Aytanesii Allah kavuştursun canım
M Maridraw azmine hayranım
Safransari canım karnıbahar kısırını nasıl yapıyorsun tam tarif verirmisin herkes yapacakmış ben kusur kalmayım :)
Kızlar bizim evde bende dahil herkes ishal büyük oğlanın yarın 7 gün olacak küçüğün 4 benim 3 gün oldu birtürlü toparlayamıyoruz önerisi olan var mı bide istifra olayı var bittim artık
Kızlar karnıbahar kisiri tarifikarnıbahar kısırı diye bir yemek olduğunu ben de ilk defa burdan öğrendim. hiç aklıma gelip de almıyorum ama tekrar hatırlamış oldum, mutlaka deneyeceğim.
×Kızlar bizim evde bende dahil herkes ishal büyük oğlanın yarın 7 gün olacak küçüğün 4 benim 3 gün oldu birtürlü toparlayamıyoruz önerisi olan var mı bide istifra olayı var bittim artık
İsoeugenol | Kaempherol |
Ellagic acid | Humelen epoxid |
Crataegolic acid | Gallic acid |
Cinnamaldehyde | Eugenoel |
Caryophilenne | Eugenitine |
Enfeksiyon falanmı kaptınız öyle ya çok geçmiş olsun canımBen hala uyumadım çocuk ateşlendi daha çok artarsa diye bekliyorum dolven verdim sirkeli bezle ateşi düşürdüm biraz önce de sade kahve içtim şimdi uyuyacam nöbeti eşime devrediyorum yemekten sonra koltukta sızdı 2 de kaldırdım uykuyu aldı takılsın biraz oğlunun yanında
Canım şükür kısa zamanda dönecek. Telefonda kullanılıyor. Çok hasretlik cekmezsiniz inşallah.Saat 7 de 3 kayısı
İki bardak su
Sabah kahvaltısı
Kıymalı ikitane yumurta
Bir dilim peynir
7 adet zeytin
Birdilim ekmek
Çayyyy
hala içiyorum çay efkar bastı
Ev çok sessizleşti
Saabh yediğim kayısı bağırsaklarımı baya çözdü şuan yediklerini biriktirmiyorum o nedenle kilo almış hissetmiyorum okadar yememe rağmen birazda dikkat etsem neler olur kimbilir
Çok geçmiş olsun canımBen hala uyumadım çocuk ateşlendi daha çok artarsa diye bekliyorum dolven verdim sirkeli bezle ateşi düşürdüm biraz önce de sade kahve içtim şimdi uyuyacam nöbeti eşime devrediyorum yemekten sonra koltukta sızdı 2 de kaldırdım uykuyu aldı takılsın biraz oğlunun yanında
Normal kutu kremalardan daha az kalorili diye duymuştum. Ama illa kalorisi vardır. Neyse metroya da sorup o defteri kapatacağım :))cnm baya spor yaomissin yanmistir onlar bir de haftasonunu en az hasarla atlatmak onemlo snde oyle yaomissin herci gec oomus ama birdahakine saate dikkat edersin cnm
3 mil yaoiyordum ben bir zamanlar
cnm lutfen dr a gidin salgin olurr mikrop olur bugun hemen bir aile hekimine gorunun en yakin litfen bakk ihmal etme sakin
iyiki bulamadin kremayi cnku cok kolarili bisey krema hergun onla kahve icmeni dusunememdim
fillmmm nefkiksss acikiosan leblebi ye cnm cnku bnde yemegi eeken yiyenlerdenim acikirim hep
Canım bende süt tozunun kalorisinin yüksek ve sağlıksız olduğunu duymuştum, ondan sonra kullanmayı.birakmistim. üniversite yıllarından beri icmiyorum.Neskafeyi sade içemiyorum ben, çok sert geliyor onu birşeyle yumuşatmak istiyorum krema bu yüzden aklımdaydı. Süt tozu hiç tavsiye etmiyorlar, süt+su karışımı olabilir ama onun dışında ne mesela? Fikri olan varsa alabilirim.
Ben de sert kahve içemiyorum sade nescafeyi sut su karışımı yaparak içiyorum nede olsa sut de kalorili biseyNeskafeyi sade içemiyorum ben, çok sert geliyor onu birşeyle yumuşatmak istiyorum krema bu yüzden aklımdaydı. Süt tozu hiç tavsiye etmiyorlar, süt+su karışımı olabilir ama onun dışında ne mesela? Fikri olan varsa alabilirim.
Çok cok gecmiş olsun kış ayında hastalıktan kolay kolay kurtulamıyoruz malesef kısa sürede iyileşirsiniz inşGeçen hafta büyüğü götürdüm önceki hafta soğuk algınlığı olmuştu onun etkisidir üşütmüştür dedi bağırsak düzenleyici ve bulantı için şurup verdi bulantı için şurup işe yaradı gibi ama ishal hep devam ediyor yarın daha devam ederse salı gününe randevu alayım eşimde izin alsın yine gidelim belki tahlil falan yaparlar çok canımı sıkmaya başladı bu durum
Benim ev fena durumda şimdi çocukları uyuttum toparlamaya başlayacam ellerine sağlık ağız tadıyla temizlik yapmayı bile özledim benDun evimi bir temizlemisimm missss seklini de degstrdim esim cok bgendi
Kardesim geldi bu gce gdio ama
Dun misafir vardi 1 iki isirik ktmer ve bir parca cikolata yedim bnde ertugrulunhalimesi gbi allah afffetsin
Dizi film derken gece yarısıni buluyor zaten canım sabaha kadar açıkmadıgım için yemek falan aramıyorum yatarken biraz kitap okurum tele bakınırım sonra uyuyup kalıyorum öyle canımBu saatte uyumayalar neler yapıyorsunuz bir akıl verin. İnsan bu saatte yemek yemekten başka ne yapar kiNormalde bu saatler uykumun en derin vakitleridir, uyuyamayınca sıkıntıdan boğaza sarıyorum
Tarif için saol canım bende yapacam inşKızlar karnıbahar kisiri tarifi
Karnıbahar ve bir soğanı robotta çekiyorum.
Tencereye alıp, bir kaşık yağ ve bir kaşık salça ile kavuruyorum.
Zaten karnıbahar çok çabuk pişiyor.
İstediginiz baharatı ekleyin. Ben tuz karabiber nane, kimyon ekledim.
Sonra karnıbahar soğuduktan sonra içine dogradigim yeşillikleri ekleyip limon siktim.
Ben yeşillik olarak yeşil soğan maydonoz havuç salatalık mor lahana dogradim.
Sütlü türk kahvesi iç onun yerine canım tadı daha güzel geliyor banaNeskafeyi sade içemiyorum ben, çok sert geliyor onu birşeyle yumuşatmak istiyorum krema bu yüzden aklımdaydı. Süt tozu hiç tavsiye etmiyorlar, süt+su karışımı olabilir ama onun dışında ne mesela? Fikri olan varsa alabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?