kıyamam . evet ondandır . bu dönemlerde uykusuzluk durumları olur .Sağolasın canım vall moralimde bozuldu psikolojimde kızdan dolayı ama iyiye gidiyoruz kabuklandı dökülmeye başlıyor gibi kremleri siremeye devam ediyorum bakalım bugün hiç uyumadı uyutuyorum on dk yatmıyor uyanıyor dişleri sorunlu herhalde diâ çıkarıyor
oh oh sizin evde mamalar çok güzel .Canım iyiyim çocuklarla evdeyim
Oğlan hasta dr götürdük dün
Babaya geçecek gibi o da biraz hasta
Evdekilere adadım kendimi habire biseyler yapıp yedirip ıciriyorum ağızlarına tıkıyorum resmen
Menü paylaşan azalınca benim de paylaşasım gelmedi ama dün paylaşmıştım bugün de paylaşırım kaçamak ufak tefek şeyler dışında yapmıyor diyebilirim
Midem mi küçüldü ne az şeylerle doyabiliyorum artik
Akşama evdekilere starbucks kurabiye köstebek pasta gibi biseyler yapmayı düşünüyorum bakalım ne cikacak yumurtam yok esim alip gelince yapabilirim
2 senede çok şey değişmiş .Çocukluk arkadaşımla görüştüm geçen gün aynı zamanda en yakın arkadaşım normalde o 57 58 olurdu ben 56 55
2 senedir görmüyordum 9 aylık bebeği var 52 kilo olmus 55 le hamile kalmıştım demez mi ben şok ben 62 o 52 tam bi faciaaa moralim çok bozuldu
bi şey anlamadım kuzum .Kızlar dayanabilen 5 ten suyemiycem de emzirince acıkıyorum siz yapabiliyormusunuz bunu diyet yapmadan böyle yiyerek zayıflayan kar varmış
Emziriyor canım gözümle gördüm2 senede çok şey değişmiş .
9 aylık bebekle 52 nasıl olmuş . olabilmiş . tebrik etmek lazım . emzirmiyor mu ki.
Oyalanmak için yapıyorum biraz da kaç gundur evdeyim akşamları da sıkılıyorumoh oh sizin evde mamalar çok güzel .
eşin kaçta gelir ki . o saatten sonra köstebek pasta , kurabiye oyalar seni.
yemiyorsun yaptıklarından anladığım kadarıyla.
miden küçülmüş . ne güzel .
az öz yersin böylece.
Starbucks kurabiyeye bayılırım aslında mis gibi tereyağ kokulu nasıl tutucam kendimi bilmiyorum köstebek pastadan yemeyi düşünmüyorumoh oh sizin evde mamalar çok güzel .
az öz yersin böylece.
Ayrıca kurabiyeden bugün yer esim köstebek pastayı aksam yapar onu da yarin yer hem kreması da oturmuş oluroh oh sizin evde mamalar çok güzel .
az öz yersin böylece.
Yemeği 5 te yiyip sonra dayanabilen varmı yaşıyordum bakmamıştım ne yazdığıma böyle kilo verebilen varmı diye merak ettimbi şey anlamadım kuzum .
Sen bana ne bakıyorsun canımAm sende bu versin tavsiye etmiyorum diyorsun amma :))
Ellerine sağlık canım bende kedi dili yaptım evdekilere bir dilim bile yemeyecem bunun adı dramdır
Aynen öyle canım hem de ne dram senin de eline sağlık yiyene afiyet olsunEllerine sağlık canım bende kedi dili yaptım evdekilere bir dilim bile yemeyecem bunun adı dramdır
Saol canımAynen öyle canım hem de ne dram senin de eline sağlık yiyene afiyet olsun
Güzel olmuştur canim erkekler begenmezse söylerler zatenBugünkü menüm
Sabah 11.00 de
2 yumurtadan omlet
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
4 5 dilim kaşar
14.30 da
1 bardak az sütlü nescafe
15.30 da
Küçük bir kase salata üzerine 80 gr ton baliği
18.40 da
1 kase dolusu mercimek çorbası
5 kaşık yumurtalı ıspanak kavurması
En küçük kurabiyenin 1/4 i
Eşime sordum tadı nasıl diye ağzımın tadı yok dedi sinir oldum tadını anlamıyorsan niye yiyorsun git ekmek ye
tadına bakmak için oğlanın kurabiyesinin 1/4 i kadar yedim
Beğenmezse kesin söylerler ama beğendim eline sağlık demezlerGüzel olmuştur canim erkekler begenmezse söylerler zaten
Söyleseler kıyamet kopacak sankiBeğenmezse kesin söylerler ama beğendim eline sağlık demezler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?