Bu liste işi nasıl oluyor ben biseyleri kaçirdım galibaListe yapma sırası
27 Aralık 2019 A aaadddaaa Liste yaptı
3 Ocak 2020 M Maridraw
10 Ocak 2020 M mochachocolate
17 Ocak 2020BESTEKIZ
24 Ocak 2020 N nnnadal
31 Ocak 2020izole
7 Şubat 2020hayal_hatun
14 Şubat 2020Safransari
21 Şubat 2020ficans
28 Şubat 2020 @Aytenazmi
6 Mart 2020 @Pamuk92
Bu liste işi nasıl oluyor ben biseyleri kaçirdım galiba
1inci sayfada yazıyormuş simdi gördüm
Canım sen yarın bi takip et, anlamadığın yer olursa anlatırız. Çözersin çok zor değilBu liste işi nasıl oluyor ben biseyleri kaçirdım galiba
Çözmüşsün bileCanım sen yarın bi takip et, anlamadığın yer olursa anlatırız. Çözersin çok zor değil
Canım baya biseyler yazıyor ama yarin takipteyim yine teşekkürlerCanım sen yarın bi takip et, anlamadığın yer olursa anlatırız. Çözersin çok zor değil
ben bu ara siyah tabaklara takmış durumdayım hele yoğurtlu birşeyler koyunca çok hoşuma gidiyor gözüm kaldı kırılabilirTünaydın kızlar
Uyanınca
Ilık limonlu su
Sade sodalı kahve
Kahvaltı 11.30
10 tane zeytin
Peynir
1 yumurtayla tereyağlı omlet
1 dilim greyfurt
3 dilim elma
Tere
Maydanoz
Marul
Dereotu
Eki Görüntüle 2571782 Yeşilçay
Ben de 1 tane var ama kırılacak diye ödüm kopuyor yedeklesem güzel olur evden çıkabilirmiyim bilmem ama haber vermen iyi oldu teşekkürlerKızlar bim e geliyormuş yarın. Bende evde 500 ml lik bardak kullanıyorum. Günde 4 kez içmeye çalışıyorum. Daha ölçülü oluyor.Eki Görüntüle 2571788
Sana kalmadan ben kıracam bu gidişle canim bazen elimden kayıyor hala kırılmadı bende hayretlerdeyim neden kırilmadı diyeben bu ara siyah tabaklara takmış durumdayım hele yoğurtlu birşeyler koyunca çok hoşuma gidiyor gözüm kaldı kırılabilir
Ben de 1 tane var ama kırılacak diye ödüm kopuyor yedeklesem güzel olur evden çıkabilirmiyim bilmem ama haber vermen iyi oldu teşekkürler
Nadalcım ben de günlük yemek tabaklarımı değiştireceğim geçen baktım koyu gri, siyah tabaklar vardı. Emin olamadım çorba sulu yemek nasıl durur içinde? Sen böyle söyleyince gözüme güzel geldi:) hatta mocha’nın paylaşımını da çok beğenmiştim aslında. Ne yapsam acaba alsam mıben bu ara siyah tabaklara takmış durumdayım hele yoğurtlu birşeyler koyunca çok hoşuma gidiyor gözüm kaldı kırılabilir
Ben de 1 tane var ama kırılacak diye ödüm kopuyor yedeklesem güzel olur evden çıkabilirmiyim bilmem ama haber vermen iyi oldu teşekkürler
Evet canım ucuz atlattım :)Bu tatilde bu kadar olur bence..
Kilo almandan çok şu son cümleye üzüldüm.
Kilo almandan çok şu son cümleye üzüldüm.
Neden öyle düşündün? Bu hafta beslenmen nasıldı? Ben bu hafta pek takip edemedim yazdıysan da kusura bakma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?