Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Tünaydın kızlar bugün biraz gec kalktım
Sabah uyaninca
Ilık limonlu su
Sade tarçınlı türk kahvesi
Kahvaltıc 12.30
10 tane zeytin
2 kaşık sucuk koydum (gramıni falan bilmiyorum normal bir şekilde doğradım iki kaşık tabağıma koydum kendi yağıyla pişti)
1 kivi
1 mandalina
Maydanoz
4 tane ıspanak koydum (demir eksikliği için)
6 tane fıstık 3 tane ceviz
Bir dilim pastırma
Yeşilçay

Haklısın canım sana asla kırılmam iyiliğimi düşündüğünü biliyorum kadayıf börek ve lahmacun olan gün evde değildim misafirlikteydik ama kendimi tutabilirdim kadayıf ve böreğin tadına baktım ama lahmacunda ipin ucunu kaçırdım dün evde ıspanaklı börek yaptım malesef yedim benimki açlık değil fiysizlik o güzel kokuyu duyunca düşüncesizce dalıyorum bugünü hafif geçiriyorum detoks falan yapmadım 2 gün detoks yapsam ne olacak benim kendime çeki düzen verip beslenme şeklimi değiştirmem gerekiyor

Canım senin bu yediklerin Karatay oluyor dimi birkaç gün senin menüleri takipteyim yapabilirmiyim bilmiyorum ama bolluğu gözümü doyuruyor

Canım senin bu yediklerin Karatay oluyor dimi birkaç gün senin menüleri takipteyim yapabilirmiyim bilmiyorum ama bolluğu gözümü doyuruyor
Evet canım karatay diyeti yapiyorum diyete diyemiyorum aslında daha sağlıklı geldiği için tabi dört dörtlükte uygulayamıyorum herşey doğal olsun diyor ama doğal bişey bırakmadılar ki ülkede elimden geldikce tereyagını sütü filan el yapimı olan tanıdık bilindik yerlerden almaya çalışıyorum bir dene istersen aç kaldigımı hissetmiyorum iyide geliyor bana

Canım bende öyleyim.karnimiz değil gözümüz aç bizim.
@demileke ne güzle mamalar yapmış hafta sonu ama yememis. Ben yaptığımı yiyorum mutlaka.
Ama bugün demirleke den gaza geldim yemeyeceğim (inşallah)
2 gün önce pamuğun çorbasından yaptım. Bugün yemeğe başladım. Akşam evdekilere nohut pilav pisirecegim ben o çorbadan içecegim (insallah)

Henüz yapmaya cesaretim yok kendimi hazır hissetmiyorum ama sen menü yazdıkça sende yapabilirsin diye kendimi gazlıyorum

ah kuzum . yine dönüp dolaşıp sana düşüyor görev.
sende bitiyor olay .
inşallah sen de ideal kilona ulaşacaksın . olacak . inanıyorum .

evet mamalar yaptım ama canım çekmedi.
canım hep sebze meyve çekiyor .
bir de çay , kahve, bitki çayı vs . sıvı çok alıyorum . belki bu da ağzımın boş kalmamasını sağlıyor . içmeyi seviyorum . ama su içmiyorum malesef . o konuda sınıfta kalırım .

Henüz yapmaya cesaretim yok kendimi hazır hissetmiyorum ama sen menü yazdıkça sende yapabilirsin diye kendimi gazlıyorum
umarım yaparsın .
daha lezzetli hale getirmek için içine sucuk . tavuk , et de atabilirsin bence.
daha yemesi güzel olur . belki o zaman severek yapar yersin .

sabah kahvaltım . bir parça kek .
işe gelince saat 10 gibi 1 elma.
üzerine jöle yapmıştım . dökmüştüm . ondan . değişiklik arayışı...

öğlen 1 kaşık pilav
kabak jülyen doğrayıp . üzerine dereotu ve az yoğurt . dijon hardalı 2 tatlı kaşığı . çok seviyorum bu hardalı. eşim bi tadına baktı nefret etti. bence enfesss.

neyse ardından yarım craunh çikolata
1 paket 3 ü bi arada
ve şimdi çay .
aslında daha sağlıklı hurma , kurukayısı vs var evde ama daha getiremedim yaa. nasıl oluyorsa hep unutuyorum kalıyor evde.
neyse
böyle . tatlı krizim tutuyor da ondan
meyve de getirmedim mesela . ondan da getirsem bu 3 ü bi aradaya ya da cranunh a gerek kalmayacak .

Bende aynı şekilde bugün gaza geldim dün pazı sarması lahana sarması ve yaprak sarması yaptım ıspanak böreği yaptım akşam azar azar hepsinden yedim bugün yine hepsinden var ama yemeyeceğim demirleke nasıl yemiyor dedim sabah kendimede buğdayla yoğurtla güzel bir çorba yaptım içine et suyuda koydum çok güzel olmuş detoks olarak yapmadım Öğle içtim akşamda içerim bu çorbadan sonra bende pamuğun çorbasını deneyeceğim

süpersin .
kimse zorlamıyor ki ye diye.
kendine bi bak . sor . yani bunu yedin tamam ye . ama sonra bi kısır döngü. kilo veremiyorum ,sabit kalıyorum vs .
hep bunlar işte sorumlusu.
bi hastalık vs yoksa tabi. olur ya . hipoglisemi olur . başka şey olur .
sağlıklıysak yapabiliriz . yapanlar çok mu şey sanki.

Canım ben vucudumun değil beynimin sağlıksız olduğunu düşünmeye başladım sağlıklı düşündüğümde tüm söylediklerine katılıyorum taa ki sofra hazırlayana kadar işte o zaman ben ben değilim

umarım yaparsın .
daha lezzetli hale getirmek için içine sucuk . tavuk , et de atabilirsin bence.
daha yemesi güzel olur . belki o zaman severek yapar yersin .
Bu söylediklerinin hepsini çok seviyorum evet ama okurken bile gözümün önünde canlanırken ekmeğin üstünde görüyorum veya pilavın
Bana biraz kızarmısın kuzum sopalık oldum

Cunku insanin yemeeikce yemeyesi geliyor zararli seylerden
Bnde onceden demirleke nasil yemiyir derdim ama suanda farkettim ki bn de yemiorum hicc canim da cekmiyor ozellikle pogaca ve borekler midemi bulandiriyor yagiydi mayasiydi o nedenle farkettim.ki bunyeyi biraz alistir sonra o zatem allahin yarattigi sseyleri istiyir sadece

Bu konuda uyarılarını dikkate alacağım umarım başarabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…