Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kızlar iyi akşamlar hepinize ben bugün ultra serbest gün yaptım kendime Allah affetsin

Sabah 10.30 da
3 bardak çay ile
1 küçük çatal patates kızartması yedim
Her zaman ki kahvaltı menum vardı.

Saat 3 de
1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi
Yarım Trabzon hurması
1.5 küçük kivi

Saat 6 da
Pidem den 4 kibrit kutusu kadar çok ince hamurlu pide ( tavuklu biberli ve az da kaşar peyniri vardı)
350 ml ayran
Büyük kase yoğurtlu kırmızı pancar salatası

Saat 9 da
1 profiterol
4 yemek kaşığı supangle
4 çiğ köfte ( tabakta 2 tane var hazırlarken 2 tanesini dayanamadım yedim

Sabah 1 saat leslie yaptım
Öğlen 1 saatten fazla yürüdüm
Saat 11 de 1 saat leslie yapacağım
Saat 12 gibi 1 kupa sütsüz tarçınlı türk kahvesi içeceğim
2 kupa da yeşilçay ve kayısı çayını karıştırıp içeceğim.

Sabah kalkınca
2 bardak limonlu su
1 Trabzon hurması

Öğlene doğru
1 yumurtadan soğanlı kıymalı yumurta
1 dilim ekmek
1 lokma peynir
2 yeşil zeytin
1 çay kaşığı acıka
3 çay kaşığı tahin-pekmez

Akşam
1,5 kase mercimek çorbası
1 tabak yeşil fasülye yemeği
1 dilim ekmek
1 kase yoğurt

Şu anda ikinci lattemi içiyorum. Garip bir açlık hali hissediyorum, akşam yediklerim de az değil ama bilemedim.

Aytanesii allah kavuştursun canım.

Canım bence menünde aşırı bir şey yok. Sadece akşam 9 biraz geç olmuş, onu mesela 6 gibi yeseydin bence hiçbir sorun yoktu.
Diyet yapıyoruz diye hiçbir şeyden yemeyecek miyiz yani :))

Canım bence menünde aşırı bir şey yok. Sadece akşam 9 biraz geç olmuş, onu mesela 6 gibi yeseydin bence hiçbir sorun yoktu.
Diyet yapıyoruz diye hiçbir şeyden yemeyecek miyiz yani :))
Gerçekten öyle canım bugün dışarıdaydık hep, avm de oyalandık sonra market alışverişi vs derken eve 8.30 da girdik. Çocukları uyut vs derken saat 9 da yedim

Şimdi biraz midem bulanıyor ama heralde unutmuş midem bu yiyecekleri tuketmedigim için. Pişman değilim ama iyi oldu bu yediklerim bana 1 ay yeter

Afiyet olsun Allah kavustursun canim
Afiyet olsun bayada spor yapıyorsun bravo canım cok iyi gidiyorsun

Senden bunu hiç beklemezdim nasıl yaparsın bunu bunlar ne böyle

Kızlar ben de leslie yapmayı düşünüyorum başlangıç olarak hangisinden başlamalıyım baya dikkatimi çekiyor bu aralar

Canım ben leslie 5 mil olanı yapıyorum internette videolar var onları incele istersen ben ilk leslie 2 mil ile başladım sonra 3 mil ve 5 mil olarak devam ediyorum 2.5 haftadır da sadece 5 mil yapıyorum. Çok da eğlenceli videolar müzikle çok çok motive ediyor.

Sağolasın canım Allah razı olsun

Kızlar ben de leslie yapmayı düşünüyorum başlangıç olarak hangisinden başlamalıyım baya dikkatimi çekiyor bu aralar
5 mil başlangıç için ağır bence. Eğer spor geçmişin varsa 3 milden başla. Yok ben hamladım yeni başlayacağım diyorsan 1 mil 2 mil şeklinde ilerle. Zaten basit ya da zor gelmesinden anlarsın hangisi sana daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…