Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aynn canim iç malzemesi daha agır basıyor zaten bişey olmaz aynn tadınıda kırdı kokusu güzel tarçınıda severim zaten

Tatilde normal insanlar gibi besleniyordum.
Yani diyetlik değil ama abartmadan yiyordum.
Bu akşam eşime bir konudan dolayı çok kızdım. Fiziksel olarak da çok yorgundum.
İkisi birleşince atak yaşadım.
Saçma sapan ne bulduysam yedim bu akşam.
İşin kötüsü de hala kızgınlığım geçmedi eşime. Yani bari o geçseydi diyor insan :))
O kadar kaloriyi boşa mı aldım?
Evet öyle oldu biraz

En büyük yaptığımız yanlışlardan biri gecer zannediyoz gecmiyor üstünede kilo alıyoz anca canım bende çok yapardım onu birine kızdınmı üzüldünmü ya çok yerdim ya da iştahım kesilirdi sanki çare olacakmış gibi hertürlü zarar

Kızlar bende bugün fazla yedim farkındayım temizlikti kızdı derken bacağımda şiddetli kasılmalar oldu hala oluyor ilaç içtim kıza dokunacak biliyorum ama dayanamadım bu nasıl bir kasılma anlamadm birkaç gündür var ama bu kadar değildi acaba romatizma mı hortladı küçükken geçirmiştim baya ağır tedaviside menümü yazmasam olurmu kızlar

Ben de geçenlerde eşime çok kızmıştım kırılmıştım hatta hala da geçmiş değil acısını yemeklerden çıkarmadım Allahtan ama fedakarlık yaptığımız birseyin karşı tarafın farketmemesini geçiyorum gereksiz bulması ılginç geldi kendi kendimi sorgular oldum farkındalığım arttı ice donuk sorular sorfum kendime 2020 adına kendime bazı sözler verdim yapmam ve yapmamam gereken

Canım hani hamilelikte de bacaklarda kasılma oluyor diye magnezyum kullanıyorduk ya bacak kasılmalarına engel oluyordu bebeğede zararı yoktu yine mg hapı alsan iyi gelmez mi acaba

Canım hani hamilelikte de bacaklarda kasılma oluyor diye magnezyum kullanıyorduk ya bacak kasılmalarına engel oluyordu bebeğede zararı yoktu yine mg hapı alsan iyi gelmez mi acaba
Deneyim bilmiyorum kiben kullanmadan hamileyken birşey aklıma da gelmedi sen diyene kadar birşey kaybetmem aldırayım yarın inşallah birdaha olmaz doğumda bile bu kadar ağrı çekmedim ya birde normal doğum düşün

Benim 7.aydan sonra bacaklarıma kramp girdi o yüzden doktorum vermişti eczaneden kendimde aldım fiyatı uygun umarım şifa olur

kız 2 gün ayran detoksu yapacağım bana akıl ver napsam da şu pis boğazımı tutsam kendimden usandım inanıyorum hakkıyla 1 hafta diyet yapayım hepinizden çok veririm ama olmuyor yapamıyorum 1 gün yapsam ertesi gün gidiyor yemek için o kadar çok bahanem varki mutluysam yiyorum, canım sıkkınsa yiyorum, boş kalınca yiyorum, yoğunsam ayak üstü ne bulsam yiyorum kendimi hasta hissediyorum
Cogunluk menu yazmayinca benim de yazasim gelmiyor cok da bi kacamak da yapmadım aslinda ama yarın kayinvaldem kahvaltıya gözleme açacak saçta pişecek yemezsem olmazzz
Ben yaptım o yüzden yazmadım bugün bende eşime köpürdüm sinirden yedim ama 2 gün detoks yapçam şimdi

buni farketmek de bir ilerlemedir bizim gbiler icin
benim sana tavsiyem suan icin diyet yapma kuzum pskilojik olarak rahatlat kendini oncelikle o surecte de normal ye diyeye hazir oomayablirsin aslinda senin sorunun da diyet degil yemek yemeyi zayiflamaktan daha cok sevioruz bu nedenle yeme kismi agir basiyor beynin yapmak istemedigi icin sana surekli bahaneler uyduruyor sen kendini ferahlat bir herhun normal menu paylas diyetli olsun olmasin tek bisey yap azcik porsiyon azalt farkinda olmadan cok stŕst altindasin o nedele simdilik yapma istersen cnm benim kendine yuklenme sok diyet falan simdilik hic yapma ac kalirsa beden normal diyeten de korkar

Merhaba kızlar iyi akşamlar bende diyet yapiyorum 1 2 gruptadayım burayada rastgele denk geldim hoşuma gitti araniza katılabilir miyim?
katıl tabi . hoş geldin . kaç yaşındasın . ve kaç çocuğun var . kaç kilosun . boyun kaç.

burda kilo vermek garanti.

ah kocalar .
dün akşam ben de kızdım eşime.
çok yorucu bi gün oldu dün .
pazar günü hep öyle oluyor sanki. ertesi gün iş var diye . son gün yetişmesi gerekli olan işler var .ev düzenli kalsın . ütüler yapılsın . okul hazırlıkları vs .
yeme atağın da kalorili şeyler olmamıştır umarım . bunca zahmet boşa gitmesin .

kuzum .
senin menülerde börek ve kadayıf gibi şeyler oluyor . neden bunları eve koyuyorsun . hadi koydun yemesen de olur ama bunlara dur dediğin andan itibaren istikrarlı olursan bi daha bu mamalardan canın asla çekmeyecek . garanti veriyorum . ama bu sınır koy artık kendine.
bu yediğin kadayıf vs gibi şeyleri 3-4 ayda bi tadımlık yersin . sıkıntı yaşatmaz sana . zaten çok zararlı mamalar değil mi bunlar . 1 portakal ya da 1 elma ya da 1 muz yeseydin daha iyiyidi. hem meyve şekeri almış olurdun . daha masum . hem de vitamince zengin şeyler girerdi midene.
ayran ile kendine kısıtlama koyacaksın diyelim . ama ayran detoksu bitince yeni o mamalara geri dönersen bi işe yaramayacak bu detoks .
menülerinde porsiyonların küçüktü değil mi. öyle hatırlıyorum .
akşamı en masum yiyeceklerden oluştur . sebze yemeği , çorba , salata , yoğurt gibi şeyler koyabilirsin kendi menüne.
en masum öğün akşam olması lazım .
ekmek arası yapma sakın . o da çok sakıncalı bi mama. çünkü yedikçe bırakamaycağın bi şey . ekmek arası kim sevmez ki . ama yemiyoruz .
yersek de kilo verip ideal kilona ulaştıktan sonra yiyeceğin bi şey bu da .
umarım kırıcı olmadım kuzum . ama yazmak istedim .

günaydın

cumartesi kahvaltım . 1 trabzon hurma . kalkınca hemen .
yarı yarıya sütlü , sulu kahve.

1 iki parça bi şeyler attım ağzıma. omlet olabilir . emin değilim . tabakta kalan bi şeydi.
büyük kursa gitti.
kuçukleri alıp çarşıya indim .
onlar hemen simit meyve suyu istedi. öyle sıcaktı ki simit . yalayıp yuttular .
çok geçmedi. kır pidecisine girmek istediler . küçük lahmacun . ortanca kır pidesi ve ayranı güpletti. yarım saat içinde bunları yediler .
canları öyle çekmiş .

ben simitten bi parça kopardım . o kadar
2 saat sonra eve döndük .
yoğurtlu ıspanak yedim . 1 büyük tabak .
1 dilim ekmek .
çikolata. trabzon hurma.
bisküvi
çay çay

akşam da 1 tabak ıspanak yemeği yedim . ekmeksiz .

pazar günü.
kalkınca hemen 1 trabzon hurma.

1 bardak sütlü su karışık kahve.
kahvaltıda.
2 kaşık muhlama
1 tane greyfurt
1 domates
az sucuklu yumurta. sucuk sevmiyorum . ama zorladım .
1 dilim peynir
3 ceviz

çay çaıy

akşama kadar atıştırdım . kek . çikolata. az az .

akşam yemeği 2 yumurtadan omlet .

çocuklara cumartesi yeşil mercimek yemeği yaptım . yoğurtlu makarna

pazar günü sucuklu kurufasülye . pilav.

bu yukarıdaki mamaların tadına baktım sadece. pilavı çok beğendim . tavuk suyu ile ve bol karabiber ile pişirdim .
sık sık tadına bakma ihtiyacı hissettim .

katıl tabi . hoş geldin . kaç yaşındasın . ve kaç çocuğun var . kaç kilosun . boyun kaç.

burda kilo vermek garanti.
Hoşbulduk canim 24 yasindayım evli degilim boy 1.55 70 den 66.3 gördüm cumartesi günü bakalim geriside gelir inş hepimize bol bol eksikler diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…