ogun mi koysan ki cnm aclik icin
Sağol canım, İnşallah.Allah kabul etain oruclarinizi. safranin da . masallah.
nadal tutuyir mu .o da tutacakti sanki
Tatilde çocukların başında kalıp onlara bakarlarsa iyi olur aslında.evwt . dun aksam aradilar
15 tatil hngi gunlere denk geliyor iye sordular eşime
geleceklerdi zaten. zamani belli degildi
umarim tatsizlik cikmadan gelir gider
sıkıntı çıkarmazsa gül gibi geciniriz 10 gun 15 gun. o kadar kalir umarim.cocuklarla kalsa cok iyi olurdu
Canım oruçta 9. Gunumdu bugün. Arada bir gün yola gideceğim için sadece tutmadim. Alıştı bunyem şükür basagrisi olmuyor. Ama işte yemek yemegince zam geçmiyor sanki. Evde olunca da daha zor geçiyor zaman.
olur tabiki icinden gelmiyorsa yeme cnmKızlar içimden hiç yemek yemek gelmiyor sadece meyveye yoğurt döksem tarçınla birkaçtane fındık yesem chia da koysam acıkmam dimi canım yemek istemiyor yoksa hiç yemiycem
Sahurdakiler bugun seni susatti mi hic cnmİyi akşamlar herkese...
Sahur
1 dilim ıspanaklı börek
4 tane mercimek köftesi
Yoğurt, yeşillik
İftar
1,5 kase brokoli çorbası
Bol Salata
Çayla devam...
Evet canım bi ben yiyorum çok seviyorum 2 gunde 1 taze yapıp tüketiyorum. Teşekkür ederim yorumun içinafiyet olsun.fotolar harika
hep oancar corban var. her zaman oisiriyorsun galiba.
agiyet olsun
Bende nerde bu kız diyordumİyi akşamlar herkese...
Sahur
1 dilim ıspanaklı börek
4 tane mercimek köftesi
Yoğurt, yeşillik
İftar
1,5 kase brokoli çorbası
Bol Salata
Çayla devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?