yanlış olmalı değil mi ama. nasıl fazladan 3 olur . bir yanlışlık vardır . pil bitiyordur .Kızlar ben geçen haftadan +3 kg çıkıyorum. Niye böyle oldu anlamadım.
Ondan bu hafta kilo bildirimi yapmayacağım.
iyisin bence . tebrik ederim . gayet iyi kilodasın . hedefe ulaştın mı.Rumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6
Geçen hafta: 56.4
Bu hafta: 56.1
Fark: 300 g
Yüzde: 0,53
vayyyyyyyyyyyyyyyyyyRumuz Aytenazmi
Başlangıç 63.4
Geçen hafta62.3
Bu hafta 60.9
_1400
Spor evde serbest stell :)
maşallah addaa cım .@demirleke evet cnm artik sabitleyim yeter zaten kilo verme amacim kalmadi cok skur
Yemek ve su bay etkiliyor canım kilo bildirmeye ek birşey değil bende geçen hafta 2 kilodan fazla çıktım ya ödem oluyor sindirim sorunlarına olabiliyor muhteşem senin tartın pili bitmiş bende netten yedek alıcam ikitaneŞimdi tekrar tartildim.
1.5 kilo fazla çıktım. Kahvaltı felan yaptım, yarım litre su içtim.kahve icmistim.
Tartinin pili azalmış.olabilir çünkü 7 senelik tartı. 1 kez pil değiştirdi.
Kızımı şimdi tarttim normal çıktı.
Neyse yarın bakayım ben kiloma
Regl olmustum ya birden an da + olmustum çok üzülmüştüm sonra bana dediniz ya ödem olur normal diye sonra düzene girdi çok şüküryarin tartilirsin kendin icin cnm veya ne zaman istersen
masallah sana cnm ya evet hayale katiliorum bnde gecen hafta soylemistim kilo veremiyorum diye basladin sanki
masallahhhh sanaaa harika gsiiyorsun cnm
ooo cok iyi
Sarfancim ciddi hata vardir tartida bi bozukluk vs
Teşekkür ederim canımSüpersin
Regl olmustum ya birden artıları görünce çok üzülmüştüm ondan demiştim veremiyorum diye ama düzeldi mi çok şükürHarika gidiyorsun canım yaa maşallah sana.
Buraya ilk başladığında kilo veremiyorum diyenlerden biri de sen değil miydin yanlış mı hatırlıyorum ?
Şubat ayına kadar hedefim en azından 59 60 olmak aile dostumuzun düğünü var gece yemeğe çıkacağız ya özeniyorum ☺Maşallah yakında seni 5o li rakamlarda göreceğimize inanıyorum supersinn
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 63.4
Geçen hafta62.3
Bu hafta 60.9
_1400
Spor evde serbest stell :)
ben şoookk.
Demirlekecim hedefim 55 ama bu halimden de memnunum. Almamak bile bir hedef benim gibiler için :)yanlış olmalı değil mi ama. nasıl fazladan 3 olur . bir yanlışlık vardır . pil bitiyordur .
iyisin bence . tebrik ederim . gayet iyi kilodasın . hedefe ulaştın mı.
vayyyyyyyyyyyyyyyyyy
süpersin ama sen...
maşallah addaa cım .
Tebrik ederim canım. Bu hafta da iyisin.Demirlekecim hedefim 55 ama bu halimden de memnunum. Almamak bile bir hedef benim gibiler için :)
Çok güzeldi canım sağol.. kızım arkadaşlarıyla birkaç kez gitmişti bana da iyi oldu.Cok severim bu tarz yerleri bizde esimle ve arkadaslarimla cok gideriz afiyet olsun cnm
Lokanta süperdi Ankarada 4-5 şubesi var qickcine canım adı. Biz Tepe prime şubesine gittik.Sanirim en güzeli bu.Mutfak camdan gözüküyor 2 çekik gözlü gördüm sma garsonlar Türkay ay . çin lokantası mı dedi birileri
ne güzel melmekette yaşıyorsun . çin lokantası bile var . gerçekten çinliler mi yapıyor yemekleri.
merak ettim . nerede bu yer .
Ankara ya gidersem bi aklımda olsun .
üşenmedim baktım tepe subesine. çok da güzel ortamı. terakota heykelleri de vardı.Çok güzeldi canım sağol.. kızım arkadaşlarıyla birkaç kez gitmişti bana da iyi oldu.
Lokanta süperdi Ankarada 4-5 şubesi var qickcine canım adı. Biz Tepe prime şubesine gittik.Sanirim en güzeli bu.Mutfak camdan gözüküyor 2 çekik gözlü gördüm sma garsonlar Türk
Benim kız hava atıyor ben Çinde bu heykellerin gerçeklerini gördüm diyeüşenmedim baktım tepe subesine. çok da güzel ortamı. terakota heykelleri de vardı.
onun belgeselini de izlemiştim . muhteşem bir düşünce. topraktan ordu. kimin aklına gelirdi ki.
Canım sağol.Tebrik ederim canım. Bu hafta da iyisin.
Maşallah maşallah.
bnce de cnm yarin bakarsinŞimdi tekrar tartildim.
1.5 kilo fazla çıktım. Kahvaltı felan yaptım, yarım litre su içtim.kahve icmistim.
Tartinin pili azalmış.olabilir çünkü 7 senelik tartı. 1 kez pil değiştirdi.
Kızımı şimdi tarttim normal çıktı.
Neyse yarın bakayım ben kiloma
Vücut kas yapmıştır canım ama gitsen iyi olur tabi metabolizman yavaşlamış ta olabilir bu hafta ekmeği değiştir birde çaylara yönel bolsa su iç inşallah verirsin3 gün spora gittim bu hafta diyet de cabası ama tık yok haftaya da bu durum değişmezse bir diyetisyene gitmek şart oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?