- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Ziraat mühendisi canım sağolasın öyle kafa dinleyim de kaynanam boş bırakamaz ki yanlızım diye misafirliğe çağırıyorlar ya habire :))Canım şükür kısa zamanda dönecek. Telefonda kullanılıyor. Çok hasretlik cekmezsiniz inşallah.
Hem arada böyle kafa dinlemek iyi gelir keyfini çıkar
Eşin ne iş yapıyordu bu arada canım?
Ayyy canım sen yiyemiyorsunMalesef karnıbahar kısırı yiyemem canımı çektirdiniz oldumu şimdiçok tesüf ederim size
cnm saf pro yaptin sandim bndeReglimin yoğun günü bugün..sabah 59.5 geldim. Bunla detoksu başladım bakalım.
Sizlerle de paylaşacağım yediklerimin
KahvaltimEki Görüntüle 2573156
Aslında detoksta sütlü kahve yok ama 5 kilo kaynattim şimdi, sütlü kahve içmeden olmazdı
Eki Görüntüle 2573157
ben sut su cnm dgerlerini kullanmam senin dedigin gibiNeskafeyi sade içemiyorum ben, çok sert geliyor onu birşeyle yumuşatmak istiyorum krema bu yüzden aklımdaydı. Süt tozu hiç tavsiye etmiyorlar, süt+su karışımı olabilir ama onun dışında ne mesela? Fikri olan varsa alabilirim.
Ahh cnm yparsin sen smdi yorulmaBenim ev fena durumda şimdi çocukları uyuttum toparlamaya başlayacam ellerine sağlık ağız tadıyla temizlik yapmayı bile özledim ben
Yani tadında güzel değildir demi avutayım kendimi azıcıkAyyy canım sen yiyemiyorsun
Zaten normal kisirin yerini tutmaz
Tamam canım süte talim yinecnm saf pro yaptin sandim bndekisiri gorunce anladim
ben sut su cnm dgerlerini kullanmam senin dedigin gibi
Ahh cnm yparsin sen smdi yorulma
Güldüm ama ağlamam gerekiyordu aslında:))Akşam.yemegim
1 büyük kabak rendeleyip söyledim
3 kaşık yoğurt, naneEki Görüntüle 2573286
Eşime ıspanaklı gözleme yaptım, ben bunu yedim.
Hayat diyet yapanlar için gerçekten çok zor
Ya sorma bizimkiler de habire tatlı yiyorlar haha en sevdiğim, bazen içime öküz oturmuş gibi hissediyorum hatta kızların tabaklarını siyiriyorum en son napim onlardan kalan bal kaymak gibi lezzetli oluyor alıştık artık dip siyirmayaGüldüm ama ağlamam gerekiyordu aslında:))
Haftasonu buraya yazmıştım ağlayacağım artık diyeeşime börek kızarttım çocuklara kendi haşladığım hindi suyuna pilav, kendime gelince ağlama gelmişti bana
geçmiş olsunGeçen hafta büyüğü götürdüm önceki hafta soğuk algınlığı olmuştu onun etkisidir üşütmüştür dedi bağırsak düzenleyici ve bulantı için şurup verdi bulantı için şurup işe yaradı gibi ama ishal hep devam ediyor yarın daha devam ederse salı gününe randevu alayım eşimde izin alsın yine gidelim belki tahlil falan yaparlar çok canımı sıkmaya başladı bu durum
Bir başlayınca devamı geliyor canım, baslamamk en iyisi.Ya sorma bizimkiler de habire tatlı yiyorlar haha en sevdiğim, bazen içime öküz oturmuş gibi hissediyorum hatta kızların tabaklarını siyiriyorum en son napim onlardan kalan bal kaymak gibi lezzetli oluyor alıştık artık dip siyirmayasiz de alıverin 1 kaşık 1 ısırık aklınızda kalacağına mideniz de kalsın
aynen canım ben de haftasonu kaç tane migros gezdim. yok.Eşim alıp alıp geliyor sorma
Ha bu arada senin kremayı Migros’ta da bulamadım. Ne kremaymış arkadaş yer yarılmış içine girmiş
Her zaman olmaz tabi canım ama ara da 1 ısırık birşey yapmaz galiba ☺Bir başlayınca devamı geliyor canım, baslamamk en iyisi.
çok teşekkürler. not aldım hemenKızlar karnıbahar kisiri tarifi
Karnıbahar ve bir soğanı robotta çekiyorum.
Tencereye alıp, bir kaşık yağ ve bir kaşık salça ile kavuruyorum.
Zaten karnıbahar çok çabuk pişiyor.
İstediginiz baharatı ekleyin. Ben tuz karabiber nane, kimyon ekledim.
Sonra karnıbahar soğuduktan sonra içine dogradigim yeşillikleri ekleyip limon siktim.
Ben yeşillik olarak yeşil soğan maydonoz havuç salatalık mor lahana dogradim.
Acaba detoks yaoarken evdekikere de o gun icin guzel seyler pisirmesek miGüldüm ama ağlamam gerekiyordu aslında:))
Haftasonu buraya yazmıştım ağlayacağım artık diyeeşime börek kızarttım çocuklara kendi haşladığım hindi suyuna pilav, kendime gelince ağlama gelmişti bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?