Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar ben geçen haftadan +3 kg çıkıyorum. Niye böyle oldu anlamadım.
Ondan bu hafta kilo bildirimi yapmayacağım.
yanlış olmalı değil mi ama. nasıl fazladan 3 olur . bir yanlışlık vardır . pil bitiyordur .
Rumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6

Geçen hafta: 56.4
Bu hafta: 56.1
Fark: 300 g
Yüzde: 0,53
iyisin bence . tebrik ederim . gayet iyi kilodasın . hedefe ulaştın mı.
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 63.4
Geçen hafta62.3
Bu hafta 60.9
_1400
Spor evde serbest stell :)
vayyyyyyyyyyyyyyyyyy
süpersin ama sen...
@demirleke evet cnm artik sabitleyim yeter zaten kilo verme amacim kalmadi cok skur
maşallah addaa cım .

Göğüs altından 77.5 başlangıç 80
Göbek deliği çevresi 84 başlangıç 87
Kalça 95 başlangıç 97
Bacaklarımı hatırlamıyorum o nedenle ölçmedim kızlar okadar çok kilo veremiyorum ama ben sıkılaşıyorum kendimi dizimi yirmadan ufak egzersizler yapıyorum yatakta yatarken kalkarken de bacak göbek egzersizleri yapıyorum ayaktada yürürken kollarımla sağa sola döndürün hareket ediyorum demekki çok spor yaomadanda incelebiliniyor normalde gece yemem ama dün gece fındık birşeyler yedim bir cüz kuran okudum sonrada coğrafya dersi dinledim kızım durmadı geç saate kaldım yattığımda saat 3 tü beyin daha çok enerji istiyor anlaşılan o nedenle sınava çalışanlar kilo alıyor belkide yeemseydim 60 net olurdum da neyse küsüratta olsa yine gördüm şükür

Yemek ve su bay etkiliyor canım kilo bildirmeye ek birşey değil bende geçen hafta 2 kilodan fazla çıktım ya ödem oluyor sindirim sorunlarına olabiliyor muhteşem senin tartın pili bitmiş bende netten yedek alıcam ikitane

Regl olmustum ya birden an da + olmustum çok üzülmüştüm sonra bana dediniz ya ödem olur normal diye sonra düzene girdi çok şükür

Teşekkür ederim canım
Harika gidiyorsun canım yaa maşallah sana.
Buraya ilk başladığında kilo veremiyorum diyenlerden biri de sen değil miydin yanlış mı hatırlıyorum ?
Regl olmustum ya birden artıları görünce çok üzülmüştüm ondan demiştim veremiyorum diye ama düzeldi mi çok şükür
Maşallah yakında seni 5o li rakamlarda göreceğimize inanıyorum supersinn
Şubat ayına kadar hedefim en azından 59 60 olmak aile dostumuzun düğünü var gece yemeğe çıkacağız ya özeniyorum ☺
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 63.4
Geçen hafta62.3
Bu hafta 60.9
_1400
Spor evde serbest stell :)

Maasallah canım çok iyisin

Demirlekecim hedefim 55 ama bu halimden de memnunum. Almamak bile bir hedef benim gibiler için :)

Cok severim bu tarz yerleri bizde esimle ve arkadaslarimla cok gideriz afiyet olsun cnm
Çok güzeldi canım sağol.. kızım arkadaşlarıyla birkaç kez gitmişti bana da iyi oldu.
ay ay . çin lokantası mı dedi birileri

ne güzel melmekette yaşıyorsun . çin lokantası bile var . gerçekten çinliler mi yapıyor yemekleri.
merak ettim . nerede bu yer .
Ankara ya gidersem bi aklımda olsun .
Lokanta süperdi Ankarada 4-5 şubesi var qickcine canım adı. Biz Tepe prime şubesine gittik.Sanirim en güzeli bu.Mutfak camdan gözüküyor 2 çekik gözlü gördüm sma garsonlar Türk

Selam kızlar ben tartiya çıkmıyorum yasak onun için artık listede değilim. Hafta sonu kontrollerimde dr söyleyecek sadece.
Ama sizi izliyorum. Bende tartılınca listeye girmesem de size bildiririm.Cok güzel kilolar vermişsiniz tebrikler.

üşenmedim baktım tepe subesine. çok da güzel ortamı. terakota heykelleri de vardı.
onun belgeselini de izlemiştim . muhteşem bir düşünce. topraktan ordu. kimin aklına gelirdi ki.

Slm ben 160 boy 60 kiloyum. Kemiklerim agir, goruntumde aslinda 38 bede im, yani beni goren 55 filan saniyo, orantili kilo aliyirum cunku. 3 çocuk dogurdum, hep 50 kiloda yasayan biri olarak, aslinda kilom çok değil ama sıkılasmak ve bir beden küçülmek istiyorum, 2 haftadır if yapıyorum ve korse kullanıyorum, sabah 8 akşam 6. Incelmem inanılmaz belirgin ama devam edicem yine de.
Bugün akşam kız kıza canlı müziğe gideceğiz o yüzden if saatimi otelemeye çalışıyorum, akşam 11 e kadar belki orda birşeyler yerim diye saat 3e kadar ac durucak bugün, karnım gürül gürül gurulduyo

üşenmedim baktım tepe subesine. çok da güzel ortamı. terakota heykelleri de vardı.
onun belgeselini de izlemiştim . muhteşem bir düşünce. topraktan ordu. kimin aklına gelirdi ki.
Benim kız hava atıyor ben Çinde bu heykellerin gerçeklerini gördüm diye

Tebrik ederim canım. Bu hafta da iyisin.
Maşallah maşallah.
Canım sağol.
Aslında sen de çok güzel besleniyorsun neden bu kadar yavaş gidiyor senin kilolar anlamadım daha önce de birkaç defa söyledim sana, senden daha çok problem ediyor gibi olmak istemem ama bence daha çok kilo vermen gerekiyor sanki. Metabolizman mı yavaş yoksa kaçamakları mı yazmıyorsun bu işte bir iş var :)

bnce de cnm yarin bakarsin

3 gün spora gittim bu hafta diyet de cabası ama tık yok haftaya da bu durum değişmezse bir diyetisyene gitmek şart oldu
Vücut kas yapmıştır canım ama gitsen iyi olur tabi metabolizman yavaşlamış ta olabilir bu hafta ekmeği değiştir birde çaylara yönel bolsa su iç inşallah verirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…