Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Öyle deme canım eninde sonunda gidecek..Benim de modum çok düşük ama inanıyorum gidecek bu sefer..
Aynı ben..
Afiyet olsun canım yeşilcayın açai ananasli olani var bide oda güzel denemediysen denemeni tavsiye ederim
Sağol canım görürsem alırım..
Aman be ne manyaklığı insan bişeyleri alınca bişeyleri değiştirince az da olsa rahatlıyor..Al kıss al
Cnm tum gun calisiyoruz nirmal degil mi ben eve gekince birak sporu oturdgum yerden kalkamiorum
Aynen canım işte hiç yorulmasak bile yol yoruyor ve benim de eve gelince pertim çıkıyor..
Ellerine sağlık canım..Herkesi kutlarım
Ohhh mis gibi köy ekmeği yenmez mi..Afiyet olsun tatlım..

Selam kızlar...
Doktora gittim geldim .700 gr cık gitmiş..Dr metabolizman çok yavaş dedi..İçimden dedim günaydın 5 haftadır bunun için mi geliyorum..
Ama yediklerimi gün gün yazıp okuttum dedi yediklerin gayet normal böyle devam..Böyle devam devam bakalım ne kadar sürede gidecek....

Kahvaltım

2 yumurtada menemen
peynir maydanoz salatalık
3 eşek zeytini(kendim yaptım yeşil kalamata da denir)
çay çayyy

Eşime söz verdim her gün 1 km cik de olsa koşu bandında yürüyeceğim..Motivasyonunu ve metabolizmanı hızlandırır diyor..Belim ağrıdığı için zorlamadan yürüyeceğim..Hadi bakalım..

Köy ekmeği mis gibi kokar ya bende cok severim afiyet olsun

Olsun sağlikli şekilde verde yavaş yavaş gitsin kilolar

Menün baya zengin bakıyorum afiyet olsun:))

Gidecekler şuan inat ediyorlar sen metoboz na çalış küçük kardeşim daha 20 sine gelmeden 70 kilolardaydı obezite sınırına dayanmıştı inat etti çoğunu verdi köyde olduğumuzdan kimse görmesin diye sabah namazını kıldıktan sonra koşuya gidiyordu isteyince olmıycak birşey yok şuan istediği zaman verebiliyor hergüm yeşil çay içer doktoru bunu bırakırsan almaya başlarsın dedi doğruda almaya başlamıştı kedine geldi şimdi dikkat ediyor annemde ona uydu annem belkide ondan fazla verdi incecik oldu kadın :))) yemekleri o yaptığı için kardeşime göre yapıyor hepside sağlıklı besleniyor ozamnda ister istemez veriyorlar fazla kiloları

Böyle beslenirken kendini nasıl hissediyorsun eskiye göre kıyaslarsak duygularını öğrenmek isterim
Ay şuan cok çok iyiyim Allah bozmasin canım halsizligim yorgunlugum geçti uykulara doyamıyordum bildiğin uykudan kalkıp hic uyumamış gibi uyuyordum yine gece uykularımda düzeldi baş agrısından 5 6 defa uykudan uyanıyordum başladım başlayalım baş agrısındanda ağrılarımda kurtuldum mide ilacını 1 2 gündür kullanmıyorum sıkıntı yok şuan onada iyi geldi gibi hissediyorum basenlerimde biraz inceldi gibi en önemlisi gercekten rahatladım demek ki baya eziyet etmişim vücuduma

Ayy maşallah rabbim daha iyi etsin inşallah bende ekmeksiz yapabilirim lakin eşim öyle ekmekler getiriyor ki yumurtalı pideler falan dayanamıyorum bir defa yiyince insan istiyor azıcık ver diyorum sabah o yetmez diyor dolduruyor ekmekle iyiki bu ara azalttım ekmeği olarakta sağlık-sen beslensin bu ara kemik ağrılarından arttı üçgündür peyniri biraz fazla yiyorum nekadar yoğurtta yesem nedense peynirden aldığım zevki alamıyor birde ağrılarında geçmiyor peynire başladım baya azaltı kombine vitamin eksiligim olmalı mesela süt içtiğim zamanda ağrım çok oluyor demekki vücudun kullandığı kalsiyum benim peynirden alıyorum öyle düşünüyorum sürekli tahlillerde birşey çıkmıyor yumurta yiyeli kanım yükselmiş şuan üst sınırda :)) etve yumurtabirde peynir harika kan yapıcılar bu ara ekmeksizlige alışırsam iyi olacak eşim olmayınca tabi onun yerine yiyeceğim şeyler olmalı ki vücudum istemesin bu arada burada baya kar yağdı sizlerde durum nasıl

Ben de kahvaltımı paylaşıcam gaza geldim

Sabah kalkınca
1 Trabzon hurması

Öğlene doğru
1 yumurtadan soğanlı kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
Çay

burdan devam ederim :)
Şu anda haşlanmış 2 tavuk bagetten yoğurtlu bir salata yaptım 1 dilim ekmekle onu yiyorum. Normalde ara öğünde kahve yanında hurma filan düşünüyordum ama eşime börek kızarttım, çocuklara et suyuna pilav pişirdim mis gibi sonra eşim çiğ köfte ve profiterol getirmiş valla ağlayacaktım en son

Resmen acıktığımı hissettim öyle olunca sağlıklı karın doyurucu bir şey olsun diye bunu yaptım yiyorum.
A

Afiyet olsun canım
sağol canım
Her gün yeşil çay içmek sağlıklı mı?
Bitki de olsa Herhangi bir şeye vücudun bağımlı olmasını tehlikeli buluyorum ben. Bilenler açıklık getirirse sevinirim:)

Bizimkilerde öyle köy ekmegi pide tarzı ekmekler getiriyorlar ucundan bile bakmıyorum bir kere yersem devamı gelir diye gerçi ekmek tatlı tuzlu istegimde kalmadı alısınca istemiyor insan d vitamini eksikligi kemik agrısı yapiyor canım cogu doktor buna bakmayı es gecer kışın hele güneşi zor aliyoz d vitaminide daha cok düşüyor sana bakıldımı bilmiyorum ama buradada bir yere kar yağsın soğuklugunu baya hissediyorsun şuan bir yandan güneşli bir yandan soguk esiyor yine duramayacak hava yok demin balkonda hem güneşledim hem de kahve ictim aksama doğru soguk olur yine

Bir bardağın zararı yok canım aşırı içilmesi zararlı siyah çay gibi düşün onada çok içiyoruz zararlı olsa hepimiz hasta bağımlı olurduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…