Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Aldım ekran goruntusunu. Bu tarifle yaparım inşallah

Doğrudur canım 0 ları saymadan yaptım ama sonuc yine degişmez herhalde yanlista hesaplamış olabilirim

Mrb kızlar bende kilo vermeye çalışıyorum bugün tartılmadım ama sabah tartılıp iki hafta bildirimde bulunsam olabilir mi
hoş geldin . tabi . günlük gelip menü paylaşabilirsin istersen . biz öyle yapıyoruz .ne yedik , ne içtik biliyoruz birbirimizi.

akşama ne yemek yapacaksnız kızlar
sizlerde neler var .
canım bende biraz nohut yemeği 1 kase kadar bamya vardı yanına kısır yaptım
Seninki çakma çiğ köfte olmuş bizde eşim yoğuruyor 1 buçuk saate yakın yoğuruyor tabi bizde içine et girmeden çiğ köfteden sayılmıyor çok seviliyor ama çok sık yapılmıyor bayağı yorucu iş oluyor seninki gibi yapabilirim deneyim bakalım seveceklermi

Mrb kızlar bende kilo vermeye çalışıyorum bugün tartılmadım ama sabah tartılıp iki hafta bildirimde bulunsam olabilir mi
Hoşgeldin canım şimdi kilo bildirimi yap ki haftaya listeye gir birde menünü paylaşırsan aşırı yemekten kaçınmıs olursun

Eline sağlık canım ayrıntılı bir liste olmuş :))

Hoşgeldin canım şimdi kilo bildirimi yap ki haftaya listeye gir birde menünü paylaşırsan aşırı yemekten kaçınmıs olursun
Canım az önce tartıldım 78.60 çıktı. sabah aç karına tartılıp güncel kilo bildirimi yaparım, menü olarak akşam salata ve mercimek çorbası yemeyi düşünüyoru, 50 dakika da eliptik bisiklet çalışması yapıcam.

Kızlar ben bir süre listeye girmeyeceğim kendimi hazır hissedince inşallah bomba gibi döneceğim sizi hep takipte olacağım sıram gelince listeyi yaparım güzel muhabbetinize gelirim
Dinlensin benim cnm arkadasimm bomba gibi donsungel heee bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…