Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım ben de hala düğünde takılan tabakları kullanıyorum ben de çok sıkıldım, düşündüm kaç sene daha kendi seçmediğim tabaklardan yemek yiyeceğim?
Ben de bakınıyorum işte, aradığım büyüklüktekiler koyu renkti o yüzden sordum sana da. Koyu renk tabakta yemek yenir mi? Servis tabağı güzel görünüyor ama yemek tabağı olarak nasıl olur?

Niye manyak olasın o zaman ben de manyağım

Cinsel İlişkiden Sonra Kanama konusuna bakarmısınız. Tıkla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende tam tersi canım. Evde herşey takım olsun isterim. Değişik model bir tabagin yada bardağın rafin simetrisini bozmasini sevmem.

Günlük yemek takımım da çatal bıçak takımım da 6 kişilikten 2 tane alıp 12 şerli yapmıştım. Çünkü makine dolana kadar 6 dan daha fazla olması gerekiyor diye. Tabi kırılarak 10 kişilik takım kaldı.

Bardakta öyle aynı model olmalı dolabın içi, değişik değişik olunca gözüme düzensiz görünüyor dolap.

cnim suanda yeterince istemiyor olablirsin o nedenle kendini hirpalama bnce simdilik koru hazir oldgunda baslarsin
Eki Görüntüle 2572029

Rumuz= ertugrulunhalimesi
Başlangıç tarihi= 10.12.2019
Başlangıç kilom= 70.3
Önce ki hafta kilom= 65.9
Güncel kilom= 64.3
Fark = 1.60
% 2.427
M Maridraw
1 aya yakin oomis senden 6 kilo gtmis masallah cnim geriye kaldi 10 mu
Bir ileri iki geri ben de çok sıkıldım yapamıyorum bu işi yapıştı bu kilolar gr gitse geri geliyor bumerang gibi mubarek
evet haklisin insanin motivasyonunu etkiliyor gram gram giden seyler ama damlaya damlaya gol olur cnm
Bir arkdasim var nadalcim kahve icerdik hep derdi ki bana biraz farkli fincanlsrda kahve yap kiz hep aynisini yapma derdi bnm de huyumdur en alostgimla yaparim hep smdi kendime de farkli yapiorim

Canım keşke 10 olsa ama 14 kilo var hatta dişimi sıksam 16 17 kilo vermek istiyorum daha

Rumuz: hayal hatun
Başlangıç tarihi: 18 Ekim 2019
Başlangıç kilo: 61.6

Geçen hafta: 56.1
Bu hafta: 56.8
Fark: +++ 700 g

Beni kilo alanlar hanesine yazarsın canım M Maridraw
gayet güzel canım tatili hasarsız atlatmış sayılırsın
Vereceksin ama belki şimdi değildir ben kendim için böyle düşünmeye başladım
Eki Görüntüle 2572029

Rumuz= ertugrulunhalimesi
Başlangıç tarihi= 10.12.2019
Başlangıç kilom= 70.3
Önce ki hafta kilom= 65.9
Güncel kilom= 64.3
Fark = 1.60
% 2.427
M Maridraw
Çok güzel gidiyorsun 70 kiloyum dediğin zaman dün gibi geldi ben hep sayıyorum

Kızlar siyah tabak dediniz karşıma çıktı. Ama 101 e geliyormuş 9 ocakta
canım o büyük tepsi gibi sanırım geçen geldiğinde 2 tane aldım ondan pizza yapınca onunla servis ediyorum gözüme hoş görünüyor kekte sevmedim ama beyaz kurabiye de hoş görünüyor
Bardağını aldım, suyumu doldurdum, filtre kahvemi yaptım, 2 gün kurusu ile de ara öğün yapacağım.

Haydi ben derseEki Görüntüle 2572079
Allah zihin açıklığı versin bizde yine çok yağmur var dışarı çıkılacak gibi değil belki akşama eşimle gideriz
Her yemek güzel görünmez sanırım benim gibi 4 tane al uygun yemeklerde kullan salçasız yemekler veya yoğurtlu olanlar çok güzel olacaktır bende düğünden olan tabaklarımı kullanıyorum ama kendi kazandığım paramla özene bezene seçtiğim için hala zevkle kullanıyorum başkasının getirdikleri var hala kullanmadım bazen mecbur kalınca kullanıyorum sende kendi beğendiğini al zevkle kullan canım

Canım benim en büyük avantajım emzirmek çünkü spor yaparken ki kadar kalori yakıyorum kızım sağolsun gece 5 6 defa kalkıyor emiyor beni gündüz de aynı şekilde. Bir de 60 kilo üstünü emzirirken aldığım için oturmamış kilom o yüzden kolay gittiğini düşünüyorum

Sen bide benim bardak rafımı gör aynı bardaktan 3 tane yok irili ufaklı çeşit çeşit geçenlerde eşim 6 tane aynı bardak almış 3 ünü kaldırdım kırılınca ortaya çıkartırım

İşte ben o dönemi değerlendiremedim en iyisi ni yapıyorsun

İşte ben o dönemi değerlendiremedim en iyisi ni yapıyorsun
Ben inanıyorum canım size bak hiç üzülmeyin yavaş bile olsa kilo vermekte çok önemli bu hafta zaten yılbaşı haftası çok normal kilo + çıkması. Ama bu hafta bomba gibi olacaksınız kalbimden inanıyorum hemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…