Tamam canım öyle yaparım bugün de dikkat edersen veririm dün kaynanm çağırdı kü uyuyakaldı diye gidemedim iyide oldudili eksilir . sakın söylemesin
benim eş de öyle .
derim ki. ama bi misafirliğe gitsek . hemen atlarsın elinize sağlık diye.
el iyisi . ele gelince hemen söyle.
sana yemek yapandra kabahat . sana kurabiye yapanda kabahat
ya da . daha güzelini sen yap da bi ben yiyim yahu. hep hazırcısınız vs vs . söylerim ki. dilim durmaz .
aaaaaaaaaaaaaa
yine mamalar , mamalar , mamalar...
çok iyi gitmişsin kuzum . o kadarcık kurabiye bi şey etmez . üzülme .
maşallah arkadaşıma . çok iyi gidiyorsun .
detoks suyu ödem attırıyor sanıyorum .
yeşil çay tüketimi 1 bardak olmalı günde diye duymuştum . fazlası fazla su attırdığı için ekstra vuvcuttan gidiyormuş . o yüzden su içme olayını arttırın diye duymuştum . sen de öyle yap . su iç aynı zamanda kuzum .
Dah hafif hissediyormusun canım erken yiyince erken yediğimde sonra acıkma durumunda kahve durdururmu birşeylere saldırmadan önce bilgi alyım diye sordumda canımAytanesii cim .
alıntı yaptım ama cevap yazmamışım .
ben yemeğimi hafta sonu 5 ya da 4 den önce yerim . evde olduğum için .
kahvaltımı saat 10 gibi 11 gibi yapmışsam . akşam da 4-5 gibi akşam yemeği yerim .
sonra çay kahve.
hafta içi çalıştığım için
eve varışım saat 17.40 oluyor .
hazır bi şeyler bulursam hemen yerim .
hazır yoksa kolay bi şeyler yapar yerim . çünkü aç oluyorum .
genelde sebze yemeği . salata , yoğurtlama gibi şeyler severim .
çorba vs de olur . ne varsa artık . ama pilav makarna ekmek gibi şeyler yemiyorum akşamları. gündüz de yemem öyle.
eğer makarna kalmışsa . ertesi gün işe getirdiğim oluyor az miktarda. bu da nadir olur .
neyse nerden nereye geldim yahu.
Ben okuyamadm hayırdır canım evi o mahlukat mı sardı noldu bende çok huylanır adı geçse bile Açe ile tüm evi silerim oda yetmez sirke ile oda olmazsa lavanta suyu kokudan dolayı uzak tutuyormuş bunları eşim ziraatçi ama olan bana oluyorakşam huzursuz oldum .
bit olayı beni gerdi sanırım .
saat 01.30 da hala uyuyamamıştım . gittim oturma odasına yattım . orda uyudum . ama bu kez de saat 06.00 da uyanıverdim .
normal bi uyku olmadı bugün .
saçma sapandı.
buna da şükür .
bu akşam uyurum diye umuyorum.
kv den ne çok çağırıyor seni öyle ya. evde oturamıyorsun resmen .Tamam canım öyle yaparım bugün de dikkat edersen veririm dün kaynanm çağırdı kü uyuyakaldı diye gidemedim iyide oldu
yani alışkanlık . acıkmıyorum tabi şimdi.Dah hafif hissediyormusun canım erken yiyince erken yediğimde sonra acıkma durumunda kahve durdururmu birşeylere saldırmadan önce bilgi alyım diye sordumda canım
Oğlu askerde ya kendini herhalde sorumlu hissediyor kendime bakamoycam falan sanıyor inanırmıson bir haftadır evde sürdüğüm yok ya orda yediklerim yüzünden az veriyorum yoksa bu arada fazla verirdim eminim birde yemeye zorluyor ya zayıfsın diyor tabi kendi 90 ve üzeri oluyor sürekli ya birşey yiyemiyorum falan sanıyor :)) ona rağmen vermek güzel asansör bozuk diye o gelemiyor ben hergün 4 kat in çık kızla dizimde rahatsız pertim çıktıkv den ne çok çağırıyor seni öyle ya. evde oturamıyorsun resmen .
Süper daha önce yapardım da unutuyorum ya bu hamilelik emzirme beni salaklaştırsı resmen :yani alışkanlık . acıkmıyorum tabi şimdi.
ilk kilo verdiğim dönemde acıkmışımdır büyük ihtimal .
o zaman da yoğurt içine pul biber koyup yiyebilirsin . 3-4 kaşık yoğurda . hem yağ yakar hem tok tutar . üzerine 1 bardak su tamam.
ay ay zor tabi.Oğlu askerde ya kendini herhalde sorumlu hissediyor kendime bakamoycam falan sanıyor inanırmıson bir haftadır evde sürdüğüm yok ya orda yediklerim yüzünden az veriyorum yoksa bu arada fazla verirdim eminim birde yemeye zorluyor ya zayıfsın diyor tabi kendi 90 ve üzeri oluyor sürekli ya birşey yiyemiyorum falan sanıyor :)) ona rağmen vermek güzel asansör bozuk diye o gelemiyor ben hergün 4 kat in çık kızla dizimde rahatsız pertim çıktı
yardımcı oluyorsak ne mutlu bizeSüper daha önce yapardım da unutuyorum ya bu hamilelik emzirme beni salaklaştırsı resmen :sağolasın valla çok yardımcı oluyorsunuz iyiki varsınız
İnşallah çok güzel zayıflamışızdır topikcek dua ediyorum sürekli Allah razı olsun hepinizden hepiniz fit olun hepimiz güzel anneler olalımyardımcı oluyorsak ne mutlu bize
ben zaten fit ve güzelim.İnşallah çok güzel zayıflamışızdır topikcek dua ediyorum sürekli Allah razı olsun hepinizden hepiniz fit olun hepimiz güzel anneler olalım
Olabilir bazen alacakların var diyorum gidicem dur biz şu zaman alırız falan diyorlar aldırmoyorlar dün mesela pazara gidecektim kızı ona bırakıp kız gün boyu uyumadı gidemedim para verip görimceme aldırmak isteyince dur şu zaman alayım diyorlar ki o zamana kadar aç mı duralım yani olurmu kıza kıyafet alsam hediye gelir ne gerek var diyorlar istediğimi almayın diye uğraşıyorlar kendileri gün gün geziyor para günlerine giriyorlar ben birşey alınca laf ediyorlar 3 ay önce küçük kardem öğretmen olan birtane kadife tulumla elbise almış kışın giydiririm diye onların yüzüne karşı nebiçim kıyafet almışsın duygu hiç beğenmedim dedi kendi bir çöp almaz kıskandı muhtemelen de ama kardeşim nasıl üzüldü oyüzden onlardan birşey istemek daha istemiyorum hep böyle ne dediğini bilmiyor insan karşısında kinin kalbini böyle kırar mıay ay zor tabi.
ne zaman dönüyor eşin .
sorumlu hissetmesi normal tabi.
ama yemeği ye de git . illa yemeği mi gitmek gerekiyor . eşin yok diye masraf etme mi diye düşünüyor .
Uuuuğ vay vay vay :)))ben zaten fit ve güzelim.
Bende dirim dahd fit olucam tamammı :)) eski kıyafetleri denedim ufak ufak oluyorlar çok sevindim ya ben belden inceliyorum da okadar verdiğim belli olmuyor hergün yürüyorum iki haftadır ya para yatır yok kaynanama git derken 4 kat in çık kaşlarım arttı farkediyorumben zaten fit ve güzelim.
Çok geçmiş olsun zezecim.Az önce Izmirde deprem oldu baya sallandik
Ay size de geçmiş olsungünaydın .
akşam malesef bit faciası yaşandı evde.
kızçem kreşten mi getirdi neyse . kızçemde türedi. kaşınıyordu 2 gündür
kontrol ettim ve bi şey göremedim .
yine de eşimi aradım . şampuan getir diye.
herkesi sıradan yıkadım . taradım . kuruttum .
ben eşim kp de . herkesi zorla bit şampuanı ile yıkadım
çamaşır mak. çalıştırdım . durdurdum . deterjanlı suda 24 saat bırakcam . içimden öyle geldi.
bugün kızı kreşe yollamadım .
kreşi aradım . böyle böyle. herkes yıkansın etsin . kızım yıkansa , temizlense de . herkes yıkanmadıkça yine gelir . aynı ortamdalar .
tamam dedi. ben haber veririm velilere . ama yine de güvenemeyip yollamadım . akşam akşam belki nöbetçci eczane aramayan olur . halledemeyen olur diye.
yemek yiyemedim .
bi şeyler tıkıştırdım . tahin pekmez , fındık , yer fıstığı , az kek . havuç salatası . böyle ayak üstü yedim . çok feci strese girdim ve işim hiç bitmedi banyoda .
akşam bacaklı çorba yaptım . yeşil mercimekli. alıntı yaptım. aşağıda
Eki Görüntüle 2580004
sabah kahvaltım .
yine az tahin pekmez
çocuklara waffle yaptım .
ondan tadımlık yedim.
çay demledim . termosa koydum .evdekilere bıraktım.
kendime de getirdim işe .
keşli erişte yaptım . öğlen yesinler diye.keş yöresel peynir . rendelenip yağda kavruluyor . çok sert bi peynir . italyanların permesan dedikleri peynir olsa gerek . alıntı yaptım . aşağıda .
Eki Görüntüle 2580005
:)) Lavanta kürü yapın iyi gelir mis kis kokarsınız hemde :))Çok geçmiş olsun zezecim.
Ay size de geçmiş olsun
Bit benim en korktuğum şey, travmam :))
İlkokulda iki kere bitlenmiş biri olarak bende derin izleri vardır
Şu anda yok canım yıllar önceydi o durum:)) Lavanta kürü yapın iyi gelir mis kis kokarsınız hemde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?