Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi akşamlar kızlar bugün hiç güzel beslenme yapamadım

Sabah 10.40 da
3 bardak çay içtim.

Öğlen 3 de kermese gittim abimin eşiyle orada

Tavuk çorbası vardı 7 kaşık yedim büyük kaseydi geri kalanı kızlarım yedi.

Yoğurtlu semizotu salatasinin ve brokoli salatasinin yarısını yedim. Havuç tarator u yemedim mayonezliydi.
Ekstra 2 catal trilece, küçük dilim çok ince pizza, yarım top kek ( misket kadardı ).

Saat 5.30 da yukarıda ki tabakta küçük avuç içi kadar döner vardı yeşillik biber ve domatesleri yedim salatalık turşusunu yemedim. 3 kaşık yoğurt yedim.

Sabah 1 saat leslie yaptım
Şimdi 30 dk egzersiz yapacağım
Saat 10 da 1 saat leslie yapacağım
1.5 lt su içtim
1 kupa tarçınlı türk kahvesi içtim
12 gibi 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi daha içeceğim :)

Saçma beslendim ama yarın ekmek ve pilav yemeyerek telafi edeceğim

Son düzenleme:
Iyi aksamlar iyo hafta sonlari hepimize insallahhhh

Sabah yumrta cawdar ekmegi

Ogle 1 muz

Aksam 1 durum cay bardagi kola

Allah affetsin ipin ucu kavti mi kacior
Afiyet olsun canim kolayı en son 1.5 ay önce içmiştim tadını bile unuttum içecek bile içmiyorum önce ki gün kızımın bardağın da soğuk çay vardı 2 yudum kadar onu içeyim dedim de midem bulandı çünkü çok şekerli geldi bana liptonun du bide biliyorsundur en az şekeri o marka koyuyor ya yine de içemedim. Bence çıkar hayatından kolayı 1 ay da unutursun tadını.

Benim menüm
Sabah
Yarım domates
Havuç
Bir avuç fındık
İki bardak çay
İki dilim ekmek
Eşim bal sürdü verdi yoksa yemiycektim kız kucağımda yiyemiyorum diye verdi:)))

Saat 5 te iki kaşık pirinç pilavı
4 kaşık sucuklu kurufasulye
Bir küçük kase yoğurt
Bir dilim ekmek

Vücut kas yapmıştır canım ama gitsen iyi olur tabi metabolizman yavaşlamış ta olabilir bu hafta ekmeği değiştir birde çaylara yönel bolsa su iç inşallah verirsin
Bu söylediklerinizi not alıyorum uygulayacağım çok teşekkür ederim sizler destek verdikçe bana moral geliyor

Canım menünde abartı bir şey yok bence

Sabah kalktığımda 2 kuru kayısı ve 10 fıstık yedim

Kahvaltı
1 yumurtadan Menemen (içine az kıyma koydum)
1,5 dilim ekmek
Çay

Ara
Sade kahve
1 diyet kurabiye

Akşam
2 tabak nohutlu kereviz yemeği
1 büyük kase yoğurt

Akşam dediğim 4’tü. Öyle olunca acıktım baktım kuruyemiş yiyorum kalktım iki minik köfte ve üç kaşık yoğurt yedim az önce Allah affetsin

Canım inan kacamaklarim olmuyor.
Zaten bu hafta 5 gün niyetliydim
Bir gün kahvaltıya gittim. Onda da başka birşey yemedim o gün.
İnan tıka basa birşey yemiyorum.
Benim de çok canım sıkılıyor.
Dr gittim, insülin direnci felan bakıldı herşey.
Anormal hiçbir durum yok.
Benim de bugün motivasyonum yerle bir oldu.

Cnim belki de strrst yapmissindir o nedenle gtmiyordur inanki o cok buyuk bir etken

Oruç tuttuğun için bence vücut yemek gelmiyor diye tutuyor ben genelde oruç tutarken alıyorum o nedenle halbuki oruç daah az yemeni sağlıyor ama işte şu içemiyorum ya

Canım bir de benim diyetimi dene olmaz mı benim + sporu çok seviyorum 2 saat yapıyorum imkanım varsa mutlaka yap çünkü spor olmadan diyet gelini olmayan damada benzer üzülme gidecek hepsi gayret et dediğim gibi inanmak başarmanın yarısıdır sana bu topikte ki herkes inanıyor bence sen de ümitsiz olma

Cnim belki de strrst yapmissindir o nedenle gtmiyordur inanki o cok buyuk bir etken
Oruç tuttuğun için bence vücut yemek gelmiyor diye tutuyor ben genelde oruç tutarken alıyorum o nedenle halbuki oruç daah az yemeni sağlıyor ama işte şu içemiyorum ya
Ya kızlar benim kilo verememe az ver durumum bir haftalık bir aylık birşey değil ki.

1 yılı geckindir 2 aşağı 3 yukarı devam ediyorum. 60-63 arası gidip geliyorum sürekli

Canım bence bu hafta niyetli olduğumuz için olmadı bende 5 gün niyetliydim iftarda cozutmadım iftardan sonra birşey yemedim ama azalma olmadı tüm hafta sadece 1 tane pingui yedim tatlı olarak
Önümüzdeki hafta sende benim gibi regl olacaksın büyük ihtimalle onunda etkisi büyük. Moral bozmak yok çok şükür sen 60 altını bende 80 altını gördük çok daha fazlasını yapabiliriz

Eki Görüntüle 2569675

Kilo bildirimi yapıyorum.
Rumuz= ertugrulunhalimesi
Başlangıç tarihi= 10/12/2019
Başlangıç kilo= 70.3
Önceki hafta kilo= 67.4
Güncel kilo= 65.9
Fark= 1.50
%2.225
bu bu nedir bu nazar değmesin sen şubatı görmeden 50li rakamları göreceksin inşallah o düğünde de bakan tekrar bakacak vayyy diyecek bak göreceksin
Rumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6

Geçen hafta: 56.4
Bu hafta: 56.1
Fark: 300 g
Yüzde: 0,53
yine iyisin yine iyisin maşallah istikrar süper gidiyor
Rumuz Aytenazmi
Başlangıç 63.4
Geçen hafta62.3
Bu hafta 60.9
_1400
Spor evde serbest stell :)
geçen haftaki şişlik gitmiş iyi gidiyorsun
Kızlar ben geçen haftadan +3 kg çıkıyorum. Niye böyle oldu anlamadım.
Ondan bu hafta kilo bildirimi yapmayacağım.
O baskül hatası canım benim hemen pil al

Ya kızlar benim kilo verememe az ver durumum bir haftalık bir aylık birşey değil ki.

1 yılı geckindir 2 aşağı 3 yukarı devam ediyorum. 60-63 arası gidip geliyorum sürekli
Belkide vucudun için ideal kilo budur canım fazlalık olarak gördüğün kısım kalçalarındı sanıyorum bölgesel olarak spora yoğunlaşarak incelemeye çalışsan olurmu

Belkide vucudun için ideal kilo budur canım fazlalık olarak gördüğün kısım kalçalarındı sanıyorum bölgesel olarak spora yoğunlaşarak incelemeye çalışsan olurmu
Yok.canim ideal kilom 55 hatta altı.
Kilom eşit dağılmış olsa, belki olabilir ama bir bölgede toplandığı için, alt bedenim 42 üst bedenim 38

Yok.canim ideal kilom 55 hatta altı.
Kilom eşit dağılmış olsa, belki olabilir ama bir bölgede toplandığı için, alt bedenim 42 üst bedenim 38
Anladım canım sağlıkla ilgili bir durum yok neden bu kadar yavaş anlamadım benim gitmiyor ama sizin yedikleriniz ortada benim gibi camış gibi yemiyorsunuzki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…