Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canını sıkma canım. Böyle böyle alışacak.
Başka bir tür bunlar alışmazlar eminim kızıma hamileyken ilk zamanlardı gelmiş üzerine doğrudürüst birşeyler giy yok şunu giy yok bunu giy yeminle bu alıp hergün ağlıyordum eşime dedim karışmasın oda gitmiş kayınpere demiş kaynnmı bir güzel azarlamışlar ama görümcem geldi başıma bu kadın sizin yüzünüzden hergün ağlasın mı diyor naparsın ben onlar8n istediği gibi olmak zorunda mıyım kadınlar içinde mini hiymeliymisim hayat8mda giymemisim başı giyeyim o hafta kanamam başladım son pişmanlığı fayda etmez ama yine yapar doğum yapınca daha beterini yaptı ömrüm geçsede unutmam

Ne kadar yersiz şeyler. Kaç yaşında kadınsın nerede ne giyip giymeyecegine karar vermek onların haddine mi düşmüş. Gelmiyorum diyince neyin hesap sorması ? Çok mu yüz göz oldunuz canım bu kv ile.

Ben bunları gördükçe evlilikten soğuyorum biraz ne kadar düşüncesiz bir davranış ayıptır ama.

Ne kadar yersiz şeyler. Kaç yaşında kadınsın nerede ne giyip giymeyecegine karar vermek onların haddine mi düşmüş. Gelmiyorum diyince neyin hesap sorması ? Çok mu yüz göz oldunuz canım bu kv ile.
Yok canım ne yüz gözü saygımı kullanıyor doğumdan souannem.bir haftada kaldı kadına demedigini bırakmadı hastaneden çıktığımız gün kapıdan girerken evdeymis demedin mi şerif hanım evi çok pisletmişsiniz diye şok olduk annem incesinde bir hafta kaldı kadın acilde. Zor evde kaldı ishal olmuş hesap sormak ona mı kamış saatlerce ağladı eşim bozacaktı bide senle uğraşmayın gidin başımdan dedim ben naparsın hangine yanayım sonra kadın misafir gelince göründü ayy sormayın burdan çıkamıyorum temizlik yemek dedi bukadar yalancılık hayatım boyu görmemişim ben

Kızlar davete gitmedim diye kavınvalidr hanım hesap sormaya gelmiş ne iştah kaldım nede moral
Yok hiç susamadım hatta iftarda da su içmedim iyi mi
cnm benm su ic cok su kaybettin tum gun susuz kalma sakin
hic hos degil heoimiz az cok biseyler yasamisizdir ama mesafe cok onemli sana senin istemedgin bisseyi yaptirmamalilar kesinlikle esin destek oluyor anladgim kadariyla istemedgin biseyi yapma canim.hayir diyebilmek cok onemli ayrica onlar da bizlere saygili olmak zorundalar

Zorundalar ama ne saygı nede başka birşey var zaten sevgi beklemiyorum da neyse

Nedir bu erkek annelerinin gelinler üzerinde hakimiyet kurma isteği

İnan canım herkeste bu sorunlar gibi benzer sorunlar var. Bazen düşünüyorum da, erkek annesi olunca değişik bir hormon mu yükleniyor, daha korumacı, oğlunu paylasmada sorun yaşayanlar yada kıskanan karışan birine dönüşüyorlar.

Ben hiçbir damata şunu giy, yada bizimle sıraya gel diye diretme görmedim

Kendi kızlarınada yapsınlar ozaman ne oluyor görelim demekki onlara yapmışlar yada gelin yarışmasına mı girdim farketmeden bilmiyorum

Terbiyesiz kadın. Boşver canım hiç onun seviyesine inme annene üzüldüm kadın oraya gelmiş destek olmaya kadına resmen köstek olmuşlar yazık yazık. İyi demişsin o kovmaya evden gitmediyse çok yüzsüzmüş

Kızlar kusuruma bakmayın valla okadar bunalmışım ki tutamadm kendimi hakkınızı helal edin rahatsızlığı verdimse lütfen kusuruma bakmayın olurmu
Cnm olur mu oyle sey bizde burada boyle seyler paylasiyoruz cunku bu tarz seyler heo hayatin icinden yasadigimiz seyler o nedenle gonlunce anlatablirsin

Kızım hastaydı bikac gündür önce karin ağrısıyla başladı sonraki gün ateş oldu ölçtük 36 kusur çıktı sonra biraz iyileşir gibi oldu dün ikindileyin yine başladı aksam ateşliydi biraz bugün dr götürdük grip ilerlemiş faranjit de olmuş biraz da hırıltı var dedi ekg çektirdi ateşi 38.5 cıktı ama ben 39 hissediyorum dedi dr biz ölçüyoruz 36 kusur çıkıyor anladık ki ateş ölçer bozulmuş canım çok sıkıldı şimdi 38 kusurse geçen gece kesin 39 u geçmiştir iyi ki havale geçirmedi çocuk simdi ilaç kullanıp 5 gün sonra tekrar gidicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…