Tabiki hoşgeldin aramıza bizde gizli saklı yok ne yediğini içtiğini diycen ona göre :))Merhaba kızlar iyi akşamlar bende diyet yapiyorum 1 2 gruptadayım burayada rastgele denk geldim hoşuma gitti araniza katılabilir miyim?
Aynen öyle canımDimi am doğru beslenince sütte oluyor kilolarda gidiyor :)))
Hoşbulduk canim seve seve yazarım hergünTabiki hoşgeldin aramıza bizde gizli saklı yok ne yediğini içtiğini diycen ona göre :))
bencede gayet iyi gidiyorsun sen hayalin önerilen uy gerisi tamamSevabiyla gunahiyla yaziyorum yazacagim icin dikkat etmeye calisiyorum olabildigi kadar nasil gidiyorum kizlar?
canım yine güzel menü ve güzel tabaklar hergün diyorum bende yarın sabah böyle güzel kahvaltı tabağı hazırlayacam sonra yine zaman bulamıyorum 2 dilim ekmek arasına 1 dilim kaşar sıkıştırıp ayaküstü yiyorum bu sabah eşim vardı da oturup kahvaltı yapabildim şükürKızlar iyi akşamlar iyi hafta sonları
Sabah 10.30 da ekmeksiz 3 bardak çayla yaptım kahvaltımı.
Eki Görüntüle 2570261
Saat 2.30 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
1 orta boy Trabzon hurması
Saat 4 de
5 büyük kepçe kereviz çorbası acılı ekşili
Eki Görüntüle 2570262
Saat 5.40 da
Yarım kase pırasa çok az bulgurla pişti
3 kaşık yoğurt
Eki Görüntüle 2570263
Sabah 1 saat leslie yaptım
Saat 10 da 1 saat leslie yapacağım
11.30 gibi 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
1.5 lt su içtim
Dün dediğim gibi ekmek ve pilav yemeyecektim. Sabah ekmek yemedim akşam yemeğin de yemeğin içinde bulgur vardı onu da az yedim zaten.
O 2 dilim pasta olmayaydı iyiydi onun öncesinde herşey den tadımlık yemiş sorun yok demiştimKızlar bende yazayım bugün kusuruma bakmayın menü menoye benzemesi misafirlikteydim
sabah iki dilim tahin helvası
iki dilim ekmek
iki bardak çay
Akşam
Bir kase çorba
Bir kaşık pilav
Bir dilim küçük börek
Birtane etli sarma
İki kaşık türlü
İki kaşık hoşaf
3 kaşık salata
İki saat sonra da iki dilim pasta küçük
Hoşgeldin evlimisin çoluk çocuk varmı nerden geldi bu 20 kilo geçmişi nedirMerhaba kızlar iyi akşamlar bende diyet yapiyorum 1 2 gruptadayım burayada rastgele denk geldim hoşuma gitti araniza katılabilir miyim?
Hoşbulduk evli degilim coluk cocukta yok dolayısıyla 24 yaşındayım tamamen düzensiz beslenmeme baglı 19 yaşıma kadar 50 kiloyu gecmeyen ben dengesiz düzensiz beslenme sonucu 70 kiloyu gordüm okul çıkışı sürekli gec saatlerde okul arkadaşlarimla yemeye gitmemiz fastfood çiğköfte tatlı v.b özellikle hamurişiHoşgeldin evlimisin çoluk çocuk varmı nerden geldi bu 20 kilo geçmişi nedir
Neyseki bir yerden sonra dur demişsin bende üniversitede aynı sebeplerden çok kilo almıştım vereceğine inanıyorum inşallah hep birlikte zayıflayacağız kolay gelsinHoşbulduk evli degilim coluk cocukta yok dolayısıyla 24 yaşındayım tamamen düzensiz beslenmeme baglı 19 yaşıma kadar 50 kiloyu gecmeyen ben dengesiz düzensiz beslenme sonucu 70 kiloyu gordüm okul çıkışı sürekli gec saatlerde okul arkadaşlarimla yemeye gitmemiz fastfood çiğköfte tatlı v.b özellikle hamurişidüzensiz uyku falan derken bu hale geldim ama artık yeter dedim inşallah verecegiz bu kiloları
cnmm iyi tatiller tatili cozutmak icin firsat bilmemen ve sarfanin manti tekliflerini dinlememen dilegiyleSabah kahvaltımı unutmadan yazayım.
yarım dilim su böreği
2 kaşık yumurtalı salata
5 yeşil zeytin
Az peynir
2-3 ceviz
1 dilim ekmek
2 tane patates kızartması
2 tane köfte
Bayağı yemişim galiba
Kızlar ben 4 gün tatildeyim cozutursam menü yazmam ama cozuttuğumu yazarım saklamam
masallah canim cok guzelKızlar iyi akşamlar iyi hafta sonları
Sabah 10.30 da ekmeksiz 3 bardak çayla yaptım kahvaltımı.
Eki Görüntüle 2570261
Saat 2.30 da
1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi
Saat 4 de
5 büyük kepçe kereviz çorbası acılı ekşili
Eki Görüntüle 2570262
Saat 5.40 da
Yarım kase pırasa çok az bulgurla pişti
3 kaşık yoğurt
Eki Görüntüle 2570263
Sabah 1 saat leslie yaptım
11.30 gibi 1 kupa az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
1.5 lt su içtim
Dün dediğim gibi ekmek ve pilav yemeyecektim. Sabah ekmek yemedim akşam yemeğin de yemeğin içinde bulgur vardı onu da az yedim zaten.
keske 1 dilim borek isteseydin ama 2 dilim pasta yemeseydin canimKızlar bende yazayım bugün kusuruma bakmayın menü menoye benzemesi misafirlikteydim
sabah iki dilim tahin helvası
iki dilim ekmek
iki bardak çay
Akşam
Bir kase çorba
Bir kaşık pilav
Bir dilim küçük börek
Birtane etli sarma
İki kaşık türlü
İki kaşık hoşaf
3 kaşık salata
İki saat sonra da iki dilim pasta küçük
canim tesekkur ederim
cnim hosegldin simdi okudum gecmisini yalniz anladigim kadariyla aklimiz hala cikolatada zor olmasin kilo vermekMerhaba kızlar iyi akşamlar bende diyet yapiyorum 1 2 gruptadayım burayada rastgele denk geldim hoşuma gitti araniza katılabilir miyim?
Nadalcim laacun fazla kacmis 2 tane yeterliymis bundan sonra sana 2 tane yeme odevi veriorum pasta tabaginin porsiyonu buyuk cunkuBende kötü bir menü paylaşımı yapacağım
Sabah
1 soğanlı yumurta
Yarım dilim beyaz peynir
1 yk tahin pekmez
Yarım domates
Pide ekmek
Öğle
3 kaşık dövme çorbası
Akşam
4 tane lahmacun (pasta tabağı büyüklüğünde)
1 kase salata
1 bardak şalgam suyu
1 sade Türk kahvesi
Çok minik börek
1 Çatal kadayıf
Çay çay çay
1 sade soda
Günaydın inşallah canımNeyseki bir yerden sonra dur demişsin bende üniversitede aynı sebeplerden çok kilo almıştım vereceğine inanıyorum inşallah hep birlikte zayıflayacağız kolay gelsin
cnmm iyi tatiller tatili cozutmak icin firsat bilmemen ve sarfanin manti tekliflerini dinlememen dilegiylesaka bir yama kayseriye kadar gidkirse manti yenir elbet ama sen ne kadar yiyecegini blirsin
masallah canim cok guzel
keske 1 dilim borek isteseydin ama 2 dilim pasta yemeseydin canim
canim tesekkur ederim
cnim hosegldin simdi okudum gecmisini yalniz anladigim kadariyla aklimiz hala cikolatada zor olmasin kilo vermek
Nadalcim laacun fazla kacmis 2 tane yeterliymis bundan sonra sana 2 tane yeme odevi veriorum pasta tabaginin porsiyonu buyuk cunku
Kizza soyle 1 hafta sana verecegi bir listeyi yaosan vallahi cumaya birinci olacaksin hic ac kalmadan ahh keske yaosannn
Karatayin güzelliğiUyanınca
1 su bardağı ılık su
Sade Türk kahvesi
Sabah 11.00
15 tane zeytin
Tereyağlı 2 yumurta
Yarım domates
1 kivi
4 dilim mandalina
3 dilim portakal
Marul
Maydanoz
4 ceviz 6 tane fıstık
Yeşilçay
Uyanınca
1 su bardağı ılık su
Sade Türk kahvesi
Sabah 11.00
15 tane zeytin
Tereyağlı 2 yumurta
Yarım domates
1 kivi
4 dilim mandalina
3 dilim portakal
Marul
Maydanoz
4 ceviz 6 tane fıstık
Yeşilçay
Afiyet olsun canım çok güzel beslenmenÖgle arası
6 tane badem
Akşam
1 kepçe Etli nohut yemeği
3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
1 kase limonlu yeşil salata
1 bardak ayran
10 bardak su ictim gun icinde yatana kadarda suyu tamamlarım
Birazdan sade kahve 1 2 saat sonrada yeşilcay icerim kapatırım bugününde
Afiyet olsun canım kahvaltın tam iyi benceKızlar merhaba iyi akşamlar
Bugün iyi mi kötü mü bilmiyorum yazacağım söylersiniz neyim fazla neyim olmuş haber edin ☺
Sabah 11 de 1 dilim tam buğday ekmeği
Küçük kızıma kaymak bal sürdüm misket kadar ekmek içine çok az kaymak bal
3 bardak çay
1 kaşık acılı menemen
Eki Görüntüle 2570591
Saat 2.30
1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi
Saat 4 de
Bol ekşi ve acılı kereviz çorbası
Eki Görüntüle 2570592
Saat 5 de
Pidem den 3 minik dilim çok ince hamurlu tavuklu ve kaşarlı pide
350 ml bardak ayran
Anneme geldik
1 çatal misket kadar künefe
Sabah 40 dk leslie yaptım
11 gibi az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
1.5 lt su içtim4
2 kupa ıhlamur ı tim bol limonlu
Saol canım sanada afiyet olsunAfiyet olsun canım çok güzel beslenmen
At canım bence de çünkü şekersiz içtiğimiz için kahvenin acı tadını kırıyor ve lezzetli bir tat bırakıyor ☺Afiyet olsun canım kahvaltın tam iyi bence
Önemli olan dengelemek 1 2 porsiyon pide yemek ayrı 1 2 dilim yemek ayrı hareket egzersizde var yakarsın bence tarçınlı kahveyi yaparken senden duydum bende attım kahveye kokusu güzel geldi bundan sonra atarım bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?