- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Aynn canim iç malzemesi daha agır basıyor zaten bişey olmaz aynn tadınıda kırdı kokusu güzel tarçınıda severim zatenAt canım bence de çünkü şekersiz içtiğimiz için kahvenin acı tadını kırıyor ve lezzetli bir tat bırakıyor ☺
Dilim bile değildi canım hatta şöyle söyleyeyim kibrit kutusu kadardı 3 tane incecikti
En büyük yaptığımız yanlışlardan biri gecer zannediyoz gecmiyor üstünede kilo alıyoz anca canım bende çok yapardım onu birine kızdınmı üzüldünmü ya çok yerdim ya da iştahım kesilirdi sanki çare olacakmış gibi hertürlü zararTatilde normal insanlar gibi besleniyordum.
Yani diyetlik değil ama abartmadan yiyordum.
Bu akşam eşime bir konudan dolayı çok kızdım. Fiziksel olarak da çok yorgundum.
İkisi birleşince atak yaşadım.
Saçma sapan ne bulduysam yedim bu akşam.
İşin kötüsü de hala kızgınlığım geçmedi eşime. Yani bari o geçseydi diyor insan :))
O kadar kaloriyi boşa mı aldım?
Evet öyle oldu biraz
Ben de geçenlerde eşime çok kızmıştım kırılmıştım hatta hala da geçmiş değil acısını yemeklerden çıkarmadım AllahtanTatilde normal insanlar gibi besleniyordum.
İşin kötüsü de hala kızgınlığım geçmedi eşime. Yani bari o geçseydi diyor insan :))
Evet öyle oldu biraz
Canım hani hamilelikte de bacaklarda kasılma oluyor diye magnezyum kullanıyorduk ya bacak kasılmalarına engel oluyordu bebeğede zararı yoktu yine mg hapı alsan iyi gelmez mi acabaKızlar bende bugün fazla yedim farkındayım temizlikti kızdı derken bacağımda şiddetli kasılmalar oldu hala oluyor ilaç içtim kıza dokunacak biliyorum ama dayanamadım bu nasıl bir kasılma anlamadm birkaç gündür var ama bu kadar değildi acaba romatizma mı hortladı küçükken geçirmiştim baya ağır tedaviside menümü yazmasam olurmu kızlar
Deneyim bilmiyorum kiben kullanmadan hamileyken birşey aklıma da gelmedi sen diyene kadar birşey kaybetmem aldırayım yarın inşallah birdaha olmaz doğumda bile bu kadar ağrı çekmedim ya birde normal doğum düşünCanım hani hamilelikte de bacaklarda kasılma oluyor diye magnezyum kullanıyorduk ya bacak kasılmalarına engel oluyordu bebeğede zararı yoktu yine mg hapı alsan iyi gelmez mi acaba
Cogunluk menu yazmayinca benim de yazasim gelmiyor cok da bi kacamak da yapmadım aslinda ama yarın kayinvaldem kahvaltıya gözleme açacak saçta pişecek yemezsem olmazzz
Benim 7.aydan sonra bacaklarıma kramp girdi o yüzden doktorum vermişti eczaneden kendimde aldım fiyatı uygun umarım şifa olurDeneyim bilmiyorum kiben kullanmadan hamileyken birşey aklıma da gelmedi sen diyene kadar birşey kaybetmem aldırayım yarın inşallah birdaha olmaz doğumda bile bu kadar ağrı çekmedim ya birde normal doğum düşün
Ayy o mis gibi gözlemede yenmeden olmazki küser falan ye benceBir gözlemenin kalorisi de 600 kusur offf ne kadar da çokmuş bu gözleme olayını bi düşüneyim ben gözüm korktu
kız 2 gün ayran detoksu yapacağım bana akıl ver napsam da şu pis boğazımı tutsam kendimden usandım inanıyorum hakkıyla 1 hafta diyet yapayım hepinizden çok veririm ama olmuyor yapamıyorum 1 gün yapsam ertesi gün gidiyor yemek için o kadar çok bahanem varki mutluysam yiyorum, canım sıkkınsa yiyorum, boş kalınca yiyorum, yoğunsam ayak üstü ne bulsam yiyorum kendimi hasta hissediyorumcnmm iyi tatiller tatili cozutmak icin firsat bilmemen ve sarfanin manti tekliflerini dinlememen dilegiylesaka bir yama kayseriye kadar gidkirse manti yenir elbet ama sen ne kadar yiyecegini blirsin
masallah canim cok guzel
keske 1 dilim borek isteseydin ama 2 dilim pasta yemeseydin canim
canim tesekkur ederim
cnim hosegldin simdi okudum gecmisini yalniz anladigim kadariyla aklimiz hala cikolatada zor olmasin kilo vermek
Nadalcim laacun fazla kacmis 2 tane yeterliymis bundan sonra sana 2 tane yeme odevi veriorum pasta tabaginin porsiyonu buyuk cunku
Kizza soyle 1 hafta sana verecegi bir listeyi yaosan vallahi cumaya birinci olacaksin hic ac kalmadan ahh keske yaosannn
Ben yaptım o yüzden yazmadım bugün bende eşime köpürdüm sinirden yedim ama 2 gün detoks yapçam şimdiCogunluk menu yazmayinca benim de yazasim gelmiyor cok da bi kacamak da yapmadım aslinda ama yarın kayinvaldem kahvaltıya gözleme açacak saçta pişecek yemezsem olmazzz
Kızlar merhaba iyi akşamlar
Bugün iyi mi kötü mü bilmiyorum yazacağım söylersiniz neyim fazla neyim olmuş haber edin ☺
Sabah 11 de 1 dilim tam buğday ekmeği
Küçük kızıma kaymak bal sürdüm misket kadar ekmek içine çok az kaymak bal
3 bardak çay
1 kaşık acılı menemen
Eki Görüntüle 2570591
Saat 2.30
1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi
1 orta boy Trabzon hurması
Saat 4 de
Bol ekşi ve acılı kereviz çorbası
Eki Görüntüle 2570592
Saat 5 de
Pidem den 3 minik dilim çok ince hamurlu tavuklu ve kaşarlı pide
350 ml bardak ayran
Anneme geldik
1 çatal misket kadar künefe
Sabah 40 dk leslie yaptım
Saat 10 da 1 saat leslie yapacağım
11 gibi az sütlü tarçınlı türk kahvesi içeceğim
1.5 lt su içtim
2 kupa ıhlamur ı tim bol limonlu
buni farketmek de bir ilerlemedir bizim gbiler icinTatilde normal insanlar gibi besleniyordum.
Evet öyle oldu biraz
benim sana tavsiyem suan icin diyet yapma kuzum pskilojik olarak rahatlat kendini oncelikle o surecte de normal ye diyeye hazir oomayablirsin aslinda senin sorunun da diyet degil yemek yemeyi zayiflamaktan daha cok sevioruz bu nedenle yeme kismi agir basiyor beynin yapmak istemedigi icin sana surekli bahaneler uyduruyor sen kendini ferahlat bir herhun normal menu paylas diyetli olsun olmasin tek bisey yap azcik porsiyon azalt farkinda olmadan cok stŕst altindasin o nedele simdilik yapma istersen cnm benim kendine yuklenme sok diyet falan simdilik hic yapma ac kalirsa beden normal diyeten de korkarkız 2 gün ayran detoksu yapacağım bana akıl ver napsam da şu pis boğazımı tutsam kendimden usandım inanıyorum hakkıyla 1 hafta diyet yapayım hepinizden çok veririm ama olmuyor yapamıyorum 1 gün yapsam ertesi gün gidiyor yemek için o kadar çok bahanem varki mutluysam yiyorum, canım sıkkınsa yiyorum, boş kalınca yiyorum, yoğunsam ayak üstü ne bulsam yiyorum kendimi hasta hissediyorum
Ben yaptım o yüzden yazmadım bugün bende eşime köpürdüm sinirden yedim ama 2 gün detoks yapçam şimdi
katıl tabi . hoş geldin . kaç yaşındasın . ve kaç çocuğun var . kaç kilosun . boyun kaç.Merhaba kızlar iyi akşamlar bende diyet yapiyorum 1 2 gruptadayım burayada rastgele denk geldim hoşuma gitti araniza katılabilir miyim?
ah kocalar .Tatilde normal insanlar gibi besleniyordum.
Evet öyle oldu biraz
kuzum .kız 2 gün ayran detoksu yapacağım bana akıl ver napsam da şu pis boğazımı tutsam kendimden usandım inanıyorum hakkıyla 1 hafta diyet yapayım hepinizden çok veririm ama olmuyor yapamıyorum 1 gün yapsam ertesi gün gidiyor yemek için o kadar çok bahanem varki mutluysam yiyorum, canım sıkkınsa yiyorum, boş kalınca yiyorum, yoğunsam ayak üstü ne bulsam yiyorum kendimi hasta hissediyorum
Ben yaptım o yüzden yazmadım bugün bende eşime köpürdüm sinirden yedim ama 2 gün detoks yapçam şimdi
Hoşbulduk canim 24 yasindayım evli degilim boy 1.55 70 den 66.3 gördüm cumartesi günü bakalim geriside gelir inş hepimize bol bol eksikler diliyorumkatıl tabi . hoş geldin . kaç yaşındasın . ve kaç çocuğun var . kaç kilosun . boyun kaç.
burda kilo vermek garanti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?